Filistin bayrağı Şerif Hüseyin tarafından 1916 yılında Osmanlı Devletine karşı başlatılan Arap ayaklanmasının sembolü ve o bayrak şimdi Galata Kulesi'nde açılıyor...

Filistin bayrağı Şerif Hüseyin tarafından 1916 yılında Osmanlı Devletine karşı başlatılan Arap ayaklanmasının sembolü ve o bayrak şimdi Galata Kulesi'nde açılıyor...

Galata Kulesi, İstanbul'un ve aşıkların sembolüdür, Şerif Hüseyin'in değil. Öyle bir şey varsa, ne yapalım, burada bir ayaklanma başlatılmış diye kendi tarihi eserlerimizi mi lanetleyelim ya da onları şehrin gözbebeği eserler olmaktan mı çıkartalım? Bu nasıl mantık yapısıdır? Ne yapalım 31 Mart Ayaklanmasının başladığı yer diye Sultanahmet Meydanı'nı Taksim Meydanı'nı lanetleyip halka mı kapatalım? 15 Temmuz Darbe girişimi eski adıyla Boğaziçi Köprüsü'nde başladı. Ne yapalım? Lanetleyip o köprüye bir füze fırlatıp paramparça mı edelim? 1960 Darbesi'nin başladığı yer neresi? TBMM binası, Ankara Üniversitesi ve İnönü Meydanı. Ne yapalım burayı da darbenin ve darbecilerin sembolü sayıp imha mı edelim? Azıcık tarih okuyun Küçük Hanım! Önce tarihinizi bilin sonra da haddinizi!
Bnu yapanlar cezalandırılmalı veya cepheye yollanmalı diyorum sen gelmiş tarihi eser diyorsun
Şerif hüseyin denilen haini sevdikleri için değil şu anda dünyada bilinen tek filistin bayrağı bu bayrak olduğu için onu asmışlar. Destek anlamında. Bunda kötü ya da yanlış olan hiçbir şey yok. Vahşice katledilen , soykırıma uğrayan ve evleri ellerinden zorla alınan insanlara destek olduklarını belli ediyorlar. Tabiki gayet hoş ve anlamlı bir davranış. Aynı katliam ve vahşetler almanlara ya da ruslara da yapılsaydı alman ya da rus bayrakları asmalarına da anlamlı ve güzel derdim. Mesele sadece mazluma ve masuma sahip çıkmaktır. Burada siyaset, dil, din, ırk, renk aranmaz.
Halkı kin ve düşmanlığa sevketmekten dava açılmalı. Gerçi dava açılsa bile ceza almayacaklar. Tıpkı Atatürk'ün fotoğrafını penisine süren çocuk gibi. O da serbest bırakıldı. Tarikatçı artığı birisinin torunu diye. Bağlantıları var diye.
Galata kulesinde Filistin bayrağı açanlar soysuz'dur. Vatan hainidir.
Cevap
9Cevap
yanlış olmuş..
Astıkları bayrakta ki Türklere isyan ve direnişi hic onemsemiyorlar. Bu bayragin Türk yurtlarinda dalgalanmasi benim kanıma dokunuyor. Dinleri icin Türklüğünü yoksayanları kendime kandaş ve kardeş olarak goremiyorum. Araplar bizden degildir ve hicbir tarihte bizimle olmamişlardır. Doğu Türkistan da Çin zulmü varken Çin i ziyarete giden Filistin liderini gormedi mi bu kisiler? Ermeni soykırımını taniyan Filistini gormedi mi bunlar. Filistini destekleyen ben sonuna kadar Türküm demesin. Ayrica Israili de desteklemize gerek yok. Yesinler birbirlerini!
Siteye bakınca yine cahil cahil kafalar!. Tarafsızım bu konuda olan masum bebeklere oluyor en çok üzüldüğüm filler tepisirken çimenlerin ezilmesi olayı... Büyük resme bakmak lazım amaç Filistin mi Filistin üzerinden Türkiye'yi savaşa sokmak mi İsrail bahanesi Hamas oldu ve Filistin'e vurmaya başladı Türkiye'yi aynı şekilde çekip hamlesinin karşılığın da Türkiye'yi vurmak amaç ülkenin dört bir yanını sarmislar o gemiler Filistin için mi geldi mantıken bakılırsa ve ABD nin açıklaması Türkiye sivilleri vuruyor... Bu yüzden tarafsız kalip iki taraf için de barışı sağlamak lazım

