Fransa hükümetinin açıkladığı bu yasak bence insan hakları ihalilidir. Kimin ne giyeceği kimsenin haddine değildir. Spora aykırı giysiler dışındaki durumlara karışmak yasak koymak cehalettir. Bir kadının nasıl giyinecegini yine o kadının hür iradesi belirler açık veya kapalı inançlı ya da inançsız...
2024 Paris Olimpiyatlarında Müslüman sporcuların başörtüsü takması yasaklandı. Bu yasak hakkındaki düşünceleriniz nedir?
İnsanların başörtüsüne bu kadar çok karışılmasını doğru bulmuyorum isterse takar ister ise takmaz daha da çok açılır yani niye bu kadar müdahale etme gereği duyuyorlar.
Önceleri böyle bir yasak yoktu Cünkü başörtülü kadnlar zaten katılmıyordu Son zamanlarda kapalı kadnlarn katılması birilerini rahatsz etms olmalı ki spor da kadnlar takdir edildigi kadar linclenmeye de basladı zaten kadnlar her yer de daha aktif bu durum avrupanın işine gelir
Soyunmakta sınır yok giyinmekte var gel de çıldırma, ben lisedeyken de vardı kız voleybol takımında oynamak için şort giymek şarttı eşofman olsa kabul edilmiyor burada neyi sorgulamalı, niteliği mi niyeti mi..
kendi ülkesindeki sporculara istediğini yaptırsın zaten islam düşmanı ülke ama uluslararası müsabakada ne karışıyorlar. onuda geçtim bu olimpiyat komitesi yöneticileri ne pok yiyor? niye karşı çıkmıyor hepsi fransanın köpeği olmuş
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > 2024 Paris Olimpiyatlarında Müslüman sporcuların başörtüsü takması yasaklandı. Bu yasak hakkındaki düşünceleriniz nedir?