Çok az kişi gider bence çünkü oraya gidecek insan gerçekten muhafazakar insanlar olur. Kimse kimseyi kandırmasın bu ülkede müslümanların sayısı öyle sanıldığı gibi yüzde 99 oranında falan değil. Bence çok fazla dine inanmayan insan var ve bu insanlar için savaşmanın hiçbir anlamı yok. Mesela ben bu ülke için değil hiçbir ülke için savaşmam çünkü ben kendimi bir toprak parçasına sıkıştıracak kadar küçük değilim. Sonuç olarak inanç herşeydir, oraya gidecek insanlar inançları için giderler.
yurtdışındaki İsrailliler diğer ülkelerden kalkıp İsraile gidiyor savaşmaya. Uçaklarda fotoğrafları var. Ama filistinliler avrupada oturup sokaklara inmekle yetiniyor. Kendileri bile gitmiyor ülkelerini kurtarmaya. Bunlarınki hep boş gürültü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok az kişi gider bence çünkü oraya gidecek insan gerçekten muhafazakar insanlar olur. Kimse kimseyi kandırmasın bu ülkede müslümanların sayısı öyle sanıldığı gibi yüzde 99 oranında falan değil. Bence çok fazla dine inanmayan insan var ve bu insanlar için savaşmanın hiçbir anlamı yok. Mesela ben bu ülke için değil hiçbir ülke için savaşmam çünkü ben kendimi bir toprak parçasına sıkıştıracak kadar küçük değilim. Sonuç olarak inanç herşeydir, oraya gidecek insanlar inançları için giderler.
İsrail Filistin savaşı çıkarsa mı
Savaş çıkarsa diyor, Ulen adamlar 9 gündür çelik çomak mı oynuyor
kara harekatı başlamadı
müslümanlar savaşmaya gitseydi şuanda giderdi. sanmıyorum hiçbirinin gideceğini. başkaları gitsin istiyor hepsi twitterda filan acındırma yaparken
öyle maalesef miting yapmışlar toplasan 5 bin kişi yok gidecek olan da çok azdır
yurtdışındaki İsrailliler diğer ülkelerden kalkıp İsraile gidiyor savaşmaya. Uçaklarda fotoğrafları var. Ama filistinliler avrupada oturup sokaklara inmekle yetiniyor. Kendileri bile gitmiyor ülkelerini kurtarmaya. Bunlarınki hep boş gürültü
Yardım edelim ne duruyoruz diyenler bizim ülkede savaş çıksa kaçar.
Hepsi lafta , kimse gitmez
Savaş zaten çıktı kimsenin de bir yeri savaşa gitmeye henüz yetmedi
Gidenler gönüllü gider
Gitmeyenler kalr
laf delikanlısı çok olduğu için sıfır kişi
ne kada tsk gazzeye diyen varsa buyursun gitsin.
Ben kız olduğum halde gitmek isterim.
yol paranı veririm
Kudurmayın bence
0 bence