Abi çok saçma olay yani sana ne. Sizin düşünceleriniz neler.
Kavga kuturdu istemiyom adam gibi şeyler yazın he
Abi çok saçma olay yani sana ne. Sizin düşünceleriniz neler.
Kavga kuturdu istemiyom adam gibi şeyler yazın he
Bugün bu ülkede Filistin duyarı kasanlar, kendi askerleri şehit olduğunda 1 saat bile konuşmadılar. Bugün Filistin duyarı kasanların orada ölen çocuklar için ağlayanların hepsi, onları öldürenlerle, perde arkasında işbirliği yapan kişiye ou veriyorlar. O çocukların kanında bogulsunlar oy verenlerin hepsi. Allah in belaları, milletin Bi yılbaşı eğlencesi var g*ötlerine batıyor hepsinin. Önce kölelik sisteminden kendilerini Bi kurtarsinlar sonra duyar kasıp filistindeki insanları kurtarmayı gündeme getirsinler.
Ay toplu şekilde defolsalar keşke burada yürüyüş yapacaklarına
Yav o reis bizi Filistine gönder diyenleri toplayıp bindireceksin otobüse, ilk mola yerinde dağılıp kaçarlar Türkiye ye geri gelirler.
Ben bizi Filistin'e gönder doyeni. de görmedim bu arada nfjdjfj
Bağırıyorlar ya rte ye, reis bizi Filistine gönder diye. Otobüs tutup bindirdiler, onda da otobüs edirneye gitmiş.
Ayyy hiçbir şeye inanmıyorum açıkçası
Benim gördüklerim. meydanlara çıkmaktan başka bı halt yapmiyo
Ya benim bu anlattığım da zaten hikaye den göstermelik yaptıkları şeyler. Filistin Edirne tarafında mı? Ne alaka Edirne 😬
Üf. amaaan
Salla gitsin sen nerelisin
Ankara
Peki. Yeni yılınız kutlu olsun. Size, iyi gelecek, ihtiyacınız olan ne varsa onları getirsin. İyi geceler diliyorum. Hoscakalın.
İnsanlar ölüyor diye herkes üzülüyor hepimiz üzülüyoruz İsrail'i de savunmuyoruz ama bizim ulkemizm asli meselesi olmadg icn herturlu eglenirm kimse kusura bakmasın. İnsan unutur tarih unutmaz ondan bnde sadece üzülüyorum başka bsi yapmıyorm
Katılıyorum
Kimse de kimsenin eğlencesine karışamaz
Sen git duanı okuyacaksan oki milleti elestirecegine
Öyle duaları da kabul olmaz. ya neyse. Zavallılar
İslam merhamet hoşgörü dinidir ama muslumanm diyenlern hcbirinde ne hoşgörü var ne de alçakgönüllülük hepsi zorla insanlara bişey dayatma derdinde
+++++
Keisnlikle
Cevap
3Cevap
orada çocuklar ölürken adamin vicdani sizliyo o da diyo bunlar nasıl eğlenebiliyorlar hiç uzulmezmi insan diye düşünüyorlar haklı haliyle gidipte eglenme diye kafasina silah dayamiyolar uyariyolar evde oturur kendince beklersin yilbasimi bazıları cook abartiyolar yani vicdani olan anlar ablacim bukadar benden
Bilgisizlik Arap ülkeleri nasıl kutlamis baksınlar amaç insanları kendi gibi olmasını istemek baskı kurmak
Müslümanlar ya kimsenin kutlamasını istemiyorlar. Bir de böyle trajik bir şey bulunca bunu kullanıyorlar.
Heryıl bu olay yasanır yinede yılbası kutlanır bu ülkede herkesin herdediğini dinleme
masum insanlar katlediliyor sizde o*ospu çocukları kutlama yapıyorsunuz
Kim masum? Onlar mi güldürme
@HayalsizDasporav kim peki masum İsrail mi
Yallah Filistin'e. Ağzında küfür bı cacık olmaz senden zaten
Sen de abartma aw çocuklar masum değil mi mesela gözlüklü sana diyorum
Maalesef
Dedelerinin yaptiklari askerlerde masumdu trende kafalarini kestiler... Hicazi unutma
kafan almıyor herhalde çocukların suçu ne ay sizin gibilere ne anlatıyoruz ki
İsraile savaş açılsa çocuklar katledilse hepiniz ayaklanırsınjz kanınız bozuk sizin
zaten tipinde meymenet yok aşeçsççeçgkakwks
Maalesef haklısın bozuk anlamıyorlar
olmayan beyinle neyi anlayacaklar zaten
Haddini bil. Benim gozumde Pkk ya destek verenlerde onlar ölselerde gram acimam.
