Gündem Sevgilimi sürpriz yapmak istiyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hindu olmak istiyorum. Budistim baharatlı sevgilim var. Şu an delhi'de yaşıyor. İstanbul'da üni okuyordu oradan tanıştık. Evlenmemiz için benim hindu olmam gerek. BUDİSTİM NASIL HİNDU OLURUM? ONU ÇOK SEVDİM. SEVİYORUM Güncellemeler+1 yıl Klavye değiştirmiş BHARAT pardon. Güncellemeler+1 yıl 🇮🇳🇮🇳BHARATIMMM🇮🇳🇮🇳🇮🇳CANIM SEVGİLİM SENİN İÇİN 🇮🇳🇮🇳🇮🇳NE MUTLU BHRATLIYIM DİYENE 🇮🇳🇮🇳❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Sevgilimi sürpriz yapmak istiyorum? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kendini ateşe vererek olabiliyorsun 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abla tamam en iyi kömür sende Yorumla Soran +1 yıl Evet, zaten bharalılar Zonguldak kömürü seviyorlar 🤬🤬🤬🤬🤬 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi iyi kömürü grup olarak yakarsınız Yorumla Soran +1 yıl Grup seviyoz zaten bir sürü esmer 🐺 kurt bakışlı bharalılarla yaptığım çok oldu 😝😝 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kurt olsa iyi kürt bakışlıdır o Yorumla
leyla3573 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Türkçe yazar misin sana zahmet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bharatça mı yazdım kör müsün Türkçe yazmışım klavye hatası olabiliyor bazen. Yorumla
aliciknevsehir Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Müslüman ol 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Sus. Yorumla aliciknevsehir +1 yıl Ahirette bizi iman edenlerle haşretsin Rabbim Yorumla aliciknevsehir +1 yıl Size göre cehennem yok ki 😂 Yorumla Soran +1 yıl Var. İlk önce öğren öyle yorum yap kötü insanlar cezasını çekecektir. Ne mutlu hinduyum diyene 😫😆 Yorumla Soran +1 yıl Şu an budistim zaten Hindu olucam dünya'm gelecek delhi'den onunla birlikte delhi'ye gidicez orada olucam hindu. Yorumla aliciknevsehir +1 yıl Allah akıl fikir versin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yüce krişna sana zeka versin. Versin de doğru yolu bulasın 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Aynen aynen O'nun ayağının kiri olamazsınız. Yorumla aliciknevsehir +1 yıl Garip yavrum benim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Baharatlı sevgili mi dedi o?
Kendini ateşe vererek olabiliyorsun
Abla tamam en iyi kömür sende
Evet, zaten bharalılar Zonguldak kömürü seviyorlar 🤬🤬🤬🤬🤬
İyi iyi kömürü grup olarak yakarsınız
Grup seviyoz zaten bir sürü esmer 🐺 kurt bakışlı bharalılarla yaptığım çok oldu 😝😝
Kurt olsa iyi kürt bakışlıdır o
Türkçe yazar misin sana zahmet
Bharatça mı yazdım kör müsün Türkçe yazmışım klavye hatası olabiliyor bazen.
Müslüman ol
Sus.
Ahirette bizi iman edenlerle haşretsin Rabbim
Size göre cehennem yok ki 😂
Var. İlk önce öğren öyle yorum yap kötü insanlar cezasını çekecektir. Ne mutlu hinduyum diyene 😫😆
Şu an budistim zaten Hindu olucam dünya'm gelecek delhi'den onunla birlikte delhi'ye gidicez orada olucam hindu.
Allah akıl fikir versin 😂
Yüce krişna sana zeka versin. Versin de doğru yolu bulasın 🙄
Aynen aynen O'nun ayağının kiri olamazsınız.
Garip yavrum benim