Güncellemeler
+1 yıl
Bakın aynı taktiği zamanında pkk yaptı ve Türk askerinin elini kolunu bağlamaya çalıştı.
Ne zaman operasyon düzenlesek sivilleri öne attılar ve eğer planladıkları tuzağa düşseydik bütün dünya Türkiyenin sivilleri öldürdüğünü yazıp karşı çıkacaktı
Türkler olarak harbiden zeki ve çevik milletiz.
Ne zaman operasyon düzenlesek sivilleri öne attılar ve eğer planladıkları tuzağa düşseydik bütün dünya Türkiyenin sivilleri öldürdüğünü yazıp karşı çıkacaktı
Türkler olarak harbiden zeki ve çevik milletiz.
Güncellemeler
+1 yıl
Baksanıza hamas sürekli israilin kendi vatandaşlarını da öldürdüğünü belgeledik
israilin sivilleri öldürdüğünü belgeledik
diyor
uluslararası video yayını yapan gazeteler gazzeteki patlamaları göstermeye başladı ve dünyada israile karşı eylemler oluşuyor
israilde açıklama yaptı duramayız caydırıcılık tekrar kazanmamız lazım diye
resmen gaza geldiler mk
israilin sivilleri öldürdüğünü belgeledik
diyor
uluslararası video yayını yapan gazeteler gazzeteki patlamaları göstermeye başladı ve dünyada israile karşı eylemler oluşuyor
israilde açıklama yaptı duramayız caydırıcılık tekrar kazanmamız lazım diye
resmen gaza geldiler mk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Burada israilin bir planından bahsediyorlar bazı kesimler. Yani sanki bir sınırları zafiyete uğramış mağduruz bombalaniyoruz hakli olarak taarruz hakkımız var diyerek lubnana kadar ilerlemek ve orayı da almak. Yahudi zihniyeti yüzyılın ötesinde calisir
İsrail sivil dusunmez vurur gecer. Zaten plandi. Filistini komple ortadan kaldirmak icin bahaneydi.
Kazanıyor mu🤣🤣. Nerden takip ediyorsun? Kara harekatı var 2 güne kalmaz. İzle gör.
su filistini komple dümdüz etse de kurtulsak ya, gerci oradan kacanlar da yine türkiyeye gelir kesin, burnumuz bi b*ktan kurtulmuyo
saçmalama sivil insanların bi suçu yok bebeklerin çocukların asla suçu olamaz birde kadınsın anne adayısın yüreğine böyle şeyler sokma ki ileride çocuğun da böyle yetişmesin böyle yetişirse seni de tanımaz
ben zaten kadınları ve cocukları kasdetmedim, onların güvenli yasayacagı ortam saglanmalı ve savası kazanan kimse bunu temin etmeli, hamasın kendi halinde eglenen genclerin arasına parasütle dalıp terör estirmesi neyse israilin cocukları bombalaması da aynı terör
katılıyorum.. sorry ozaman yanlış anladım.
hamas basini alir bu olaylar sonunda
dikkatli düşün biraz yazdıkları mı oku
okudum.. biliyorum ama izle ve gör
görelim bakalım
lübnanlarda tas atiyordu 😂😂😂
Umurumda değil