harbiden adamın dediği gibi siyanist *ymişsin..
Düşünsenize Gazze bahanesiyle tüm orduyu oraya yıp bi anda Türkiyeye yöneliyorlar ne yapardık?
harbiden adamın dediği gibi siyanist *ymişsin..
Bazen düşünmüyor değilim
kısacık kıta için sözde iran şuna buna gözdağı için dolduruyorlar diyorlar
Ya herifler bir anda rotayı Türkiyeye çevirirlerse
ya hepsi bir oyunsa amaç Türkiye ise
Harbiden diyorum ne yapardık?
Savaş filan olmaz. Yani Türkiye'de o kadar yabancı yatırımcı var. Geçiş güzergahı hem de iki ülkenin bağlantısı olan yani iki düşman tarafın ortak dostu diyelim. Bir taraf saldırırsa öbür taraf oraya saldırır zaten bahane arıyorlar o yüzden Türkiye'ye saldırmak kolay değil
Cevap
3Cevap
yahu Osmanlı'ya karşı İngiliz eliyle kurulan devlet Filistin. buna karşın tarihte İsraillilerin Türklerle hiç derdi olmadı. Siz ne yaşıyorsunuz. Kim kim hiç ayıramıyorsunz. Türkiye arap ülkesidir diyenlerden korkmuyorsunuz, Libyada Türk bayrağını yalanlardan korkmuyorsunuz ama Türklerle derdi olmamış İsrail halkından korkuyorsunuz.
PKK ya eğitim veren İsrail'den mi bahsettin komikti yorumun cahilce 😂😂
Pkk Filistin de destek verdi. aynı zamanda Ermenistana da destek verdi. Beyninize sizin ya
israil halkından korkan kim mk teke tekte anasn skr sever cogaltırız
abd var avrupa var arkasında bölgeyi uçak gemileriyle dolduruyorlar
keşke rusya gibi sınırımı niye karıştırıyorsunuz pc kuruları diyip suriyeyi tam ele geçirebileydik
o kadar yazdığım şeyden Bi halt anlamadın be soran
İsrail halkından korkmaktan bahseden sensin
onlar kim köpek
tek başlarına olsalar skip skip cogaltırız
değil demir kubbe analarını kalkan yapsalar içlerinden geçeriz
laflarına dikkat et
korkmak falan sen hayırdır
Hadi yallah tel avive tasmalı siyonist çekirgesi
Senin gibi siyonist iti Arap düşmanı olur hani Avrupalılar onları yakınca gemiye doldurup getirdiğimiz o siyonist itler varya Çanakkale'de katır birliği kurup Osmanlıyı arkadan varan Siyonistler hiç bir ilkesi ahlakı olmayan Siyonistler bizim baş düşmanımız onlardir
Senin gibi cahiller katır birliğini de bilmez gerçi 😂😂
türkiyeye yönelen orduyu nasıl besleyecekler ekipmanları nasıl taşıyacaklar suriyeyi nasıl geçecekler türkiyeye niye saldırsınlar. israil müttefikimiz bizim
Tükürürüm öyle muttefige PKK'ya eğitim veren Siyonistler nerden bizim muttefigimiZ oluyor
@asiprens2905 pkk ya eğitim verenler filistin ve suriye. israil değil.
Ya ben tarafsız olarak bir şey soracağım
şimdi bu israilin basına en ufak bisi geldimi abd direk gemi yolladı yani abd ile israil sıkı dost ve müttefik muhtemelen aynılar
bu durumda abd de ypgyi ve pkkyı ne kadar destek verdiğini hepimiz biliyoruz
bu durumda nasıl olurda israil gerçekten ve samimi bir dostumuz oluyor üstelik gemimizi de bastı bunlar
sadece bunu merak ediyorum
PKK ya eğitim verdiğini söyleyen Mete yarar , Abdullah ağar, İsmail Hakkı caşın gibi stratejistlere mi inanalım senin gibi boş beleş siyonist asigina mi, 😂
şöyle düşün rusya ile akdeniz konusunda iyiyiz ama suriye konusunda kötüyüz.
iran ile ırak konusunda iyiyiz suriye ve azerbaycan konusunda kötüyüz.
ayrıca mesela filistin ermeni soykırımını kabul etti, azerbaycana karşı ermenistanı destekliyor. israil ve türkiye de azerbayanı destekliyor.
bir konuda hemfikir başka bir konuda karşı saflarda olabilir. yani biz fransızlarla beraber ukraynayı destekliyoruz ama libyada fransızlarla savaşıyoruz.
her ülke kendi menfaatlerine göre hareket eder. israil ile türkiyenin çıkarları genellikle uyuyor ama filistin ile hiçbir zaman uymuyor. başka bir örnek, abd irana karşı bizi destekler ama ypg yi de bize karşı destekler.