Her iki tarafı da desteklemiyorum ben. Ama insanların bu kadar Arap düşkünü olması sinirlerimi bozuyor. Zamanında kaç kere vurdular sırtımızdan oysaki. Sırf dinle göz boyuyorlar işte, başka bir şey değil.
Kaç kere acaba biliyormusun
Git araştır, ben mi anlatayım?
Ben biliyorum sen oku anlatma anla Yeter
Arapsın herhalde anan baban gibi savunduğuna göre? Tarih yazmış ihanetinizi, daha neyin derdindesin?
Müslümanim İslamiyet bir arap dini değil dir İslamiyet din kardeşine sahip çıkmayı emreder
Din kardeşin teröristlik yapmasın, destekleriz.
Teröristler İsrail dir
Ve bunu sözde Türkiye sevdalısı müslümanlar yapıyor, şaka gibi :)
Bu araplar bugün yolunu bulsa güçlenseler alayımızı kılıçtan geçirirler yine. Hem de Allahu Ekber diye diye!
Kesinlikle karşı konulmalı ve bu tip bayraklar hiçbir yerde açılmamalı. Arapların davasını kendi davamız gibi görüyoruz, yok böyle bir şey. Bu tarz şeylere müsaade edilmemeli.
Onları Filistine gönderelim istedikleri gibi savunsunlar Filistin i kanks.
Böyle bir güruh yaşıyor maalesef bi ülkede ve giderek sayıları artıyor. Doğru olan tarafsız kalmadır ama ille de bir ülke desteklenecek ise bu net İsrail olmalıdır.
Dini görüşünü bilmem ama müslüman isen tarafsız olamazsın
@Kemalkaya27 olursun kardeşim, sen arap değilsin islam ülkesi hiç değilsin burası laik bir ülke. İlaveten senin Filistin'in Türkiye'ye karşı yaptığı hainliklerden haberin var mı?
Sen laik olabilirsin ben laik değilim laik düzenide kabul edemem ben müslümanim laik değilim
Müslüman olduğum içinde müslüman kişileri savumam lazım
@Kemalkaya27 o zaman sana sınır kapısını göstermekten başka bir şey kalmıyor TC olarak. İşte arşın işte hendek gidip savaş
Sen daha çocukken ben savaşıyordum
Afern onlara burası musluman bir devlettr
Magduru desteklemenin nesi yanls
Yasasin türklük yasasin bagimsiz turkiye cumhuriyeti , ruhlari sad olsun kahraman yigit sehitlerimizin önderlerimizin.
kahrolsun arap seviciler !
Bunların hepsini toplayıp Filistin’e göndermek lazım.
Bştmedi şu arap seviciligi niye gidip orada şavaşmıyosunda burada artislik yapıyosun biride çıkıp sen napıyosun dememişmi
Bu akilsizlar yüzünden basimiza bela gelecek cidden 💩 müslüman olmak arap saniyorlar komik bi durum cidden!!
Ruh hastaları yemen i bombalayan Suudi Arabistan a tek laf etmişler mi Yemen'de kaç kişi öldü yemeni düşünen çıkmış mi
Adamlar Müslümanlığı araplık sanıyor.
arapullah artıkları işte
Destek verilmeli
Tarihî bilmeden konuşma
Tabi canım siz biliyorsunuz tarihçileri geçtim Kral Abdullah bile bunları açık açık kabul ediyor fakat ne hikmetse gerçekleri sadece sen biliyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?