Filistin ve israil 1 vs 1 durumunda. İsrail sağa sola atar gider yapıyo. Lübnanı yeriz, iranı bomçikleriz diye. Sıra Türkiye'ye gelir mi?
Yok ya bişey olmaz
İsrail en fazla atar gider yapar
Bize de sıra gelir
2. dünya savaşındaki gibi dünya karışır ama biz katılmayız.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Klmse savaş istemiyor ancak çıkacak ufak bir kıvılcım herşeyi tersine çevirebilir.
israil çakmakla oynayan çocuk gibi şu an
Arzı mevud için savaş çıkarması gerekiyor. Ondan bu saldırganlığı. Haritanın bir kısmı Güneydoğu'da bazı şehirleri kapsıyor, ne tesadüf
İrana savaş açıcak, bi de yanında türkiyeye mi alsfislfşfls sıkar o biraz
İran ne zaman yahudi veya hristiyan ile savaştı?
her şeyin bi ilki vardır. İsrail iranı zorlarsa niye savaş açmasın?
İran Ermenistan'a destek verir Türkiye'nin üstüne salar, ırakta şiilere destek verir, pkk ya destek verir Türkiye'nin üzerine salar. İran sünni Müslüman devlet istemez, yahudi veya hristiyan olması o kadar umrunda olmaz. İran israilin hedefinde bile değil. Suriye ırak Lübnan, mısır bile hedefte ama İran değil, İran'ı kışkırtarak müslümanların bir safta toplanmasını istiyor ki amerikaya bak beni öldürmek istiyor diyecek ve Avrupa'ya da tabii ki, sonra saflar derinleşecek.
bahsettiğin harita iran sınırlarını kapsıyor, iranla israil arası gergin. Hedefinde değil diyosun
Fırat'ın batısında İran'ın toprağı nerede var?
googlella
Şimdi baktım, hem Fırat hem Dicle İran'ın batısında kalıyor, dolayısıyla arzı mevud toprakları içinde değil İran
baktım da değilmiş, bazı haritalarda dahil etmişler.
Bende şimdi gördüm dahil edilenleri. Benim bildiğim dahil olmayan haritaydı.
Bunlar iblis ile konuştukları şeklinde kitaplar var. İsrail'deki en rütbeli hahambaşı sırlar dolu bir kitap okur, burada şeytanı tazim yer alır, bu kitabı okumak için belli merhalelerden geçmek gerekiyor ve herkes okuyamıyor. Bu insanlar zaten normal insan gibi yaşamıyor. Kitabın adını unuttum ama çok korkutucu şeyler var, bol bol dua etmek lazım. Sonuçta şeytanı da Allah yarattı.
adını hatırlarsan yazsana bi, merak ettim
Gizli örgütler ve tarikatlar gibi bir kitaptı.
İsrail'i ve Amerika'ya hatta Avrupa'nın nasıl yönetildiğini anlatıyordu. Hatta tapınak şövalyelerinin kudüste bankacılık benzeri bir yapıyı nasıl kurduğuna kadar anlatıyordu.
kimse bilmiyo mu büyük İsrail haritasında bizim topraklarimizi da eklemisler. biz olmasak da torunlarımız israille karsi karsiya gelecekler. armageddonda bile savasicaz. adamlar yavaş yavaş eritiyorlae
100 yıl içinde demedim olm, yakın zamanda
sıra Türkiye'ye gelir mi demissin. gelir. ama yakın zamanda değil. yavaş yavaş erite erite. milliyetçilik zaten bitiyo genclikte. din de bitiyo. e devlet nasıl propaganda yapabilir ki şu an bile yapamaz insanları birlestiremez. bunun sonu da çöküş tür
Biz zaten abd ile savaştayız. Pkk ya silah verip üzerimize salam abd.
Yakın zamanda olmayız
Bana da öyle geliyo
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!