Güncellemeler
+1 yıl
Bir de cola içerek İsrail'i destekleyenlere söylüyorum bu yaptığınız v#cdansizlik bu savaşta masum insanlar #luyor ya da dökerek İsrail'e protesto yapanlara söylüyorum siz tam tersi destek oluyorsunuz para kazandiriyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çünkü onların birşeyden haberi olmuyor gadası
Maalesef ama cezası onlara kesiliyor
Aynen
Savaşın çilesini masumlar kaymağını silah tüccarları yer. Olan da yerinden yurdundan olan insanlara olur
Aynen öyle
İnsanların gözünü öyle bir kin bürümüş ki, masum olan sivillerin bile *ldülrülmesine sevinir oldular.
Öldürülmesine*
Aynen İsrail'de bir tane Alman kadın ölmüş Filistin bunu sergilemiş mesela ciğerlerin parçalandı ama bizim güya barışçıl müslümanlarımız bu durumu mutlulukla karşılıyor ya da Müslüman olmayan insanlar İsrail'e destekliyor İsrail'in yaptığı da zulüm
Ama şimdi Müslümanlara öyle bir işkenceler yaptılar ki, ister istemez yahudilerin hepsinin ölümüne seviniyor Müslümanlar. Allah korusun birisi gözünün önünde Anne veya babana zarar verse, bu intikan duygusuyla beslenirsin.
İntikam*
Örneğimiz çok saçma olmuş şimdi İsrail de doğmuş masum bir bebek de ölmüş olabilir bu savaşın içinde şimdi bu çocuğun suçu günahı ne ya biz bu çocuğun ölümüne seviniyoruz eya biz müslümanız İslam barış ve kardeşlik dinidir Müslümanlar olarak bu bize yakışıyor mu Sırf o insanlar O kadınlar o masum çocuklar Yahudi diye onların ölmesi bizi mutlu edemez suçu olmayan kimseye de kin güdülmez Çünkü savaşları insanlar değil siyasiler başlatıyor hiçbir masum Sivil halkın bu savaşlarda söz hakkı yok veya bu savaşları başlatmasında gücü yok
Ben sadece duygusal açıdan dedim.
Bu zaten haklı olduklarını göstermez.
Örneği yanlış anladınız.
Temennimiz o ki hiçbir masuma asla zarar gelmesin.
Ama intikam ister istemez olacaktır.
Bu bizde de böyle.
Pkk sorununda şehit olanların çocuklarında da bu intikam öfke her zaman olacaktır.
İlahiyat okuyorum zaten. İslam dininin Barış ve esenlik dini olduğunun farkındayım...
Bu aynı yahudi hassasiyeti, Filistin çocukları hakkında da gösterilmedi.
Yılardır İsrail zulmünü nasıl bilmezsin ne kadar boş bi hayatın var
Bak ben İsrail zulümünün yıllardır ne raddede olduğunu biliyorum ama yanlışa yanlışla cevap vermenin de yanlış olduğunu söylüyorum iki tarafta da siviller ölüyor ve bunun savunulabilir hiçbir tarafı yok askerler savaşmıyor Farkındaysan İsrail de masumları öldürüyor sivilleri Öldürüyor Filistin de aynı şekilde
Mesela İsrail'de alman bir kadın olmuş Filistin tarafı bunu sergilemiş bir başarı gibi sence bu normal bir şey mi kaybeden hep mazlumlar olur kazananlar ise siyasiler ve silah tüccarları
Aynı örnekte bir çok Filistinli de var zulüm gören ve evinde ölmeyi bekleyen filistinliler var ağlayarak izledim iki tarafa da dualar ediyorum Rabbım masum insanları korusun dini ırkı fatketmez
Yanlışın var burdan tek tek yazamam
Şimdi şöyle ki ben İsrail zulmüne susmuyorum ve görüyorum da ama şu an İsrail'e de Filistin saldırdı iki taraftan da sadece sivil halk oldu yani masumlar benim her iki taraftanda ölen masum insanlara uzulmemin nesi yanlış ya da israilde ölen masum insanların ölümüne sevinen insanlar var bunun nesi doğru bende israilde dogabilirfim sende bunu biz seçmedik
Bebek katili İsrailin zulmü yıllarca sürerken neden tepki vermediniz İsrailde üç beş ölüm oldu diye utanmasanız yas tutacaksınız zalim hakla İsrail müslüman ülkelere zulmederken onların sivil halkı üzülüyormuydu sanıyorsun İsrail bu sonu hakketti hiçte üzülmüyorum İsraile pisliklerinde boğulup gitsinler ayrıca Turklerden nefret ediyorlar onlar sana bana acımaz böyle bırakın şu tatlı su müslümanlığını
Filistinde turklerden nefret ediyor ermeni soykırımını destekliyor doğu Türkistan katliamını destekliyor ermenileri destekliyor o ne olacak doğu Türkistan din kardeşi değil mi
Ay bunları hangi uyduruk sayfadan öğrendin hiç bişey bilmiyorsun bari detaylı araştır hiç güleceğim yoktu
Ben avrupada yaşıyorum çok Filistinli tanıyorum sen ne biliyorsun da konuşuyorsun uyumaya devam
Hiç bişey bilmediğin okadar belli ki gerçek Filistin olsayilardı ülkelerinde mücadele ederlerdi geç bunları Avrupa yaşadığını tahmin ettim zaten