Bir tarikat şeyhi ölüyor, konvoy resmî çakarlı araçlardan geçilmiyor. Araçlar resmî ise devletin tarikat cenazesinde ne işi var? Bu araçlar resmî değilse çakarlı araçların bu konvoyda ne işi var! Tarikat şeyhinin cenazesine gidilsin diye , THY 15 dk da bir ek sefer koyuyor!.
Cenaze konvoyu çakarlı arabadan geçilmiyor Tüm iktidar kadroları cenazeye koşuyor! Menzil köyünde şu an 400.000 e yakın araç olduğu söyleniyor, basın içeri alınmıyor! Mustafa Destici denen gereksiz cenazeyi taşıyan ambulansa yol boyunca eşlik ediyor ve bu marifet gibi paylaşılıyor. (Sanırım burada alamadığı vekilliği öte tarafta garanti için)
Benim güzel ülkeme çöreklenenler, bir tarikatı, bir cemaati devletin içine soktuklarında başlarına gelenlerden hiç ders almadılar! Şeyhleri “Azrailin elinden ölmüş adamı alıp diriltiyordu ya” dün kendisini kurtaramamış!!! Azrail bu işte, İnsanı 1,5 milyon Avroluk zırhlı Mercedes - Benz Maybach SS 680'den indirip Ford kamyonetin arkasına uzatıyor.
Ahhh benim öksüz ve yetim ülkem!!! Şeyhler ve müritler ülkesi olmamalı bu güzel vatan.
+ Hırsıza hırsız, zalime zalim diyemeyen bir müslüman; ahirette adını ağzından düşürmediği Hz. Hüseyin'in, Hz. Hasan'ın, Hz. Muhammed'in yüzüne nasıl bakacak?
+ Yezid'i, Muaviye'yi bulup akıl danışsın orada "napcaz şimdi" diye.
Ey zalimler. Ey zalimlerin biat edenleri. Daha fazla dua edin, daha fazla iyilik yapın, daha fazla hayır yapın, daha fazla dua alın. Ahirette hak sahiplerinin hakları Sevap hanenizden alınıp ödenirken bolca sevaba ihtiyacınız olacak.
Türkiye Cumhuriyeti laik bir cumhuriyettir. Anayasa laikliği güvence altına almıştır. Bu ülke hiçbir zaman şeyhler dervişler meczuplar ülkesi olmayacaktır.
Maalesef oraya gidiyor ama umarım olmaz yoksa ülke cahilken iyice cahil olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne istiyorsunuz siz? Bıktım artık şeyhimiz vefat etti hâlâ konuşuyorsunuz bitmedimi islama düşmanlığınız Çok kötüsün tiksiniyorum sizden ahirette görüşücez elbet sabredin
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şu sıfata bak. Sen bu sıfata şeyh mi diyorsun zibidi.
O bir Gavs Gavs Sani Allah bizleri bu evliyalarin ehli sünnet olanların salih zatların hatrına bize rahmet bereket versin nakşibendiler silsileden gelirler seyyidler köklü soylu salih zatlardır. Her devirde Allah bir Allah dostunu Allah irşad eder ümmeti muhammedin irsadı için peygamberlerin varisleridirler peyfamber mal mülk vasiyet etmedi dini tebliği varisliğı vasiyet etti her dönemde var olacaklar Allah nurunu tammamlar..
THY'nin ek sefer koyduğunu hangi andaval dışkıladığı yerinden uydurduysa helal olsun, milleti eleştirirken bari somut kanıtlarla hareket etsin insanlar. Herkes işine gelince dürüstlük timsali sadece.