Sevgilimin bana sürpriz yapmasını nasıl sağlayabilirim?

Sevgilimle aramızda 100 km var, sürekli gelip giden kişi o ve genelde masrafları da o üstleniyor. Bende henüz çalışmadığım için elime para geçince ya hediye alıyorum ya elimdeki parayı inerken arabasına bırakıyorum ya da markete falan girince ben ödemeye çalışıyorum. Ama sorun şu ki bana hiç hediye almadı veya ufak sürprizler yapmadı.. Sadece sevgililer gününde anı olsun dediğim için benim söylemem ile bişey aldı okadar. Onun haricinde ne kadar işittirme yapsamda bir şey yapmadı. Bunun konusunu açtığımda ise bana diyor ki önce unut ondan sonra. Ondan beklediğim sürprizlerin ya da hediyelerin öyle çok pahalı şeyler olmadığını en basiti gelirken sevdiğim bir yiyeceği alıp getirmesinin bile bir şey olduğunu ondan beklentimin bu tarz ufak şeyler olduğunu söylesemde yapmıyor. Ben öyle ince şeyleri düşünemiyorum diyor. Bunun yanında romantik olan bazı davranışları var fakat insan arada birde olsa sürpriz yapılsın istiyor. Benim ona yaptığım gibi anı kalsın diye el emeği bir şey yapmasını rica ettim. 2 aydır hala bitmedi diyor ve en son vereceği akşam morali bozuldu diye yine vermedi ve sonunda kavga ettik , o gün bana dedi ki senin söylemenle yapıyorum bunu ittire kaktıra yaptırıyorsun bide üstüne kavga çıkartıyorsun tarzı bişey söyledi. Bende bundaki amaç anı olsun diyeydi ve bunu hatırlatmamdaki amacın unutmaması için olduğunu söyledim. Çünkü birşeyleri çok fazla unutuyor. Ve en son dedim ki madem ittire kaktıra yaptırdım o zaman istemiyorum. O her neyse bana verme dedim. Kendi isteğinle de bana şimdiye kadar bir sürpriz yapmadın söylediğim zaman da böyle oluyorsa o zaman istemiyorum dedim ve kapattım konuyu. Bu konuda ne yapmam gerek bilmiyorum. Çok mu üzerine gidiyorum anlamıyorum.

Sevgilimin bana sürpriz yapmasını nasıl sağlayabilirim?