İki tarafında anlamsız ve boş kalıplaşmış düşünceleri türkiyeyi bitirmedi mi mantıktan uzak çözümsüz çatışma ortamı var sürekli?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İki tarafında anlamsız ve boş kalıplaşmış düşünceleri türkiyeyi bitirmedi mi mantıktan uzak çözümsüz çatışma ortamı var sürekli?

Bitirmedi olur mu sırf gençliği değil bütün insanları bitirdi Artık insanlar siyasetten uzaklaşır oldu Bıktı insanlar siyasetten siyasetçilerden özellikle genç nesil tiksinir oldu keza bende öyle bıktım artık Bu sitedeki yorumlara bakıyorum buradaki kullanıcıların çoğu sağcı veya solcu olarak tanımlamıyor ve çoğu kişi siyasetten tiksindiğini söylüyor ve bir siyasi görüşünün olmadığını söylüyor Yani anlayacağın insanlar çok kutuplaştı bakma eskisi gibi sağ-sol kavgası olmasa da kutuplaşma halen var hemde acayip biçimde insanlar birbirine nefretle bakar oldu bu aşağılık siyasetçilerin yüzünden Keşke siyaset denen bir şey hiç olmasa tıpkı Atatürk dönemindeki gibi Tek Parti rejimiyle yönetilsek keza eskiden çok partili rejime geçmeden önce görüş ayrılığı olmadığı için kutuplaşma yoktu sevgi saygı vardı insanlar birbirine nefretle bakmıyordu Zaten ülkeyi yönetebilecek günümüzde doğru düzgün parti ve kişi olmadığı için (Atatürk hariç) her parti cep doldurma ve iktidar olma peşinde ve aynı zamanda kutuplaşmanın önlenebilmesi için tek parti rejimi daha iyi diyorum en azından kalp kırmalar kin nefret adam öldürmeler olmaz Monarşi yanlısı değilim fakat demokrasinin de çok bir faydası yok en azından bizim ülkemiz için böyle
@apro45 Aynen öyle hepsi aynı zaten birbirlerinden farkı yok ve zaten ülkemizi yönetebilecek ne adam gibi parti var bırak partiyi kişi yok yani anlayacağın ne iktidar iktidar ne muhalefet muhalefet ikisini de at çöpe gitsin (Atatürk hariç) Türkiye'deki gelmiş geçmiş bütün parti liderleri yaramaz Ecevit Demirel Özal farketmez hepsi yaramaz Buna Erdoğan'da dahil hepsinden nefret ettim artık siyasetten soğuttular milleti Özellikle Erdoğan döneminde siyasetten ve siyasetçilerden yeni nesil fena halde soğudu Biri din üzerinden siyaset yapar biri laiklik üzerinden fark yok Siyaset fakir insanları kandırma sanatıdır kısacası siyaset budur
Aynen öyle boş iş senin dediğin gibi
Cevap
1Cevap
Bana şu afedersiniz ama şu karıyı göstermeyin ya acayip kinlendim buna.
gorseldeki kadin kim cok korkunc
Kim bu kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?