@asiprens2905 cumhurbaşkanlığı bile tarafsız olacağımızı belirtip israil ile ticaret anlaşmaları yaptı ama sen bilirsin.
@asiprens2905 birde bizzat pkk yı eğitip fonlayanlar filistin ve suriye. neyin kafası bu anlamıyorum :D
kurban olduğum saçmalama
pkk yıllardır yüzlerce şehit verdirdi bize
ellerindeki silahlar ve yiyecekler ya avrupadan ya abd'den geliyor
hala da pkk'nın diğer türevlerini destekleyerek ve göçmenleri ülkemize para karşılığı sokarak
düşmanlık ediyorlar
sen diyorsun ki zaman zaman çıkar ilişkisi olabilir
bi ermeni soykırımını desteklemedi diye nasıl israili filistinden daha faydalı bir dost yaptın
anlamadım valla
filistin pkk ypg ermenistan tarafında
biz karşı taraftayız.
filistin, pkk kurulduğundan beri aktif şekilde pkk yı destekliyor eğitiyor yardım ve malzeme yolluyor.
filistin nasıl bir dost olabilir?
@fallblau ekmek buldular PKK'ya fonluyorlar he cahil siyonist 😂😂 arzi mevudta 20 şehrimizi alma planı olan İsrailler gelince git kiclarini yala bizde senle onları gömelim
hacı bide pkkya katılımı topyekün donatılmasını falan da filistin de de şurada ikiye ayrılayım
ben mi başka ülkede yaşıyorum sen mi ütopik dünyaya geçiş yaptın anlamadım
çocukluğumdan beri pkk nın propagandasını almanya yapar fransa yayınlar isveç üstüne konar isviçresi destek atar silahını kışlığını abd yollar eleman eksik çıkarsa ya doğudan ya ermenistandan ya avrupadan alıyorlar
abi hiç sen haberleride mi seyretmiyorsun ben şok valla
@asiprens2905 şu cümlelerini özne + tümleç + yüklem şeklinde yazabilir misin?
bildiğin tüm kelimeleri yazıp yolluyor gibisin.
herifler daha geçen gün ihayı düşürdü pkkya operasyon yapıyoruz diye abi ne çabuk unutuyorsunuz anlamadım sizi
@fallblau hayatın kitap okumadigin için beni anlamaman normal 😂
fransanın pkk ya silah yollmasıyla filistinin pkk lıları eğitmesi arasındaki bağlantı ne?
fransa ile israil ne alaka?
ben fransa pkk yı desteklemiyor mu diyorum sen bana isviçreyi falan ne anlatıyorsun?
filistin ezelden beri pkk yı destekledi ve eğitti diyorum ben. fransa desteklemedi gibi bir şey demedim
propaganda kanalı hep avrupa oldu demek istiyorum
silah ve kışlığı abdden geliyor
pkkyı yetiştirip büyütenler abd ve avrupa
abd kim knk? israil , ikisi aynılar birebirler aynı güç yönetiyor
@asiprens2905 tamam sen süpersin en büyük sensin sonra filistin.
en kötü mallar da israyil ve ameriga. mutlu oldun mu :D
@soran ihayı amerika düşürdü. keyfen düşürdüklerini de söylediler. ne alaka filistinin pkk yı desteklemesiyle?
geçen gün mesela rus bir general de öldürüldü ama bunun da konuyla bir alakası yok :D
@fallblau Filistin'e yardım gönderdi Türkiye beş uçağa çıktı. Sende çok seviyorsan Siyonistleri yallah tel avive
beni yanlış anlamayın lütfen
ama allahtan stratejist falan olmadınız ya da ülke yönetiminde etkiniz yok
yoksa gelen geçen bizi skip atar üstüne özür dilerdik
kesinlikle kabul ediyorum bu olayda tarafsız olmalı ve çıkarlarımızı korumalıyız
ama israil bizim dostumuz demek fazla gerçek dışı bir yorum
hayırlı geceler dilerim
@asiprens2905 tamam abi ben gidiyorum sende özne yüklem çekim eki falan öğren o esnada
Sapla samanı 11ine karistirmamalarını tavsiye ederim israile amerikaya ingiltereye
Klavye basında ölürüm savasırım dıyenlerın cogunun saklanacak yer arayacgına emınım bı
Zaten bugn oraya saldıran yarn buraya saldırır
Onlar yine gelmişti geldikleri gibi giderler yine
zaten kapıda 3. dünya savaşı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?