Sevgilimle aramızda 100 km var, sürekli gelip giden kişi o ve genelde masrafları da o üstleniyor. Bende henüz çalışmadığım için elime para geçince ya hediye alıyorum ya elimdeki parayı inerken arabasına bırakıyorum ya da markete falan girince ben ödemeye çalışıyorum. Ama sorun şu ki bana hiç hediye almadı veya ufak sürprizler yapmadı.. Sadece sevgililer gününde anı olsun dediğim için benim söylemem ile bişey aldı okadar. Onun haricinde ne kadar işittirme yapsamda bir şey yapmadı. Bunun konusunu açtığımda ise bana diyor ki önce unut ondan sonra. Ondan beklediğim sürprizlerin ya da hediyelerin öyle çok pahalı şeyler olmadığını en basiti gelirken sevdiğim bir yiyeceği alıp getirmesinin bile bir şey olduğunu ondan beklentimin bu tarz ufak şeyler olduğunu söylesemde yapmıyor. Ben öyle ince şeyleri düşünemiyorum diyor. Bunun yanında romantik olan bazı davranışları var fakat insan arada birde olsa sürpriz yapılsın istiyor. Benim ona yaptığım gibi anı kalsın diye el emeği bir şey yapmasını rica ettim. 2 aydır hala bitmedi diyor ve en son vereceği akşam morali bozuldu diye yine vermedi ve sonunda kavga ettik , o gün bana dedi ki senin söylemenle yapıyorum bunu ittire kaktıra yaptırıyorsun bide üstüne kavga çıkartıyorsun tarzı bişey söyledi. Bende bundaki amaç anı olsun diyeydi ve bunu hatırlatmamdaki amacın unutmaması için olduğunu söyledim. Çünkü birşeyleri çok fazla unutuyor. Ve en son dedim ki madem ittire kaktıra yaptırdım o zaman istemiyorum. O her neyse bana verme dedim. Kendi isteğinle de bana şimdiye kadar bir sürpriz yapmadın söylediğim zaman da böyle oluyorsa o zaman istemiyorum dedim ve kapattım konuyu. Bu konuda ne yapmam gerek bilmiyorum. Çok mu üzerine gidiyorum anlamıyorum.
+1 yılİlişkini gözden geçir ve evet arkadaşın biraz haklı kimseye zorla bir şey yaptıramazsın yaptırırsan birgün başına kalkılır ve ben sende maddi herşeye önem veren bir yapı sezdim lütfen yapma okuyasan önce oku sonra eline ekmeğini al kendi paranı helal yoldan kendin kazan birini seveceğin zamandan maddiyata bakma maneviyata bak, sana duyduğu saygıya sadakatine bak bir de bu son söylediklerimi karşındaki insana sende yap o yaparken sen yapmazsan olmaz karaktersizlik olur bu
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi maddiyat ne alaka sanırsın uçak istedim maddiyata önem versem elimde avucumda ne varsa ona harcayarak bana yaptığı harcamalara karşı bir nebze olsun karşılık vermiş olmazdım parasını yemeye bakardım. Sürpriz dediğim alt tarafı yanıma gelirken sevdiğim bir çikolatayı alıp bak sana ne alım diyerek heyecanla vermesi bu yani. Çikolata mı maddiyat oldu. Ayrıca okulumu okudum sadece yeni iş yeri için tarih bekliyorum iş başlangıcıma daha var.