Aw insanın içinde biraz merhamet olur burada şuymuş buymuş değil olay. İnsanlık o çocukların yerinde sen de olabilirdin o kadınların yerinde sen de olabilirdin onların suçu ne ki bir söyler misin? Onların o 🚆 olayını yaptılar sanki.
o küçük çocuklar da mı ppk ye destek veriyor senin bu düşüncenle sıfatsız seni
inşallah beterini yaşarsınız
İnşallah cevap sahibi mesaj yaz konuşuruz istersen
Filistin kurtulus örgütü neden Pkkyi destekledi acaba düsün.
asıl örgüt sizsiniz zır cahiller.
Birde benim dis gorunusumle yargiliyor tam bir ezik.
@HayalsizDasporav Filistin Kurtuluş örgütü zaten kukla maşa Batı'nın maşası Mahmud Abbas
@HayalsizDasporav Doğu Turkistan kan ağlarken, her gün onca alt yazıda şehitlerimiz gelirken de savunuculuğunu yapiyo muydunuz
Sizi Arap sevdalıları, tarih yoksunlari
Çocuk da çocuk diyosunuz. Filistin'e gelince mi çocuklar aklınıza. geliyo
Tabi başka savunacak noktaları yok..
Doğu Türkistan da da sesimizi çıkardık kardeşim sen fazla kafanı yorma bak
Sesimizi cikardik ne aw. Her gün zulüm var sen 1 kere mi. sesini. cikardin da onu soyluyosun
Formaliteden
Ben araplardan nefret ediyorum canım misin xD
@HayalsizDasporav Araplar da bu larfan nefret ediyo ama bunlar Mal
sen niye kıyas yapıyorsun iki tarafta masum katlediliyor Filistine sesimizi çıkarıyorum diye mi kötü oldum vicdansız seni
o özendiğiniz Avrupa da sizden nefret ediyor
Ben senin gibi kimseye ozenmiyorum infazcı.
Has ve has Türk kızı Türküm ve bundan gurur duyuyorum
Söz anca Arapların yalakaligini yaparsınız. Keşke hepiniz defolsaniz
Peki yılbaşı kimin icadı yavrum söyle bakalım kimden çıkma? has Türk olsaydın gidip yabancıların adetlerini yapmazdın bak işine
O my goood Masum filistin o sirada pkkya destek ve silah veren filistin kurtulus örgütü some problems
Off kesin artık ya insanız üzülüyoruz insana. Gerçi benim çok da umrumda değil ama üzülen insanlara siz neden üzülüyorsunuz da demeyin. Ülkemizin hâline bakalım. Bize ne başkalarından başka milletler için kavga etmeyin bir de. Üzülen üzülür. Rahat bırakın birbirinizi.
@HayalsizDasporav Allah hidayet versin
Ahhh yavrucummm sen okuduklarını anlamıyosun bile
Kim demiş yabancıların adetlerini yaptığımı?
Yeni yıla yine sıkıcı girdik iyi mi yaziyo soru başlığında
okuman var ama idrağın da var demi eminiz akkdjdkdjd
yılbaşı kutlayanları savunduğuna göre sende onlardan birisisin
Rediz yeter artık
@uyanmakzorundayiz Allah sana hidayet versin. Kafasi kesilen türk askerlerine ve pkkya silah ve destek verenleri savundugun icin.
Savunurum abi insanların minik bı huzuru yakalayacagi an var ben sen miyim insnalarin mutluluğunu kiskanayim
@HayalsizDasporav PKK silah ve destek verenler kim pardon
Asıl hepinize yeter birbirinizin fikirlerine saygı duyun. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değillll. Yeter kavga etmeyin KScanlarkdkfkd
@HayalsizDasporav saçma sapan konuşma konuyu uzatiyorsunuz
yabancılardan çıkma adetlerle pis özentiliğinizi yapmaya devam edin Avrupa sevdalıları sizi
@HayalsizDasporav hdppkk sevmem
@uyanmakzorundayiz İsrail destek politikaları yürütülüyor ülkemizde o oy verdiğiniz insnalar yapior bunu
Gidin onları araştırın sorgulayın peşine düşün once
@uyanmakzorundayiz Ac bak internete cahil. Fkö diye
senin o İsrail destekçilerinden farkın ne acaba
Git sen de bı Arap. doneri göm iyi gider Arap sevdalıları
Aranızda akpli kim varsa o haksız.
