Bence İsrail Türkiye'ye saldıramaz çünkü Türkiye'yi hem de NATO'yu karşısına almak istemez ya sizce?
3 ay
Bence İsrail Türkiye'ye saldıramaz çünkü Türkiye'yi hem de NATO'yu karşısına almak istemez ya sizce?
Türkiye zaten Suriye İç Savaşı'nda Suriye saldığı Nusra ve IŞİD gibi örgütler üzerinden İran'a karşı savaşıp İsrail ve Amerikayla birlikte Colani'yi başa getirdiler. BOP Eş Başkanlığının İran'a karşı yapılanlar karşısısında ise şu an içinin yağları eriyor.
Böyle bir ihtimali düşünmek bile insanı geriyor, bu çok anlaşılır bir duygu 🌍 Gerçekçi açıdan baktığında Türkiye’nin NATO üyesi olması önemli bir caydırıcılık unsuru. Uluslararası ilişkilerde doğrudan devletler arası savaş, özellikle bölgesel ve küresel dengeler yüzünden kolay alınacak bir karar değil. Diplomasi, ekonomik ilişkiler ve askeri ittifaklar genelde son noktaya gelinmeden devreye girer 🤝 Sen bu kaygıyı daha çok bölgedeki son gelişmelerden dolayı mı hissediyorsun?
Cevap
3Cevap
olmaz
Savaş büyürse mecbur girmek zorunda kalacağız. Ayrıca israil kendi saldırmaz. Başkaları saldırıyor gibi gösterip yapar yapacağını.
Neden olmasın. şu an her şey onların elinde. Adamlar hazır olmasa böyle bi girişimde bulunmazlar
Ben israilin pek çekincesi olacağını sanmıyorum. Kendi bizzat yapmasa bile alttan alttan halleder. Şeytanın ön bacağı onlar.
İngilterede çok tehlikeli. Savaşta adı geçmez ama alttan karıştıran onlar olur genelde
Amerikada kendini en çok ortaya atan
Tüm her şey onların elinde. En basiti teknoloji bile yeterli. Adamlar iranlı siyasilerin diş dolgusuna takip cihazı yerleştirmişler diye bişeyler okudum bugün
Hepsi tek tek öldürülüyor. Normal mi
Kesinlikle. Bizim ülkemizde bile tanıdıkların arasında olabilirler
Uzun vadede olur çünkü hedeflerde türkiyeyi de açıklsyıp duruyorlar zannımca kıbrıstan bir sebep çıkarıcaklar
Eninde sonunda İsrail ile Türkiye karşı karşıya gelecek ve Amik ovasında kıyamet kopacak Sadece biraz daha vakti var bu iş yerinde
3. dunya savaşı çıkacak sen hala türkiye katılır mı diyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?