- +1 yıl
Beni yanlış anlamak için kendini şartlıyorsun yapma sağlıklı bir ilişki nasıl olmalı araştır ne söylemek istediğimi anlarsın bir de hiç kimsenin seni manipüle etmesine izin verme ilişki konusunda hiçbir şey konusunda acele etme önce kariyerine odaklan bir erkeğin eline asla bakma
En İyi Cevaplar
Şimdi şöyle bir bakış açım var etraftaki insanlardan yola çıkarak, erkekler çocuksu oluyorlar genelde ve sen söylediğinde içinden gelmiyordur niye ufak tefek hayallere sığdırdın ki kendini bak o bile olmayınca üzülüyorsun ufak bir kek istedin alamayacak kadar düşüncesiz dersin ama başka tarafından bak olaya, sen istedin diye o öyle olacak diye bir şey yok kusurlara odaklanmak yerine bütüne bak daha iyi hissedersin yoksa ufak tefek şeylerden ilişkiniz bozulmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim güzel yorumun için
8 yıldır evliyim. Daha hiç hediye görmedim. Ben de senin gibi sitem ediyorum. İstediğinde neyi almıyorum ki diyor. Bazı erkeklerin sürümü bu. Dışardan gelen güncelleme bi işe yaramıyor. Sen bu kadar ince düşğnceliyken öyle düz insanla olursan kendinden çok şey kaybediyorsun. Hadi ben evlendim. Sen şimdiden gözünü aç
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥹 🥹
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna yakınlarının yapmış olduğu sürprizlerden bahsetmeyi denedin mi? Kendini özel hissettiğini sürprizlerin seni ne kadar mutlu ettiğinden vb bahsedersen karşında düşüncesiz sığ biri yoksa ve seni gerçekten seviyosa seni mutlu etmek için sürpriz yapmayı deneyebilir.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be tatlım, öncelikle seni anlıyorum, senin gibi sevgi dolu birinin birazcık ilgi ve sürprizler beklemesi kadar doğal bir şey yok. Şimdi sana birkaç tavsiye vereyim, belki işleri biraz daha kolaylaştırır. 🎈
İlk olarak sevgiline bu durumu sakin bir şekilde konuşmalısın. Anlattığın kadarıyla biraz romantik ama bu hoş sürprizleri düşünmekte zorlanıyor galiba. Ona kendi beklentilerini anlaması için yardım et, ama bunu bir sorun veya yük gibi değil tatlı bir fırsat olarak göster. Söylediğin gibi, pahalı şeyler istemiyorsun, ufak jestler yeter. Ama belki de neye benzediğini tam olarak bilmiyor. Ona örnekler ver, belki bir kahve getirmenin ya da bir küçük not yazıp bırakmanın bile seni ne kadar mutlu edeceğini anlat.
Bir de bazen insanlar kendiliğinden anlamayabiliyor. Bu kötü bir şey değil, hepimiz farklıyız. Senin için küçük bir jest yapması onu mutlu etmeyebilir ama seni mutlu edeceğini bilmek onu teşvik edebilir. Ona neden bu küçük sürprizlerin seni bu kadar mutlu edeceğini anlatmalısın. Sevgilinin senden belki de biraz cesaret ve ilham alması gerekiyor olabilir.
Ama unutma ki, herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır. Onun diğer romantik davranışlarını da takdir etmeyi ihmal etme. İkiniz de birbirinize dair yeni şeyler öğrenmeye devam ediyorsunuz ve bu harika bir şey. 🥰
Çok fazla üzerine gitmek yerine, onu daha iyi anlamaya çalış ve birlikte eğlenmeyi ihmal etme. Sevgi sabır gerektirir, ama bir de eğlenceli olmalı, değil mi? 🌟💕
Sana bol bol aşk dolu günler diliyorum!✨🧡00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSana aşık olsa zaten sen demeden yapar.. kimse için çabalama
10 Yorumla Çok benziyoruz seninle. Maddiyattan çok manevi değerlere daha çok önem veriyoruz. Ben de sevdiğim kadına "Bana hediye falan alma. Eğer üşenmezsen, elinin emeği olan, yaptığın herhangi bir yemekten bana bir lokma da olsa getirir misin?" demiştim. Ki gerçekten bunu istemiştim. Sevgiye emek vermek, çaba harcamak gerçek aşkın göstergesi
11 Yorumla