@uyanmakzorundayiz Sen ne demek istiyorsun lan? Bana
@hayalsizdasporav internette her gördüğün şeye inanma küçük ergen seni kolum ağrıyor yazsan kanser olduğunu söyleyen bir İnternete ne kadar güvenebilirsin
Tamam rediz oy verdim ama İsrail konusunda yanlışları var umarım düzelir
@anliyosundimi Arap sevdalıları olanlar işte , bariz ortada jfjdf
Arap sevdalısı değilim mazlumun yanındayım vicdansız
Af buyur ama internet de cogu evraga bilgiye ulasabilirsin. Sen ahmak gibi inanmamak sana kalmis
sizin gibi insanlar Müslümanım derse asla inanmam Müslüman da akıl feraset olur
Cevap sahibi ismin ne bilmiyorum boş ver bunlarla tartışmayalım kutuplaşma iklimi konu uzar kutuplaşma bizi uyuttular
Cevap sahibi biz mesajda konuşalım bu konular
Ben senin ananın
Ellerinden öpeceğim
Allah'ın emri ile isteyeceğim
Eğer bana kızıp da asla olmaz derse
İnan bu dünyayı yakarım bebeğim
@uyanmakzorundayiz Sen uyumaya devam et.
@hayalsizDasporav sende gavur adetlerini uygulamaya devam et geberdiğiniz günleri görmek istiyorum
depremde çok yanlış insanlar öldü gerçekten
Hahah gevur da olduk benim dini inancimi sorgulamaya ne zekan yeter ne de dini irfanin simdi sg
başınıza gelen her şeyi hakediyprsunuz çocuğunuz gözünüzün önünde parçalansın göreyim ben sizi
İlk kurduğu cümle küfür hakaret dolu, aynı cümlede yargılama desen var, aynı kisileri dinsizlikle itham etme desen o da var. Gelmiş bir de bazsimiza muslan kesiliyo
Abi hiç mi sasirtmazsiniz xjsjxs
Dağılın şimdi buranın sahibi benim ben istediğim kadar konuşabilirsiniz.
@hayalsizdasporav sen @anliyosundimi sen hariç canimslar
Sen kimsin lan bana gevur diyorsun haddini bil.
Uzatmayın gizli kullanıcı muhabbeti mesajda yapalım kafa yapımız uyuşmuyor uymuyor onlarla
siz küfrü hakkediyorsunuz küfür herkese edilmez hakeden edilir
@hayalsizdasporav zoruna mı gitti canım gerçekten Müslüman olsaydın Müslüman kişilerin yaşadığı acıdan etkilenirdin kanın bozuk senin
Sen gavur dedin diye biz gavur olmadık ama sen başkasına gavur dedin diye kendini gavur ettim hadi hayırlı olsun jdisjz
O kadar cesursan et bakalim. Sözde müslüman
özellikle o katledilen çocuklar için hakkediyor demek nasıl bir vicdansızlık pislikler sizi
Şakası yok bu işin
Gör bak, eriyorum
Artık tutmayın beni
Bum bum, geliyorum
Küfür etme lütfen uzuyor konu
gavura benzeyen onlar gibidir bununla ilgili bir sürü hadis var araştırmanızı öneririm
Senin ettiğin küfürü öyle bı kullanırım öyle bı surundururum ki seni , burada gizli takıldım sanarken evine savcılıktan evraklar gelir bakakalirsin *_-
tamam kanka bekliyorum
Birinin dini bilgisini ve onu sorgulamak senin ne haddine aciz.
birde canlı göreyim o meymenetsiz yüzünüzü
Noldu kanka mi olduk ahahah.
Bekle tatlım 1 haftaya kapında
sizin gibilerin Müslümanlığı sorgulanır
Korkak gibi gizlide saklanan sen konun kadar ve görüslerin kadar aciz ve korkaksin hadi ikile
tamam 1 hafta sonra görüşürüz yeğen
Arkadaşlar sakin olun gidin şekerim dinleyin bu ne gerginlik bu siteyi o kadar ciddiye almayın burada kavga etmeyin. Bugün değil yarın ahhsjahs sakin olun öpüşün ve barışın biz Türküz heytt 🇹🇷 bizim bizden başka kankamız yok yapmayın böyle 😔
Görüşürüz ufaklık 😁
Görüsürüz cömez.
@anliyosundimi Yok o kasindi. Böyle arapci islamci düsünce altinda karanlik islamcilari temizlicez.
Mutlu yıllar 🎉🎉🎉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?