Neden Filistin neden İsrail ! Sizin kimin tarafınızdasınız?

Ben bir Türk olarak İsraili savunuyorum, Gazzeyi yok etmeli orayı abluka altına alıp Filistin diye ülke bırakmamalı ! Hamas soykırımın babasını yapıyor. Bir sabah ansızın masum insanları katlediyor suç değil İsrail yapınca suç, soykırım 😡 Barış için parti yapan gençleri havadan saldırıyor, Gazzedeki masum insanları öldürüyor, Karşısında silahı olmayan erkeklere taciz ediyor, Kadını çocuğu öldürüyor arabaların kasasında ölmüş kadına bile saygısı olmayan yobaz Hamas örgütü ve durmuşlar tekbir getiriyorlar Allahü Ekber diyerek. Hamas terör örgütü aynı pkk gibi 😡
Ülkemiz de Kürt kökenli insanlar var, düşünsenize onlar aynısını yaptı Türkiye 🇹🇷 bu duruma müsade mi gösterir. Mehmetciklerimiz doğu da göz açtırır mı sanıyorsunuz. Herkes saygılı olacak, sen İsraile ahlaksız şekilde ansızın savaş açarsan İsrail de Gazzeyi yerle bir eder. Az bile yapıyor. Ben İsrail ülkesini savunuyorum Dünya ya topluma hiçbir faydası olmayan Filistin! İsrail olmazsa g*tünüzdeki donu giyemez, yıkayamaz ve temiz kalamazsınız. Senin tohumun da sağlık ilaçların cihazların da İsrail sayesinde. Filistin in bir tane yararını gösterin 🤔 yok. Daha Mescidi Aksa ya sahip çıkamıyorsunuz Osmanlı İmparatorluğu olmasa Mescidi Aksa olmazdı, zamanında bizi İngilizlerle satan İslamcı topluluk bizden yardım bekliyor. Turkiye nin dört bir köşesinden eylem yapanlar gitsinler Gazzeye savaşsınlar, sizi kimse tutmuyor. Öyle bayrak asmakla arabayla korna basmayla Mehmetçik Filistine demekle olmuyor.
Benim Türk askerim neden oraya savaşmaya gidecek, oğlum asker olsun onu kaçırırım oradan göndermem. Neymiş Din kardeşiyiz işinize gelince Din kardeşiyiz. Filistinin Türkiye'ye yararı nedir yok ! Ülkemizdeki Suriyeli insanların yaptıklarını görüyoruz sırf zarar !
Neyse ben ölen masum çocuklara, insanlara, kadınlara, erkeklere acıyorum. Allah insanlara yardım etsin 🙏
Neden Filistin neden İsrail ! Sizin kimin tarafınızdasınız?