Soran+1 yılDiğer yorumlara nazaran bunu görüp beni anlayabilen ve ne anlatmak istediğimi gören birinin olması güzel
Alışveriş & Hediyeler konusunda 664 cevap paylaştı. O bir taş değil, sen de heykeltıraş değilsin. Zoraki şeyler yaptırman yanlış. Kendin de söylüyorsun zaten romantik davranışları var diye. E cimri de değil masrafları yapıyor. Ince düşünemiyorum diye demiş de zaten. Sevdiğini olduğu gibi kabul et, hayalindeki sevgiliyi bekleme. Bu ikiniz için de daha mutlu edici olacak.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsun ama ondan beklediğim romantik engin-dilan ilişkisi gibi bir şey değil zaten. Ondan imkansızı beklemiyorum. Bu seferki konuşmada söylediğim birşeyi birdahaki bululmaya gelirken şöyle söylemişti biraz şımartayım diyip yapabilir. En basiti kekstra ben çok severim ve küçükken de dedem hep bize ondan getirirdi ve dedemi çok severdim o yüzden yeri bende ayrıdır. Ona dediğim halde bir kere olsun kekstra alıp gelse ne olur. O borca girmez ama ben çok mutlu olurum. Kekstrayı alamayacağımdan değil onun beni mutlu etme çabasına girmiş olması güzel olan. Yoksa almasa da olur kek sonuçta hayatımı onunla devam ettirmiyorum ölmem.
- +1 yıl
Ince nuanslara takılıyorsun ama erkekler de emir eri modunu herkes sevmez. Aynı mantıkta bakmıyoruz. O da normalde yapmadığı ama senin için yaptığı extra şeyleri söylerse zitlasma başlar. Papağan gibi ben soyllim sen tekrarla şeyini sevmiyor belli ki, soylemissin, oluruna birak.
+1 yılSinek ufaktır ama mide bulandırır. ilişkinizi böyle şeylerle bulandırmayın. Adı üstünde süpriz ya da hediye, bunun manası eniştenin dedigi gibi unutacan önce:) Akilli adammış ama kurtaramamış. Sıkboğaz edilmemeli seven ya da sevilen. herkesin düşünce anlayişi farkli güzellik algısı tercihleri farklı. Zaman verin birbirinizi tanıyın gerisi gelir lo.
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorumum için teşekkür ederim ama heves te kırılınca bida eskisi gibi olmuyor. Heyecanlı neşeli olmamı sevip aşık olduğunu söylüyorsa bunu canlı tutmalı.
+1 yılSizin kadar canımsın kişiliklerle Aynı dünyada yaşadığıma utanıyorum adam geliyor 100 kilometreden cinsel ihtiyaçlarını bedavadan karşılayıp gidiyor Sen de onu bir b** sanıp Bir de hediye bekliyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılDerdi sadece cinsel ihtiyaç olsaydı neden okadar yol gelsin olduğu şehirde kimse mi kalmadı. Ha diyelim kalmadı öyle iki öpüş koklaş için sağa sola bir dünya para harcayan enayidir zaten. O da öyle para babası bi insan değil. Tek derdi cinsellik olsa sadece yanıma gelirken benimle iletişim kurardı. Onun haricinde benimle muhabbet kurmazdı. Bir arkadaşa da yazdım sana da diyorum. İlişkimde her şey zaten yolunda. Sadece ben biraz daha süpriz insanıyım ve bunu düzeltebileceğim bir yol aramaıştım okadar. Tek derdinin cinsellik olmadığını anlayabileceğim birçok sebep var. Teşekkür ederim. Bende aklı fikri cinsellikte olan insanlarla aynı dünyada yaşadığım için utanıyorum.
- +1 yıl
Çok safsın Allah herkese senin gibi bir saf nasip etsin Bir de arabadan inerken para mı bırakıyorsun çok güldüm buna ya enayi
Soran+1 yılÇocuğun yanıma her gelip gitmesi 2000 den aşağı değil arabaya bıraktığım 300 tl mi dert oldu. Evet bence de Allah herkes benim gibi saf ve iyi niyetli biriyle karşılaştırsın. Bu iyi niyetten size de tavsiye ederim. En azından yakıtının bir kısmını ödeyebilmek adına bir çabaya giriyorum o da plansız bir buluşma olduğuna sadece. Onun haricinde birikmişim varsa marka ürünler alıp hediye ediyorum. Ve ortada bir ilişki varsa herkes ortaya bir şey koymalı o benim geçimimden sorumlu değil sonuçta.
