Fatih Altaylı CHP ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer Hakkınnda Böyle Yorum Yaptı :
'' İzmir'de Tunç Soyer büyük ihtimalle kazanır ama iddaaya girerim Chp İzmir'de rekor az oy alacak yani yine kazanacak %90 ihtimalle ama rekor az oy alacak.
Şunuda söyliyim eğer Ak Parti Mahmut Özgener'i ikna edip aday yaparsa Ak Parti bile kazanabilir onuda söyliiyim Mahmut Özgener girer mi girmez mi kabul eder mi etmez mi bilmiyorum ama Mahmut Özgener'i Ak Parti aday yapmayı becerirse çünkü orası Binali Yıldırımla felan olmaz çünkü Binali Yıldırım'ın karnesini İzmirliler biliyor
Ama bak Mahmut Özgener'i Çıkarsın AKP aday olarak becersin çıkarmayı AKP. Mahmut Özgener kazanma şansı en yüksek olan adam olur birden bire CHP'yi sallayabilir. Çünkü bide İyi Parti'nin adayı var. Ama ginede CHP bence rekor az oyla alacak İzmir'i Çünkü İzmirlilerin CHP'ye daha doğrusu Kemal Kılıçdaroğlu ismine büyük bir tepkisi büyük bir nefreti var özellikle seçim sonrasındaki tavrı işte bu yumruklaşmalar koltuğa yapışması kendini bütün başarısızlığına rağmen kendini vazgeçirmemesini ilan etmesi ötürü çok ciddi bir tepki var
- Fatih Altaylı'ya katılıyor musunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer