@Kafkasyaprensesi sen yahudilerden ne gibi bir zarar gördün? Yoksa kulaktan dolma irkçlk mi yapıyorsun? Bu saate kadar ABD temsilciler meclisinde Ermeni soykırım yasa tasarisi geçmemesi Yahudi lobisi sayesinde. Filistin ise yani din kardeşlerin Ermenistan A destek veriyor. Bayraklarını anlamını ve ne zaman nasıl kurulduğunu bilmiyor ve öğrenmek istersen anlatırım. Nasıl 30.000 Osmanlı askerine kiydiklarini din kardeşlerinin.
Öyle bayrağı bir yere sokma falan, yapamayacağınız şeyleri de söylemeyin. Senin cumhurbaşkanın benim basbakanimla ABD de görüştü ve hangi konularda anlaştıklarından haberin yoksa onu da anlatırım.
Evinde kullandığın hemen hemen her şey İsrael menseili. Yediğin sebze meyvenin tohumundan temizlik malzemelerinin neredeyse tamamı, mesrubatlardan kozmetige kadar. Önce ekonomini düzelt. Dışa bağımlılığından kurtul, sonra sürgün et. Tarihte hiç bir zaman Yahudiler Osmanlı olsun Türkiye olsun zarar vermediler. İhanet etmediler. İstila etmediler ülkenizi. Sen din kardeşlerini sorgula. Biraz tarih oku.
@Kafkasyaprensesi arkasına mi saklanmak🤣🤣🤣. Bugün ABD başkanını kim belirliyor? Avrupa'daki bir çok ülkenin merkez bankasını kim yönetiyor? Merkez bankasının ne anlama geldiğini biliyor musun? ya da sen yahudilerden ne zarar gördün de bu kadar kinlendin? seni bu hale kim getirdi? Bak güzel kardeşim. Benim nasip bir insan olduğumu bilmeden nefret kusuyorsun. Tanrı seni bereketlesin, kendine dikkat et. Kal sağlıcakla.
Bir çogunu okumadim direksiyon salliyorum şu an Sonra okucam Sen israil bayraği ile benim ülkem hakkında nasil yorum yaparsin Reelde karşima çikma Sakın çikma bak ciddiyim ölürsün Yillardir filistinde bebekleri öldürdünüz be yaziklar olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İyi olmasa şikayet edilir. Ne @r@plardan ne de ekonomiden şikayet eden yok.
Müslümanlardan şikayetimiz yok
@Kafkasyaprensesi Müslüman demedim dikkat edersen.
Cesaretin varsa de by ülke müslüman torpağı ztn kimin ne haddine
@Kafkasyaprensesi kavgaya meyilli agresif bir kisilik
Müslüman toprağı değil. Nüfusunun çoğu Müslüman görünen ama değişik etnik grupların olduğu bir ülke.
Kim agresif kişilik?
Dinini ülkesini savunan agresif oluyor sjdjdj
Ppdeki o bayrak var ya o bayrağı senin dötüne sokup buralardan sürgün edecez hepinizi lanet olası yahudi
@Kafkasyaprensesi sen yahudilerden ne gibi bir zarar gördün? Yoksa kulaktan dolma irkçlk mi yapıyorsun? Bu saate kadar ABD temsilciler meclisinde Ermeni soykırım yasa tasarisi geçmemesi Yahudi lobisi sayesinde. Filistin ise yani din kardeşlerin Ermenistan A destek veriyor. Bayraklarını anlamını ve ne zaman nasıl kurulduğunu bilmiyor ve öğrenmek istersen anlatırım. Nasıl 30.000 Osmanlı askerine kiydiklarini din kardeşlerinin.
Öyle bayrağı bir yere sokma falan, yapamayacağınız şeyleri de söylemeyin. Senin cumhurbaşkanın benim basbakanimla ABD de görüştü ve hangi konularda anlaştıklarından haberin yoksa onu da anlatırım.
O anlaşmalar kısa sürelik siz hep başkalarınln arkasına saklanarak hayatınızı sürdürüyorsunuz ztn ezelden böylesiniz tarihini unutma
Bir zmnlar avrupada hitler hepinizi diri diri gömecekti keşke onlara kimse karışmasaydı
Evinde kullandığın hemen hemen her şey İsrael menseili. Yediğin sebze meyvenin tohumundan temizlik malzemelerinin neredeyse tamamı, mesrubatlardan kozmetige kadar. Önce ekonomini düzelt. Dışa bağımlılığından kurtul, sonra sürgün et. Tarihte hiç bir zaman Yahudiler Osmanlı olsun Türkiye olsun zarar vermediler. İhanet etmediler. İstila etmediler ülkenizi. Sen din kardeşlerini sorgula. Biraz tarih oku.
@Kafkasyaprensesi arkasına mi saklanmak🤣🤣🤣. Bugün ABD başkanını kim belirliyor? Avrupa'daki bir çok ülkenin merkez bankasını kim yönetiyor? Merkez bankasının ne anlama geldiğini biliyor musun? ya da sen yahudilerden ne zarar gördün de bu kadar kinlendin? seni bu hale kim getirdi? Bak güzel kardeşim. Benim nasip bir insan olduğumu bilmeden nefret kusuyorsun. Tanrı seni bereketlesin, kendine dikkat et. Kal sağlıcakla.
Bir çogunu okumadim direksiyon salliyorum şu an
Sonra okucam
Sen israil bayraği ile benim ülkem hakkında nasil yorum yaparsin
Reelde karşima çikma
Sakın çikma bak ciddiyim ölürsün
Yillardir filistinde bebekleri öldürdünüz be yaziklar olsun
🤍🤍
Bana göre fark eden bir şey yok. Bence ekonomi iyi, fakirler gene fakir...😂
. Krizler fırsattır😉
Bende çikartayim mi
Senin desteler kadar var ama dolar hepsi
Sana yetişemeyiz ama biz
Prens bu sadece kâr, bugün kardeşlerinin yanına götürücem yanlız kalmasınlar 🤣 ben kentsel dönüşümü bekliyorum o zaman bavulla taşıycam inşallah.
Eh seni be abi
🤣 prens ortam yok , idda yok , kumar yok, o kadarda olsun yani. Bu sene çalışmaktan tatile bile çıkmadım.
Helal olsun abi
Alım gücü kötü tabiki düzelir diye umut ediyoruz
Ekonomi kötü
Kötü tabiki