Bu ülke, şeyhler ve müritler ülkesi mi olacak?

Bir tarikat şeyhi ölüyor, konvoy resmî çakarlı araçlardan geçilmiyor. Araçlar resmî ise devletin tarikat cenazesinde ne işi var? Bu araçlar resmî değilse çakarlı araçların bu konvoyda ne işi var! Tarikat şeyhinin cenazesine gidilsin diye , THY 15 dk da bir ek sefer koyuyor!.

Cenaze konvoyu çakarlı arabadan geçilmiyor
Tüm iktidar kadroları cenazeye koşuyor! Menzil köyünde şu an 400.000 e yakın araç olduğu söyleniyor, basın içeri alınmıyor! Mustafa Destici denen gereksiz cenazeyi taşıyan ambulansa yol boyunca eşlik ediyor ve bu marifet gibi paylaşılıyor. (Sanırım burada alamadığı vekilliği öte tarafta garanti için)

Benim güzel ülkeme çöreklenenler, bir tarikatı, bir cemaati devletin içine soktuklarında başlarına gelenlerden hiç ders almadılar! Şeyhleri “Azrailin elinden ölmüş adamı alıp diriltiyordu ya” dün kendisini kurtaramamış!!! Azrail bu işte, İnsanı 1,5 milyon Avroluk zırhlı Mercedes - Benz Maybach SS 680'den indirip Ford kamyonetin arkasına uzatıyor.

Ahhh benim öksüz ve yetim ülkem!!! Şeyhler ve müritler ülkesi olmamalı bu güzel vatan.