- +1 yıl
Tamam tamam sen haklısın Manipüle olmuşsun zaten sana bir şey anlatılmaz
İsteyen yapar. Yapmıyorsa içinden gelmiyordur. Bir çiçek bir ayıcık alması yeterli çok bir şey beklemiyor kadınlar
01 Yorumla
Soran+1 yılYani aslında çiçek ve ayıcıktan da basit beklediğim şey ama basit olanı hediye olarak saymayıp daha iyisine de şuanda maddi gücü yetmediği için de olabilir bilmiyorum.
Sevgilin sana sürpriz yapmak istese yapardı bence bunu sağlamaya çalışmak yerine kendi isteğiyle sürpriz yapacak birini bulsan daha mutlu olursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece sürpriz yapmıyor diye diğer her türlü konuda uyumlu olduğum anlaştığım birini bırakmam saçma değil mi? ya da ilişkide sorun olunca insanlar hemem ayrılmalı mı yoksa çözüm mü bulmalı?
Soran+1 yılNiye insanlar sıçtığı boku bile dert edip yazıyor benim buna çözüm bulmak istemem neden abartıldı
+1 yılYok artık senin yaptığın çok yanlış. Zorla hediye almasını sürpriz yapmasını sağlamak nedir Allah aşkına
02 Yorumla
Soran+1 yılZorlama yok zaten ortada. Olsa şimdiye kadar çoktan ayrılırdık hiçbir konuda anlaşamazdık. Sadece bahsettiğim şey onun bu konuda daha duyarlı olabilmesini nasıl sağlayabilecğim. El emeği hediyeden bahsediyorsan da onda da zorlama yapmadım. Sadece rica ettim ve aradan biraz zaman geçtikten sonra unutup unutmadığını anlayabilmek adına hatırlatma yaptım ve o da bunu ittire kaktıra yaptırıyorsun olarak söyledi bana. Bende ona unuttuğu için hatırlatma yaptığımı söylediğimde o an kabul etmese de sakince konuştuğumuz zaman haklı olduğumu söyledi. Çünkü çok fazla unutuyor herşeyi sadece benle ilgili değil kendi hayatıyla ilgili olan şeyleri de çok fazla unutuyor. O da bunu biliyor ve farkında. İlişkinin detayını bilmeden konuşmak ne kadar kolay. Bir fikir almaya gelmişim faydanız olmayacaksa boş konuşmayın.
- +1 yıl
İçinden gelirse alır zaten.
+1 yılBunu sen sağlayacaksan bunun tam olarak nesi sürpriz oluyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim sağlayacağım şey ona bu konularda verdiğim fikirleri nasıl değerlendireceği. Tam olarak ona bana şunu yap demem zaten sürpriz olmaz arz talep meselesine döner iş
Sen böyle ısrar edersen olmaz akışına bırak. Yapacalgi varsa da yapmazz
02 Yorumla
Soran+1 yılAkışıyla gittiği yolda çokça çiçek açar umarım. Şimdiye kadar açtırdığı çiçekleri soldurmasında.
İki aydır çıkıyorsunuz ne zamandır aranızda bu mevzu var?
