Bugünlerde istifası beklenen Kılıçdaroğlu tüm vatandaşlara toplu mesaj attı.
"AKP ve MHP'nin Meclis'ten geçirdiği tezkerede yer alan ve yabancı askerlerin ülkemize gelmesine imkan veren maddeyi kabul etmiyorum, protesto ediyorum."
TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, tezkerenin yeni olmadığını, zaten daha önceden de kabul edilmiş olduğunu ve tekrarladığını, DAEŞ terör örgütü ile mücadele kapsamında rol oynadığını belirtti.
"Hiçbir değişiklik yok. Bu tutumunun nedeni, eğer bilgi eksikliği yoksa; bir fitne fesatlık söz konusu. HDP kendisini zaten şartlandırmış ve tezkereye karşı çıkıyor; ama CHP'de büyükelçilik yapmış biri çıkıp, yabancı askerlerin Türkiye'ye gelmesinden bahsediyor. Bu iddiaların gerçekle hiç alakası yok. Kamuoyunu yanlış bilgilendiriyorlar" diye konuştu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Esas soru şu o zaman, yabancı askerlerin bu topraklara adım atmasına hak tanıyan bu tezkereye daha öncesinden nasıl bu halk izin verdi?
Önce bunu cevaplayalım sonra Kılıçdaroğlunu konuşuruz.
Tezkereden yabancı asker ifadesinin çıkarılmasının sorunlara yol açacağını söyleyen Akar, "Bu ifadeyi çıkardığımız zaman, başka sorunlarla karşılaşırız. Böyle bir adım attığınızda koalisyondan çıkmış olursunuz. Bu da DEAŞ'la mücadeleden ayrılmak anlamına gelir. 4 bin 500 DEAŞ üyesini etkisiz hale getirdik. DEAŞ şüphesi nedeniyle 100 bin kişinin Türkiye'ye girmesini engelledik. Bunlardan 9 bin 500 kişiyi kendi ülkeleri itiraz etmelerine rağmen gönderdik. Bunu yapan bir Türkiye hakkında bile DEAŞ ile ilgili asılsız iddialar ortaya atılırken; bir de kalkıp bu koalisyondan ayrılırsak ne olur? Bunu bir düşünsünler. Hem DEAŞ ile mücadele edeceksin hem de koalisyona üye ülkelerin askerlerine müsaade etmeyeceksin. Böyle bir şey olur mu? Yakıt ikmali veya buna benzer teknik nedenlerle gemi, uçak, helikopter gelebilir. Asla askerlerin gelip, yerleşmesi gibi bir durum söz konusu değil" dedi.
Tabii bunlar gerçek değil. Senin askerin polisin yurt içinde bir Darş ile başa çıkamıyorsa o koltukta hiç oturmasın. İşin gerçeği şu, bu olmazsa incirliği kapatmak zorundayız. Buna da ABD izin vermez.
Ya sen ne saçmalıyorsun? İnönü zamanında kararı verilmiş bunun zamanında yapılan m'allığı istemiyorum diyerek çözemezsin
Ben sana yapılış nedenini yazdım ve Akarın yalan söylediğini. Akar açık açık Abd yi defedemeyiz diyecek yüreği yok tabii ona da hak veriyoeum ama her söylenene inanmak zorunda hissetmeainler. Kılıçdaroğlu mevzusundan bahsetmiyorum. Onun zaten chp den artık gitmesi gerekiyor.
Adam diyor ki tezkereden vazgeçersek DAEŞ koalisyonundan çıkmış oluruz, zaten Türkiye DAEŞ'e yardım etti diye yalan bilgilerin konuşulduğu bu dönemde bunu yapmak onların ekmeğine yağ sürmek olur.
Tabi sen muhalif olduğun için anlama kıtlığı yaşıyor olman normal
Yahu kardeşim Daeş yeni yeni olmuş bir olay. ABD diyemiyor Daeş diyor. İncirlik diyemiyor koalisyon siyor. Bunu bilmek için mualif olmaya gerek yok. Ojur yazar olman yeterli. Birde sorgulayabiliyor olmak.
Neyse bana madem ki mualif dedin o zaman sana senin anlayacağın dilden konuşayım. Mualif olayım.
Chp kırk yılda bir sms ile dezonformasyon yapmış olduğunu varsayalık. AKP nin ilk günden beri gazeteleri baskılayarak trt den a kanallarına kadar tüm yayın organları ile 7 gün 24 saat dezenformasyon yapmasına bir şey demeyecek misin?
Demezsin. Çünkü gerçek mualif sensin.
Kırk yılda bir? Nereye oy verdiğinden haberin var mı? Saydırma bana tek tek
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!