Gerekirse bu sayıyı 2 katına da çıkarırız Mülteciler kalmaya devam edecek dedi Ne düşünüyorsunuz vasıfsız gereksiz insanların ülkeye doldurulması hakkında?
Recep Tayyip Erdoğan şu an 5 milyondan fazla Mülteciye ev sahipliği yapıyoruz?
Erdogan ne oldugunu hic gizlemedi, ben hem BOP Baskaniyim dedi. Suc bizim Anadolu halkinda.
Kemalizm yolundan cikip Allah diyene oy verdiler. Beyaz Türklerin hepsi zengin güzel hayatlar yasiyorlar deyip kiskancliktan 20 sene bu adami desteklediler ve bugün bu tercihlerin bedelini perisanlik ile ödüyorlar.
Osmanlinin son dönemine döndü ülke. Tarih kendini tekrarliyor. Kemalistler tarihe kendilerini yine hakli yazarken Müslüman Anadolu halki tarih kitaplarina yine hain olarak giriyor.
Bundan 50 sene sonra bunlarin hic biri böyle olmadi, resmi Tarih yalan demeye yine mahkum kalacaklar.
Şu an 20 milyona yakın Türkiye'de mülteci var ve hem sayıları artıyor yenileriyle hem de sürekli ürüyorlar. Derhal önlem alınmalı. Gelecek 10 yıla varmadan Türk milleti de araplasacak
Anca mülteci besleyip kendi vatandaşının sırtına yükleniyor gadası O 5 milyon mülteciyi 2 ile çarpalım görende hiç bebeleri yok sanir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
medeniyetler işte böyle yıkılır. yabancılar tarafından istila edilip tarihten silinirler. genellikle silah zoruyla. bir ülkenin kendi idarecileri tarafından böyle bile isteye büyük bir hevesle yıkılıp yerle bir edilmesine, kale kapılarının açılıp içeriye istilacı güçlerin davet edilmesine tarihte sık raslanmıyor olsa gerek. aziz Türk milletine bu kötülüğü yapan şahıslar muhtemelen bütün kalpleriyle, bütün ruhlarıyla Türk milletinden ölesiye nefret ediyorlar olsa gerek diye düşünüyorum.
osmanli disaridan yikilmayinca iceriden yikildi bu sahislarin da amaci icerden çoķertmek. öyle bes on yillik planlar degildir tabi süreç ilerliyor yavas yavas. ben saldim artik benim omrum yetmez coluk cocugumda yok. soyunu devam ettirenler dusunsün.
Kayıtlı olan 5 milyondur Gerçek sayı 15 - 20 milyon arası Bir de bunlar sadece Suriyelileri sayıyor, Afgan var, Pakistanlı var, Afrikalı var, Rus var, Ukraynalı var, var oğlu var
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Rus yok ama Ukrayna var daha nereler den varda var dediğin gibi Türkmen Özbek Kırgız Varda var bence de yalan söylüyor rakam 20 milyonlara dayanıyor
RTE'ye bakkal bile emanet edilmemesi gerektiği düşüncesindeyim. Buna karşılık olarak bu düzeni destekleyen insanların olması çok dehşet verici. Cahilliğin bambaşka bir boyutunu yaşıyoruz.
Verdiği sayı doğru değil. 10 milyon üzeri mülteci var ve sürekli ürüyorlar. Bunlar içinde sadece Suriyeli değil, Afganistanlı, Pakistanlı, Iraklı ve İranlılar da var.