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 senedir sevgiliyiz ve birkaç ay sonra söz yapmayı düşünüyoruz. Sevgili olduğumuzdan beri de bana hiç hediye almadı sürpriz yapmadı. Belki her buluşmada masrafları o ödediği için daha fazla harcamaya gücü yetmiyordur bunu da tahmin ettiğim için buluşmaları azalttım. Ama dediğim gibi bahsettiğim şey aslında ufak tefek jestlerdi. Ve o onları hediyeden saymadığı için aklına gelmiyor olabilir. Yani hiçbir zaman ona bana şunu al baskısı kurmadım tek beklediğim aslında "görünce aklıma sen geldin" hissini yaşamaktı. Bilmiyorum çok karmaşık olan kısımlar var aslında. Sevdiğinden eminim. Çünkü sevmeyen insan bunu yapmaz diyeceğim birçok konu ve davranış var. Ama bilmekle duymak arasında ya da bilmekle görmek arasında fark vardır ve bende bazen bilsemde görmek istiyorum.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. Zaten genelde pek umursamamaya çalışıp başka şeylere odaklanıyorum. Sadece kafama takıldı ve çözüm bulabilirmiyim acaba diye yazmak istedim. Güzel yorumun için teşekkür ederim
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılİçinden gelmediği sürece olmaz kendisi düşünecek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsen ona sürekli sürprizler yap ama gerçekten şaşıracağı sevineceği bir şey olsun. o da mutlaka karşılığını vermesi gerektiğini anlayacaktır
07 Yorumla
Soran+1 yılBacım şöyle onun çok istediği şeyleri almam için önce bi sağlam para biriktirmem lazım. Onun haricinde dümdüz erkek yani. Hatta ben ona ihtiyacı olan ve almayı düşündüğü şeyleri alarak ona bi kutu hazırlamıştım ve bana şey dedi " ben kendimi öküz gibi hissediyorum sen habire bişey yapıyorsun" dedi. Bende hissetmemen için sende bişeyler yapabilirsin dedim mesela. Ama anladığm kadarıyla bi kadına nasıl süpriz yapılacağını bilmiyor. Emin değilim.
Cevap sahibi+1 yılo zaman salla yol ver gitsin ya böyle kendini bilmez odunlarla uğraşmak için dünyaya gelmedin kendi değerini bil ve ayrıl ondan
Soran+1 yıl🥹🥹
- +1 yıl
Saçmalamışsın ilişki dediğin tango gibi olur iki tarafında eşit çabası olması gerekir ki senin söylemin masum değil kızı yanlış yönlendiriyorsun
Cevap sahibi+1 yılhadi ordan kıza ilgisiz davranıp kendisini değersiz hissettiriyor belli ki mutlu edemiyor yol verecek tabi. ne yapsın boşa kürek mi çeksin? denemiş adam edememiş ayrılmaktan başka çaresi yok. asıl sen masum değilsin okuduğunu bile anlamakta zorlanıyorsun ki bu ap-talca yorumu yapabiliyorsun. madem eşit çabası olması gerekiyor erkek neden çabalamıyor?
Soran+1 yılAblam ne ayrılması abartma okadarda değil mutlu edemiyor demedim sadece ilişkimde böyle birşeyin olması beni mutlu eder ama olmazsa da dünyanın sonu değil onun haricinde ilişkim yolunda zaten ama bazı düşüncesizlikler olunca insan ister istemez üzülüyor haklı olarak benim sorum ilişkimi daha iyiye taşıyabilmek adınaydı sadece
- +1 yıl
asıl sen apt*lca okuduğunu anmayan bir tipsin benim yazdıklarımı dikkatli oku ben ilişkini gözden geçir dedim onu bile anlamaktan acizsen sende idrak yolu enfeksiyonu var demektir
+1 yılİllaki süpriz yapması gerekiyor mu sence bak kalkıp yanına geliyor sen gidiyorsun he çok istiyorsan belirt
01 Yorumla
Soran+1 yılSürpriz yapmanın temel amacı"görünce aklıma sen geldin" veya "mutlu olursun diye düşündüm" duygusudur. Mesela bana sevdiğim bir çikolata ya da bu tarz birşeyi getirmesinden bahsediyorum. ya da desenli çorapları çok sevdiğimi biliyor çorap bile alsa havaya uçarım mutluluktan. Bahsettiğim şey tam olarak bukadar basit şeyler aslında. Ama onun sevgi dili yemek yedirme resimimi çekme hesap ödetmeme gibi eril eril erkeksi şeyler. Benim sevgi dilim ise daha minnoş ve duygusal. Balık erkeği ve terazi kadını.
