Kaç kez hakaret yiyen ve ülkede artık istenmeyen tüm gençlerin yaşlıların herkesin yüz karası olan birisine oy vermek nasıl bir gurursuzluk ve kul hakkı sen ondan bahset biraz
Tam olarak neye şükretsinler açlığa mı yoksa işsizliğe mi yoksa kaç yıl üniversite okuyup markette sürünen gençlere mi ya da şöyle diyim mültecilere daha iyi hizmet edilmesine mi sen seç neye şükretsinler
Asıl kör sizlersiniz. Baktığınız halde göremiyorsunuz. Anlattığım halde anlayamıyorsunuz. Sizin keyfiniz rahat olabilir yandaşsınız. Fakat dışarıdaki insanların halini göremeyecek kadar da kalbiniz kör. Merhametiniz yok. Eğer gram merhametiniz olsaydı aklınız olsaydı zaten şu an sizin yüzünüzden o insanlar bu hale gelmezdi. Cidden acizsiniz.
İşte sizler oy kullanıyorsunuz bir de tuhaf. Neyse ki o kıza benzemek sana benzemekten bin kat iyidir. O küçük dediğin kızın aklı senden büyük belli ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Adam daha ne yapsın bir devri berden aldı bereye getirdi her şey ortada
Felsefe yapmasan 😂
Davranislariniz düsünceleriniz 5 yasindan farkiniz yok 😂 5 yasindaki kizlariyla basbasa birakiyorum barbie oynayin siz veya az ötede kum oyna
Nereye kusuyoruz?
Ne demesin
demezsin olmasın o 😂
Adam motoru taktimi susmuyor😂😂😂Tek ee si bile yok. Liderimiz çok kitap okumuş belli😌
En azından şeref sözülerini hep tuttu ve kendine saygısı var siz de olmayan şeyler bunlar
Ne diyosun 😒seviyesiz
Seviyesiz kaç tane hesabın var senin
Zaten dikkat çekiyorsun takipçi sayın falan doludur sende yan hesap
Komik😂😂😂
Bana KS'yi anlatma. Senin gibi dolu var küçük kız. Buralarda çok Hele bu saatte yerler seni burada. Ders çalışsan daha iyi olur senin için.
Ders calismak icin kalmistim ablacim zaten😄ama sancim tuttu karnim ağirdi çalisamadim kafam dagilsin dedim burada bira😂
KS'ye ıq testi ile almalılar artık 😂
Bi ihtimal üniversite 1 veya 2 ye giden yaşının da doğru olup olmadığı belli olmayan küçük kız sitede cirit atıyor
KS yönetimi ip testi ile alım şart
Sizi öldürse bile şükrediceksiniz yazık
Bunları diyenler bile Recep Tayyip Erdoğanın gizli hayranları 😂
Aynen geceleri resmine bakmadan uyuyamıyorum
Kocaman resmini yatağının baş ucuna as 😂
Tabi gördükçe şükrediyorum halime
20 yıldır boşa seçilmiyor
Boş insanların dolu olduğu bir oylama sadece
Aynen zaten en iyisini siz bilirsiniz 😂
Neyse ki burası demokrasi ülkesi çoğunluk ne derse karar o olur 🤗🤗
Sizin bilmediğiniz kanıtlandı zaten
Hiç kendine saygısı olmayan bir liderin partisini desteklediğin için pişman olmadın mı. Kaç kez kaybetti tekrar tekrar aday oldu. Gurur yok 🤗😂
Güya istifa edecekti hani
Kaç kez hakaret yiyen ve ülkede artık istenmeyen tüm gençlerin yaşlıların herkesin yüz karası olan birisine oy vermek nasıl bir gurursuzluk ve kul hakkı sen ondan bahset biraz
Cahil ve şükürsüz kesim onlar
Bir değil bin oyum feda olsun Cumhurbaşkanımıza
Tam olarak neye şükretsinler açlığa mı yoksa işsizliğe mi yoksa kaç yıl üniversite okuyup markette sürünen gençlere mi ya da şöyle diyim mültecilere daha iyi hizmet edilmesine mi sen seç neye şükretsinler
Körseniz ben ne desem boş sizin beyin ölümünüz gerçekleşmiş
Asıl kör sizlersiniz. Baktığınız halde göremiyorsunuz. Anlattığım halde anlayamıyorsunuz. Sizin keyfiniz rahat olabilir yandaşsınız. Fakat dışarıdaki insanların halini göremeyecek kadar da kalbiniz kör. Merhametiniz yok. Eğer gram merhametiniz olsaydı aklınız olsaydı zaten şu an sizin yüzünüzden o insanlar bu hale gelmezdi. Cidden acizsiniz.
Senin kaç tane hesabın var ya?
Alttaki küçük bi kızla benziyorsunuz 😂
İşte sizler oy kullanıyorsunuz bir de tuhaf. Neyse ki o kıza benzemek sana benzemekten bin kat iyidir. O küçük dediğin kızın aklı senden büyük belli ki
Bay Kemalci cahil Z kuşağından gençlerden bu kadar olur 😂😂
Cahil olsaydım eğer seninle aynı oyu paylaşıyor olurdum. Çok şükür değilim. Sen git asgari ücretinle köle gibi çalışmaya devam et
Cahil olmasaydın benimle aynı oyu atıyor olurdun şükürsüzlükten helak olur gidersiniz inşallah. AKP varken CHP asls kazanamaz🤗
Daha iki kelimeyi bir araya getiremeyen bir insan için fazla cümle sarf ettim sadece zaman kaybısın iyi günler.
Şerefli bir partiyi ve liderini destekliyor olmaktan gurur duyuyoruz 😂
Yok bitmiyor
Allah yaptınız adamı
Tövbe yarabbim asla öyle değil ama o en iyisi su an dünya lideri 💕💕