Gündem Filistin için ilan edilen yas süresini tanımıyoruz? Cumhuriyet bayramını kutlayacağız? kemalistadam1 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Destek olalım mı arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl Arap dasaga yalamayın aw yeter Filistin için ilan edilen yas süresini tanımıyoruz? Cumhuriyet bayramını kutlayacağız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Theeoone Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yav kalk git işine 3 günlük yastan ne bekliyorsun bayraklar yarıya iniyor, TV kanalları üst tarafa bir işaret koyuyor 3 gün sonra geri kalkıyor ne yası ne bayramı 0 10 Yorumla kemalistadam1 +1 yıl Filistin için bayrak indirmeyiz biz kardaş Yorumla Theeoone +1 yıl Git İsrail için indir o zaman sende Yorumla kemalistadam1 +1 yıl Biz türkten başka tanımayız sizin gibi Arapları kutsal görmüyoruz Yorumla Theeoone +1 yıl Benim soyum Karahanlılara dayanır araplarla münasebetleri olmuşsa eyvallah Yorumla Theeoone +1 yıl Ama hadi orada Türk yok, Müslüman da değilsin diyelim, ölen insanlar var, insan da mı değilsin Yorumla kemalistadam1 +1 yıl Hamas bebek katilidir İsrail'de öyle ama yas falan filan ben tanımıyorum Yorumla kemalistadam1 +1 yıl Ermeni yanlısı Filistinle işimiz olmadı olamaz. Deprem oldu yardıma İsrail geldi. FİLİSTİN DEĞİL!! Yorumla Theeoone +1 yıl İşte detayına girmiyorum deprem de insanlık afetidir dil din ırk fark etmez Yorumla Theeoone +1 yıl Filistinde yardıma gelebilecek bir şey kaldı mı acaba Yorumla Theeoone +1 yıl Birde ona bakmak lazım Yorumla
eren3727 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl İsyancı arada acıma falan yok ihanetlerinin bedelini ödüyorlar 🇦🇪💣💣💣 filidtin bombom🤣🤣magsum siviler ölüyormüs banene awmk 1 2 Yorumla kemalistadam1 +1 yıl Ermeni yanlısı Filistinlilere acımayacağız Yorumla eren3727 +1 yıl Acimiycagiz tabiki kardeşim yarın illk iş git 2.5 luk kolanı al. Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl 23'ünde yas bitiyor sanki ama 0 1 Yorumla kemalistadam1 +1 yıl 29una sarkması için çok iyi bir fırsat bence ve Filistin benim kardeşim değil neden yas tutayım. Ermeni yanlısı bir devlet Filistin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yav kalk git işine 3 günlük yastan ne bekliyorsun bayraklar yarıya iniyor, TV kanalları üst tarafa bir işaret koyuyor 3 gün sonra geri kalkıyor ne yası ne bayramı
Filistin için bayrak indirmeyiz biz kardaş
Git İsrail için indir o zaman sende
Biz türkten başka tanımayız sizin gibi Arapları kutsal görmüyoruz
Benim soyum Karahanlılara dayanır araplarla münasebetleri olmuşsa eyvallah
Ama hadi orada Türk yok, Müslüman da değilsin diyelim, ölen insanlar var, insan da mı değilsin
Hamas bebek katilidir İsrail'de öyle ama yas falan filan ben tanımıyorum
Ermeni yanlısı Filistinle işimiz olmadı olamaz. Deprem oldu yardıma İsrail geldi. FİLİSTİN DEĞİL!!
İşte detayına girmiyorum deprem de insanlık afetidir dil din ırk fark etmez
Filistinde yardıma gelebilecek bir şey kaldı mı acaba
Birde ona bakmak lazım
İsyancı arada acıma falan yok ihanetlerinin bedelini ödüyorlar 🇦🇪💣💣💣 filidtin bombom🤣🤣magsum siviler ölüyormüs banene awmk
Ermeni yanlısı Filistinlilere acımayacağız
Acimiycagiz tabiki kardeşim yarın illk iş git 2.5 luk kolanı al.
23'ünde yas bitiyor sanki ama
29una sarkması için çok iyi bir fırsat bence ve Filistin benim kardeşim değil neden yas tutayım. Ermeni yanlısı bir devlet Filistin
akp nin yine vardir bildigi
Milli yas varsa kutlama olmaz şimdi
Bir şey olmaz