Düğünlerdeki dans videoları gündem olmaya devam ediyor. Bu kez düğünde damat dansöze "gel gel" dedi ve gelin depar atarak buna engel oldu. Siz gelinin yerinde olsanız ne yaparsınız?
Dansöze gel gel demesi gelinin depar atması? pic.twitter.com/l5Dkw99JvT
— Ne Zorsun (@yetoahir) September 25, 2023
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Dugune dansoz cagırılmıs dansoz ısını yapıyo madem kıskanıyosun gerı gondert madem esın onca ınsan ıcınde gel dmeeye utanmıyo dansoze arsız yuzsuz bı adam sen okadar ınsanın ıcınde adamın kucagına oturma da edeplı olan sen ol al bırını vur otekıne farklı olma cabaları varosluktan baska bısey degıl
Gelinlik o kadar açık ki ilk izlediğimde kucağa oturanı dansöz zannettim. Ayrıca kadının kıskançlık anlayışı da bir tuhaf. Düğününde taş gibi 2 tane kadın, kocasının gözü önünde kıvırıyor. Neymiş, dansöz ile kocasının arasına girmiş. Depar atmış falan. Kocasıyla dansözün sevişmesine bari izin vermemiş, ne sahiplenici bir kadın (!)
Düğünler, gelenekler bile değişti artık ya. Birincisi düğünde dansöze ne gerek var pavyon mu orası? Adı üstünde düğün, toplanın eş dost akraba eğlenin keyfinize bakın işte. İkincisi ise madem yanınızdakine güveniniz yok niye evleniyorsun, şaka mı bunlar?
Ne kadar cahilce ergence itici şeyler.. hayatta tek amacı evlilik olan sürekli kıyas içinde olan kişiler bana çok anlamsız geliyor rezillikten başka bir şey değil.. işte böyleleri zaten evleniyor para bunlarda var.
Benim eşim olacak kişi böyle s*lak s*lak davranamaz araya iki paralık kadınları sokarsa kendisi de iki paralık olur ya orada bırakırım ya da sonrasında ama sonuç olarak bırakırım gevşeklerle uğraşmam.
Neden yalnızsın belli kanka :)
Yanımda s*lak gezdireceğime yalnız olmak çok daha kaliteli ve gurur verici.
Mantıklı evet
Düğünlere ne zamandan beri dansöz çağirilir olmuş 😂 ben biraz belki bozulurdum içten içe ama bir tepki de göstermezdim açıkçası oraya dansöz çağırılmışsa bu gibi olaylarında olacağı belli dir zaten ya hiç çağırmıycan ya da tribe girmiycen 😂
Kendi düğününde rezil olmak böyle bsi sanrm.
Düğünde dansozun işi ne pavyon mu orası. Damatin ne bk oldg o laftan belli gelinin sacmalig ayrı rezillik.
Madem engel olacak en başından düğüne dansöz teklifini kabul etmeseydi. Gelinin yanında da kucağına gel gel yapıyorsa eğer bu damattan koca olmaz aldatır
Sen düğüne dansöz çağarırsan hiç damada depar atma kurtun ayağına kuzu geliyor yedin mi suçlu oluyor o hesap mnyaklar bu insanlar harbii zırr
Şaka gibi parayla rezillik. Hele ki böyle iğrenç biriyle evlenmek. Büyük konuşmak istemiyorum, kızın evlenme amacı mantıksal yani para ya da açık ilişki ise tamam ama gerçek sevgiyse çoook üzücü.
Abi nerde o eski gelenekler ben o an gelinin damadın kellesini almak için gittiğini düşünüyordum 😮 kınamıyorum arkadaş herkesin kendi hayatı
Evet, gördüm, midem bulandı. Gelin bence orada damattan vazgeçmeliydi, bazı şeylerin şakası yapılmaz, insan aklında olmayanın şakasını yapamaz, her şaka gerçeklik barındırır bana göre.
Dansözün ne işi var düğünümde cidden insanlar aptallaştı. Öyle depar atarsın işte hem çağır hem depar at mallık😂
Ne gel geli gördüm ne deparı. Millet o kadar boş ki galibs olmayan gündemi yaratıp olsy varmış gibi eğleniyorlar. Bu kadar boş ülke olamaz
Adam dansoze bakıp kucağıma otur gibi bir işaret yapıyor eliyle
Bu adamı ben koca diye alır mıyım o hareketten sonra be. Gel kucağıma otur diyor resmen dansöze, şaka gibi. Rezil ederim onu orada. Ayrıca düğünde dansözün işi ne? İyice şaşırdı bu insanlar.
Düğünde dansözün ne işi var 😅 gelmişse damat nasıl gel kucağıma edebiliyor? Etti ve gelin de gidip kendi mi oturmuş gerçekten delilikte son nokta
Bi kere ben dansöz çağırmam, öyle bir şey oldu diyelim yokk boşarım onu yokk öyle bi dünya abazalık yapamaz bu karaktersizliktir ben öyle bi adamla evlenmem ondan hiç bir şey olmaz olamaz
Düğününe dansöz geldiyse bir zahmet böyle saçma şeyler yapma. Madem kıskanıyorsun bu kadar dansözün işi ne orada?
Dansöz mansöz çağırmam ben düğüne
zaten dügün sevmem pek
Gösterissiz seyler severm
Toplumda ahlâk diye bir şey kalmadı. Gelinin babası hayatta ise adama üzülürüm en çok
säläk misin burada sorunlu olan gelin degil damat
Boyle ahlaksiz diyosun ama ahlaksizini bulup evlenemeyen var biri olsunda boyle olsun diye isteyenler
@ndjdndnddnsn öncelikle bir insanla konuşurken üslubunu düzelt bu 1 ikincisi de yuvayı dişi kuş yapar böyle bir organizasyonu gelin istemiş olmasaydı oraya dansöz gelmezdi.