+1 yılGercekten zoraki olmus yaparsa yapar yapmassa yapmaz neden erkekler kızlar gibi düşünmez buyutulecek bir sey değil
00 YorumlaBu biraz anlayış romantiklik sevme işi sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlayışlı olma konusunda ondan daha iyisini bulamam bundan eminim ama romantiklik konusunda biraz çalışma gerekiyor bende bunun için çabalıyorum. Çevresindekilerdende anladığım kadarıyla kız ortamı olmamış ve genel olarak bir kızın gönlü nasıl yapılır bilmiyor. Kız ortamının olmamış olması güzel ama en azından ablasına birşeyler sorabilir. O da böyle şeyleri başkaları ile paylaşmayı sevmiyor. Kendi de diyor ben romantik olmayı bilmiyorum diye. Bunu onu kırmadan nasıl öğretebilirim bilmiyorum. Çok söyleyip dile getirince unutma durumundan dolayı kendini kötü hissediyor. Böyle davranışlara alışkanlığı olmadığı için hayatına dahil etmesi biraz daha zaman alıcak sanırım.
+1 yılSen istedikten sonra bunun neresi sürpriz oluyor?
10 Yorumlaİçinden gelmedikten sonra ne anlamı var
10 YorumlaKocam yapmıyor sürpriz sevgiliyi bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılOnun düşünmesi lazım senin değil
00 Yorumla
+1 yılSeni buna layık görmüyor sevgi dilenme kimseden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde oturuyor sevdiğin?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok uzayda anasını satım 100 km diyorum yurt dışı ne alaka
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki seninle cinsel anlamda konuşmaları oldu mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIçinden gelmiyor demekki
00 Yorumla
+1 yılBırak kendi düşünsün 😉
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım düşünür 😂😂
- +1 yıl
Umarım canım 😁
Sadık kalın
05 Yorumla
Soran+1 yılBenden daha sadık birini bulabilirse helal olsun derim. Şuanki iğrenç çağda sevdiğine sadık kalanı bulmak zor sadık kalanın kıymetini bilmek lazım.
Soran+1 yılBir dediğini iki etmiyorum ve sorun olabilecek bir şey varsa da ortadan kaldırıyorum. Benimleyken hiçbir zorluk yaşamamıştır çünkü önüne engel çıkartmadım. Biraz romantik olsa herhalde babannemlerin tabiriyle donlarıma işerim mutluluktan
Soran+1 yılZamanında çektiğim çilelerin mükafatı herhalde bende bilmiyorum. Hayatımın çok zor döneminde tanıştık ve bu yüzden ona şansım derim.
+1 yılSürpriz yapıp ben evliyim diyormuş
018 Yorumla
Soran+1 yılO olmayacak kadar eminim çevresinden tanıdıklarım var özellikle ablası asar onu öyle bir şey olsa ndnfnnrjx
- +1 yıl
Bu adam sana sürpriz falan yapmaz
Soran+1 yılNolur yapsın
- +1 yıl
Dostum bunu sana yapacağı en büyük ya da tek sürpriz sorun sende değil bende deyip ayrılmak... Ne yapalım büyü mü yapalım adama
Soran+1 yılÜzdü. Yinede bir şans var bence. Belki daha açık olmam gerekir ona karşı. Bilmiyorum. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Bana sürpriz yap aşkım dersen o da gider saçma s**** bir şey yapar bu da sürpriz olmaz
Soran+1 yılÖyle demiyorum. Ama daha açıklayıcı olmayı denicem. Belki şimdiye kadar hep ona pahalı hediyeler aldığım için o da öyle yapmak zorunda hissediyordur. Ona beklentim olan tarzda şeyler yaparak ona bunların da birer sürpriz olduğunu anlatmayı denicem. Ha yapmasa sevmekten vaz geçer miyim hayır çünkü sevilecek birçok yönü var ama dediğim gibi. İnsan arada sırada şaşırmak ufak tefek tatlılıklar istiyor.
