Bunlara karşı bi önlem alınması gerekiyor ama iktidar cephesi oy kaynağı gördüğü cemaatlerle uğraşmaya hiç niyeti yok,
Bu sözde islam tekfircileri ile nasıl başa çıkılır
Bu sözde islam tekfircileri ile nasıl başa çıkılır
Anayasa'nın ilk 4 maddesini değiştirmeye çalışmak rejimi yıkmaktır, bölücülüktür, teröristliktir merak etme, şeriat istemek bile teröristliktir, hiç kimse buna cesaret edemez. 2. madde ne diyor? Türkiye bir Cumhuriyettir, Laik ve Sosyal Hukuk Devletidir diyor, hangi çılgın Cumhuriyet rejimini yıkmaya cesaret edecekmiş? Bakma sen popülist söylemler ile şeriatçı gerici cemaatlerin oy potansiyelime oynadıklarına, öyle bir şey yapamazlar, teklif dahi etmeye cesaretleri olmaz, olamaz. Sadece arada bir gündeme getirip midemizi bulandırmaya çalışıyorlar hepsi bu, yapabilecekleri de en fazla budur.
Burada insanları galeyana getirmeye çalışmayın. Eğer gerçekten ülkenin kalkınması için parlak fikirleriniz varsa uygulamaya geçin, insanları ikna edin. Seçime günler kala seccadeye basan adamı halkın seçemeyeceğini görecek kadar akıllı olun mesela!
İnsanları galeyana getirmeye falan çalışmıyorum
Olacak olan şeyleri gün yüzüne çıkartmaya çalışıyorum
Parlak fikirlerimde var ancak bunlar yapılması gerçekten zor şeyler
Yılların verilmesi gereken şeyler ve elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum
2. olarak kılıçdaroğlu chp’sini çokta konuşmaya gerek yok
Cevap
3Cevap
Sen niye rahatsız oluyorsun anlamadım. Alır 4 karıyı keyfine bakarsın, sana ne bilader 😂
Ablan veya annen birisinin 4. Karısı olduğu zaman ne yapacaksın merak etmedim değil doğrusu
Ablam kızkardeşim yok, annem de yaşamıyor. Onların derdi seni niye gersin hem. Kime oy verdiklerini biliyor musun sanki 😂
Belki birilerinin 4. Karısı olmak istiyorlardır ve tercihlerini de bu yönde kullanmışlardır..
olum göç planı yap türkiye düzelmiyecek hiçbir zaman
hükümetin değişmesi lazım
Hükümetin değişmesi ile bir şey değişmiyor neler neler yaşandı hala dim dik ayaktaklar ve şimdi hiç olmadıkları kadar güçlüler
20 sene oldu hala aynı. başka bir yönetim görmedik. kendi ülkemizde yabancılaşıyoruz
Başa çıkılmaz bunlarla
Yerel seçimlerden sonra şeriat gelir artık
Abartmayın her şeyi
En İyi Cevap