TBMM açılıış töreninde Konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan '' Cumhuriyetimizin 100. yılını yeni anayasayla taçlandıralım '' açıklamasında bahsettiği anayasa nedir?
referandum çağrısı mı?
TBMM açılıış töreninde Konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan '' Cumhuriyetimizin 100. yılını yeni anayasayla taçlandıralım '' açıklamasında bahsettiği anayasa nedir?
referandum çağrısı mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aman ekonomik sorunları erteleyip duruyorlar 2024 diyorlardı şimdi 2026 oldu gadası
ekonomik sorunların üzerine düşmesi gereken muhalefet dicemde muhalefettte yok kendi koltuk kavgalarındalar hepsi :)
Muhalefet kelimesinin anlamını bildiğine emin misin? Karşıt rakip parti anlamına geliyor merkez bankası başkanlığı partisi anlamına gelmiyor:D niye kazanmadığı seçimde rakibi olan partiye strateji yardımı yapsınlar? Sen düşmanına gel buyur deyip karnını mı doyuruyorsun? 😃
@Yıloooo https://www.youtube.com/watch?v=9X_ZTyXFrMg anlamı bu :)
Zaten biz bu ülkeden göçüp gittiğimizde yalnız bir erdogan turkiyesi turkiyede kaldığında ki bu oluyor artık liberaller türkiyede yaşamıyorlar. Çok savunduğu yalnızlık politikası sayesinde güzel bir 3. Dünya savaşı ile tümü katletilecek. O ne zannediyor bilmiyorum ama ABye katılmamak ile 😃
Yani yerinde olsam koşarak abye sığınırdım. Çünkü rusya ile yunanistan çift taraflı girdiklerinde ki yunanistan buna zaten hazır araplar erdogana sırt dönecek tıpkı abdulhamite yaptıkları gibi 😃
Yani sonuçta katledilen o, sülalesi ve yanındaki kişiler olacak biz değil. Biz daha fazla kendimizi harcayamayız bizim de hayatımız var 😃 batacak olan onun kendi bile değil torunları çocukları olacak 😃 onlara iyi gelecek hazırlıyor 😃 abdulhamitin tüm mal varlığına ingiltere el koymuştu zamanında 😃 çünkü yabancı bankalara borçlanmıştı.
O dilek taşı nı siliyorsun ama o insanlara teşekkür borçlusun. Onlar sayesinde sen doğdun hala yunanistan saldırmadı ve hayattasın. İzlenmesi gereken bir dizi.
Mültecileri tamamen kalici yapip tekrar aday olmanin yolunu acmaya calisiyor. Mevcut Anayasa ile önümüdeki secimde cünkü aday olamiyor.
Millet yemek icin peynir almaya zorlaniyor, ekonomi batmis, Erdoganin ugrastigi konulara bak.
kanka bu batık ekonomide bile bu muhalefet bu adamı deviremiyorsa artık bu ülkeden ümidim kesilmiştir benim için son seçimdi son oyumdu artık oy vermeye gitmeyeceğim
1921 anayasası'nı örnek alıyorlar.
Yine birşeyler planlıyorlar. Hayırlısı bakalım.
Yorum yaparsam alırlar içeriye
Anayasa değişecek. Liberaller uyanın artık
belediye seçimlerinden sonra referandum olacak gibime geliyor chp listelerinden seçilen devalılar zaten anayasa değişikliğine destek vverecekler chp seçmeni kendi kendini yaktı :)
Chp bide kendini zeki sanıyor patlıyorum ya
Mülteci anayasası
Allah bu ülkeyi akape rezaletinden korusun