- +1 yıl
Olma böyle
Soran+1 yılNabıyım ayrılıyım mı yapmıyor diye. İnsan bu sebepten bırakılır mı. Sadece bu konuda elimden bişey gelir mi diye birilerine sormak istedim aklıma gelmeyen bir yol vardır diye ama pek yardımcı olmadı kimse. Beni sevdiğinden eminim ama odun olmayı bırak komple ağaç olan birisi ve biraz ufak dokunuşların zararı olmaz diye düşündüm. Çünkü ben çok duygusal biriyim ve hayatımdaki birçok sorun var ona yansıtmasamda psikolojik olarak çabuk tükeniyorum ve ilişkide bu tarz bişeyin olması beni biraz daha hızlı toparlar diye düşündüm.
- +1 yıl
20 dk bekle yazaxam
- +1 yıl
Sorun sürpriz yapmaması değil aslında bence
Soran+1 yılNey peki?
- +1 yıl
Tamam iki taraf birbirini iyi seviyor ama o iki tarafın istediği romantzm yok
Soran+1 yılKadınlar erkeklere göre daha düz düşünüyor genelde. Ona sorduğumda her şey gayet iyi ve çok romantik biriyim gerek sözlerim olsun gerek hediyeler ve davranış biçimi her şey tamam. Ama benim açımdan bakılınca tamamlanması gereken bir kısım var ve bu beni üzüyor. Göz ardı etmeye çalışıyorum ama başaramıyorum. Belki sorun bendedir bilmiyorum ama çabalamaya değer bir ilişkim var. Bundan eminim. Çünkü aramızda sorun bile sayılmayacak tek konu bu onun haricinde her şey yolunda ve fikir ayrılığı yaşasak bile bir orta yol buluyoruz. Her güzelin bir kusuru olur derler. Bu da onun gibi. Ama bu kavga konusunu yeni oldu o yüzden biraz beklicem ve daha sonra sakin bir dille tekrar konuşmayı denicem. Derdimi dinlediğin için de ayrıca teşekkür ederim. Bir gelişme olursa yazarım.
- +1 yıl
İnşallah istediğin gibi olur ama bu ağaç hep ağaç kalır
Soran+1 yılÖyle olursa bende ormancı olurum. Yapacak bişey yok. Katlanılamayacak bir sorun değil en azından. Sevsin sadık kalsın kıymet bilsin gerisi bir şekilde çözülür orta yolu bulunur diye umuyorum
- +1 yıl
Yanlış anlama ama yanlış düşünüyorsun sesin sadık kalsın sadece bunlar değil ilişki
Soran+1 yılİlişkide olması ve olmaması gereken şeyleri biliyorum. orada sevsin sadık kalsın kıymet bilsin derken özet geçtim sadece. Dediğim gibi ilişkimde tek beni rahatsız eden konu bu ve halledilemeyecek ya da çokça abartılacak bir konu değil. Sadece buna nasıl çözüm getirebilirim bir yol bulmak adına bu uygulamayı indirdim ve sizlere danıştım okadar.
+1 yılDerd8ni skm.
10 Yorumla
+1 yılgelsin
00 Yorumlaiçinden gelmesi lazım.
00 Yorumla
+1 yılDirekt şöyle
00 Yorumla
+1 yılSağlayamazsın, yapmak istese yapardı...
00 YorumlaBence kendin ol yeter
00 Yorumla
+1 yılİçinden gelmeli.
00 Yorumla
+1 yılBoş iş bu
00 YorumlaŞükür et mk şükür
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYapmaz
00 Yorumla
+1 yılGit yaz direk
10 YorumlaIsterse yapar zaten
00 Yorumla
+1 yılSağlayamazsın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği