Merhaba
PKK resmi sekilde Filistine destegini bildirdi. Ayni bildiride Ermeni cetelerde Filistine destegini acikladi.
PKKli ve Ermeni teröristlerin filistine destek cikmasi hakkinda ne düsünüyorsunuz?
Kaynak: https://www.reddit.com/r/azerbaijan/comments/17735dh/the_armenian_nubar_ozanyan_brigade_and_kurdish/
Aranizda hala filistini destekleyen PKKli teröristler var mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Düşmanın kimi desteklediği kimseyi ilgilendirmez her zaman o bunu yaparsa bizde tam tersini yapacağız diye bir şey yok onlar işine geliyor diye destekliyor biz onlar haklı diye destekliyoruz pek haklı oldukları söylenemez gerçi de olay sadece Filistin'in toprak satması değil Filistinlilerin toprağını kendilerine satmak bu gün niye Türkiye satın alamıyor o toprakları çünkü onlar İsrail'e kalacaktı zaten hiç kimseye yar olmaz. Yinede Filistin'in topraklarını satmaması lazımdı bunun bedelini en ağır şekilde ödüyor kendilerininde suçu var fakat ne olursa olsun İsrailli askerlerin sivillere kadınlara ve çocuklara zarar vermeye hakkı yok kadınları tekmeliyorlar dövüyorlar videoları var şimdi bizim dinci tayfasını kafasına bak onlarda da durum aynı onlara kalsa onlarda Yahudilerin zulüm çekmesini kadınlarına tecavüz edilmesini isterdi. Türkiye'nin bu konuda yapacağı bir şey yok Filistin Türkiye'ye en ufak bir şekilde yardımcı olursa veya Kıbrısı tanırsa Türkiye yardım eder ama çokta rahat söyleyemiyorum can verecek olan bizim askerimiz sonuçta
Asala, Pkk hepsi Bekaa vadisi'nde eğitim aldı. Filistin yetkilileri tarafından da her zaman desteklenirler. Ben şaşırmadım
Yani sucsuz alman kadini oldurup teshir edip allahu ekber diye bagirandan ne asker olur ne musluman destekleyenlerin bi gram iqsu yoktur musluman diye sirf destekliyo bizim millet …