Savasa Tr de katılmasını çok istiyorum katılır mıyız? Katılırsak nasıl katılacak oluruz?
Allah bu ülkeyi de Suriyeden daha kötü hale getirir mi ki
?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Savasa Tr de katılmasını çok istiyorum katılır mıyız? Katılırsak nasıl katılacak oluruz?
Allah bu ülkeyi de Suriyeden daha kötü hale getirir mi ki
?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bugn oraya saldıran yarn bize saldırır zaten
Merak etme allah bu rahmani topraklarımizı korusn
Allahını işine karışamam. O bizi yaratti.. iman ettik. Ama Allah bu ülkeye de savaşı nasip etsin. Evsiz, fakir, assiz gelecekten umudunu kesen, öksüz yetim ve şehit çocuklarının hakkını yiyen milyonlarca insanın yaşama hakkını için Allah bu ülkede de yaşarsın ve o İstiklal Marşını yeniden yazdirsin isterim
Bu kadar karamsar ve birilerine nefret dolu olmaya gerek yok bence
Acımasız istekler menfaatler kisisel egodan dogal kalpten degl
Bilemem. Unutmayalım ki, bir olay nedense bir olay sonuçtur. Siz de benden daha düşünebiliyorsunuzdur ki her olayda bir etki bir sonuç vardır yıllardır KPSS çalışan insanlar 2017 senesinde 1 milyon kişi KPSS'siz olarak memuriyete geçirildi ve Siz şu an gelmiş bana diyorsun ki kişisel egolar. Bu inandırıcı gelemedi bana. Şahsi fikirler bunlar. Ben hala kpss girmek için uğraşıyorum. Bizim suçumuz neydi bu ülkede. Şükürler olsun kimseye karşı bir durumumuz yok ama benim akan göz yaşım bu ülke de yaşayanlar için kan olsun.
Sana bu acıları yaşatanlar bin kat daha kötüsünü çeksn ama ilahi adaletin yerini bulması icin illa savas ülkesi olmaya kan gölüne dönmeye gerek yok kurunun yanında yaş ta yansn diyorsn ayrıca istiklal marşımzdan ne istiyorsn bu kadar öfkeli olmak ruh haline zarar verir
Acimayacaksin. Kurunun yanında yaş da yansın ki, herkes kıymetini bilsin. Yanmayan anlamıyor. Zaten kuru yanacak
Katilmak istiyorsan yolun acik olsun kardes, seni burada tutan yok.
Pubg oynayip adam vurmaya benzemez bu biz neden katılalım ayrıca
Vallahi billahi niye benzerse benzesin çok da önemli değil önemli değil yani hep tek girelim de böyle kan aksın yani başka bir şey istediğim yok ha ben öleceğim sen öleceksin savaşacağız savaşmayacağız derinli değilim ki zaten ben
Tek başına git o zaman
Ülkece inşallah
Kafayı yemişsin dostum tedavi gör tarih öğren biraz bu kadar cahil kalma
Ya başlarsa. Insallah bizim gibilerin gozz yaşı mahvedecek bizi... kafayı ki yedim
Sen yemez misin? 10 üniversite bitir
Master mezunu olduğunuz için kamuya alınma.. niye... ben de lise bitirdim.
Allah nasip etsin bu topraklarda kan akmasini
Herkes kaçacak yer arasın
Danaya ortak mı giriyonuz amuna goyim
Yooo
Ne işi var TSK nın orada
sizi tutan yok buyrun gidin.
Yok ben Arabistan'a gidelim demedim. Suriyelileri gönderelim ve Allah bize bu topraklarda da kan akmasını nasip etsin dedim
He katılır kafaya bak
İnşallah
Asker senin emir erin değil başkası için savaşmaya gitmez
İsteyen bir sürü kişi var topananin gidin kardeşim abim senin emir erin değil