Bu savaş haberleri herkesin gündeminde Bir kutuplaşma var türkler içinde Onu tutuyorum hayır bunu o haklı bu haklı Bunlar sadece zaman ve enerji kaybıdır Savaş şimdi değil yıllardır vardı Bir taraf direnişe geçti kadın bedenleri üstünden otoriter baskı kuruldu Savaş bir cinsiyet olsaydı eğer kesinlikle toksik erkek olurdu Paylaştıgm görselleri okuyun lütfen bakıp gecmeyin
Barbarlıktır.. ama savaşın da kendine has kuralları vardı onlar bile artık uygulanmıyor.. sivillere ve gazetecilere dokunulmaz.. sivil katliamı barbarlıktır
Kimin görmek istediğini görüyoruz? 70 yıldır İsrail'in Filistine uyguladığı vahşet o kadar normalleşti ki, 5 saniyelik bir haberle geçiştirildi. Ama İsrail kepaze olunca bir anda "savaş ne kötü" söylemleri havada uçuşmaya başladı.
Özgürlük için savaşır insan. Doğamızda var. Savaş kötüdür, evet, ama özgürlük güzeldir.
Evet barbarlıktır tabi ki de.. ama savaş açmak ile gelen savaşı savunmak başka konulardır bir kişi bir şeye durduk yere savaş açarsa zalimdir. ama bir kişi saldırıyorsa kendini koruyorsa bu da gerekliliktir.
Ne yazık ki eşek bile olamayacakların baş olduğu yerde savaş çok doğal bir durum çünkü o eşek olamayacak kişi egosunu tatmin için dehşeti seçer Hitler misal.
@feri99 Kendi sözüm olduğunu iddia etmedim ki? Sözü bilen zaten kime ait olduğunu anlar. Bilmeyen de bana mal etse ne etmese de ne? Her yorumda alıntıyı aldığımız kaynağı belirterek gidersek konu sohbet etmekten çıkar, vikipedia sayfasına döner 😉
savaşın savunulacak bir yanı yoktur cinsiyetle bağdaştırılması söz konusu değildir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
savas barisin garntisidir. ama bunor. pu cocuklari sen ölurken laylaylom baslarina ufak bisey geldi mi olduk bittik sizi yeryuzunden silecez pisligi yapsrlar. hepsi gebersin