İki parti var Türkiye'ye ve halkına en çok zarar veren. Tahmin edin bu iki parti hangisi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
AKP ve DP
Türkiye'nin basina gelmis en büyük belalardir.
Neden dp? Akp yi anlarım cehepeliysen de. Dp yi anlayamam
Köy Enstitülerini kapatip bu ülkenin gelecegine agir darbe vurdu.
Dize kadar yolsuzluk yapti.
Kaybedecegini anladiginda secim hilesi yapti.
Birdaha kazanamayacagini bildigi icin muhalif partileri yasa disi yollar ile kapatmaya calisti.
Demokratik olmayan, demokrasiyi ortadan kaldirmaya calisip kendi cikarlari icin ülkeyi sömüren bir partidi DP:
AKP bugün Adnan Menderesi CHPye karsi kullanabilmek icin kahramanlastiriyor ama Adnan Menderesin savunalacak bir tarafi yok aslinda.
AKPye karsi olmak icin CHPli olmaya gerek yok, iki gram beyni olan AKPye karsi olur zaten.
Tam tersi gram beyni olan hükümete muhskefet olmaz hükümeti destekler. Cehepeli olmaz cehepede ne milliyetçilik var. Ne devletçilik. Atatürk'ün altı ilkesie uymuyorsunuz
AKPnin neyine destek olacaksin? Ülkeyi maddi ve manevi bitirmis olmalarina mi?
Sgit ordan ya. Salqk adam. İşsiz değiliz. Aç değiliz ne ötüyon 2001 krizini görmedin mal seni
Acsiniz. Ülkedeki 4 kisilik aile icin aclik siniri 13.800TL. Yoksulluk siniri 43.000 TL.
Ülkenin yarisi asgari ücrete calisip acliktan kivraniyor.
Ekonomiyi gectim ülkede adalet ve hukukta kalmadi. Yarin öbür gün bir Millet Vekilinin ya da sirket sahibinin oglu icip icip anani ya da bacini sokak ortasinda ezip gecse senin yakinin mezara girer o cocuga bir cacik olmaz.
Dört kişilik aile için açlık sınırı 13 bin tl. Bekar erkek çalışmasa işsiz. 0 tl ile geçinir. Kadı koca çalışarak geçinilir. Git ozaman geçinebilceğin ülkede yaşa bu ülkede nasıl geçiniyorsun madem bu parayla
Gecinemiyorlar zaten. Makarna ve Bulgur ile karinlari doyuyor sadece ama beslenmiyorlar. Arastirmalara göre cocuklarin ve genclerin 67%'si gelismeleri icin gerekli et miktarini yiyemiyorlar.
Yani ülkemizdeki cocuklarin 67% AKP altinda fiziksel zayif olarak yetisiyor. Eskiden insanlar köylerde yasardi ve nogut, fasülye vesaire ucuz oldugu icin yine gereken besinleri alabiliyorlardi ama artik herkes sehirde yasadigi icin saydiklarimda pahali oldugu icin fiziksel ve zihinsel zayif genclik yetisiyor.
Sen ülkenin ne kadar aci bir duruma oldugunun farkinda bile degilsin.
Senin ülken dedin. Bizim ülkemiz demedin vatansever olmadığın burdan da anlaşılıyor. Şimdiki gençler ile 20 yıl önceki gençler arasında çağ farkı var. 20 sene önce kim kolje gidiyordu, kim spor yapıyordu. Şimdiki gençler daha lüks yaşıyor. Körsün görmüyorsun. Kalbin mühürlü, gözlerine perde inmiş. Akp türkiye ye medeniyet getirdi. Çağ atlattı
Kardes sen Türkce biliyormusun? Ülkenin dedim, senin ülkenin demedim. En basta ama ülkemizdeki dedim.
20 sene öncede herkes Spor yapiyordu kardesim. Dayim 70'e geliyor ve kendi gencliginde Karate sporu yapiyordu.
Sporu AKP getirmedi ülkeye...
Ulu önder Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisi dışındaki her parti
Hahahaaa 😄
ce ha pe ve a ke pe
Cehepeyle hedepe bence
hedepe de var ama kusura bakma ülkeyi s*ken a ke pe
Gene işsiz değiliz Allah'a şükür. İş kolay bulunabiliyor kriz oldupu dönemde bile. Biz hep mesai yapıyorduk fazladan hafta sonu da çalışıyorduk
Olum sen angut musun yoksa dalga mı geçiyorsun ben emin olamadım? Şu anda memur değilsen özel sektörde hala hafta sonu çalışıyorsun asgari ücret 11 bin lira awk ev kiraları 12-20 bin lira sen neyin rahatlığından bahsediyorsun milletin parası bir şeye yetmiyor bunları hedepe ve ce ha pe mi yaptı?
Angut sensin bacım. Kirada oturan neden evleniyoe maaşı yetmiyorsa. Güzel mesleği kendi işi yoksa ne ayıp. Kirada oturmak herkesin hakkımı. Öğrenciler üç kişi birleşir oturur. Kiraladı yükselten öğrencilerle turistler. kardeşim. Param yetiyor. Halimden memlunum. küfür etmicem
AKP CHP.
Cehepe ve hedepe.
1 numara AKP sonra da onun kontrolündeki CHP hdp falan bunların hainliklerinin yanında bir hiç
Kime oy vercen kanka. ya da hangi parti sana daha yakın
Hdp teröristlere para yardımı yaptığı için hdp dedim
hdp ve mhp
Hdp ile cehepe. Mhp ne yapmış?