askerimin o tehlikeli bölgede olmaması gerek çok riskli , hele ki israil çok acımasız askerimize kıyarlar umurlarında da olmaz
benim dikkat çektiğim nokta pkklı hesapların da benzer düşüncede olması
baya ilginç..

Niye bizim evlatlarımız bu araplar yüzünden hep ölmek zorunda hiç mi tarihten ders çıkarmadınız. Zamanında ihanet ettiler bir sürü askerimiz oldu şimdi cezasını çekiyorlar. Kac tane arap ülkesi gördünüz biz s#lak turkler kadar araçları destekleyen adamların umurunda bile değil Filistin
Filistin hala daha bizden nefret ediyor
Filistin ermeni soykırımını kabul ediyor
Filistin doğu Türkistan olayında çini destekliyor
Filistin azerbeycan Ermenistan savaşında ermenileri destekliyor
Gözünüzü açın ya
Çünkü o insanlar turkiyede yaşıyorsa illaki onlarda askerlik görevini yapıyor illaki tanıdıkları vardır
Cok sükür..
Baslarlar birazdan sen kafirsin bilmem ne :) cidden anlam veremem
Aynen çok defa k#fir sözünü duydum bu düşüncelerim yüzünden hatta KS sorumu kaldırdı soru icerigim aynıydı
Kaldiriyorlar jddjdj bana da sikayet ettiler seni cok iyi anliyorum. Ters psikolojik uygulamaya calisarak susturmaya calisiyorlar odkdkdkd 😅
Aynenn
Yahu neden bu kadar Arap sevici siniz yahu. Kimin ağrır o bagrir. Suriyeliler ümmet kardeşi idi geldi afgani geldi alın filistinliyide yollayın mehmetcigi sonra 3. Dünya Savaşı'nın canları çalsın bu kavramı korsunuz siz l!! Büyük ortadogu orojesi adında olanları bir bir isliyor ve körü körüne mehmetcik Filistin'e diyorsunuz kendiniz gidin o zaman tutan yok sizleri
bir gitmediğimiz filistin kaldı
Mehmetçik sizin uşağınız mı ki git diyebiliyorsunuz bu ne hadsizlik
bunu söyleyenler istediği gibi gitsin filistin e
Cevap
1Cevap
Filistinliler Türk düşmanıdır. Ermenistan'a her zaman destek çıkar. İsrail Azerbaycana destek çıkar. İsrail ile ticari ilişkilerimiz ve manevi birliktelik içindeyiz. Barbar Hamas ve Filistin halkı maalesef şu an yaptıklarını ödüyor.
Filistin savaşı tamamen Rusya'ya yarıyor şu an. Ukrayna da istediğini elde edecekler. Putin gene yapti yapacağını.
Pkk nın işine geliyor cunku
Kaos severler toplanms
1 askerde bir askerdr onlar icn
Kan cıksn yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?