Gündem Uzmanlara göre Ukrayna'dan Türkiyeye, 5 milyon mülteci bekleniyor. Bir daha bu kadar çok mülteciyi kaldırabilecek miyiz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bence hayır. Kaldırmamız mümkün değil. Kendi kendimize bile zor yetiyoruz. Zaten Suriye’den aşırı göç aldık Güncellemeler+1 yıl @GeraltTheWitcher teşekkür ediyorum 🌺 Uzmanlara göre Ukrayna'dan Türkiyeye, 5 milyon mülteci bekleniyor. Bir daha bu kadar çok mülteciyi kaldırabilecek miyiz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
çarliabiniz Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gelsinler herkese açık bizim ülke 😆😆 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😄 Yorumla çarliabiniz +1 yıl Ukraynali bacıları evlerimizde yatar sorun olmaz Yorumla
alfamıyımne Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kendi ülkemizde biz mülteci konumuna düştük. Ortalığı karıştıran ülkelere gitsinler. 1 0 Yorumla
Yaniyorum3131 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 58% +1 yıl Bu göçü türkiye kaldiramaz ama Ukraynanın insanlari suriyelilerden bin kat iyidir, göndersinler suriyeli pislikleri bunlar gelsin 0 0 Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl türkiye türkiye değil artıkçorba ülke oldu herkes bize yığılıyor ileride biz azınlıkta kalıcaz kendi ülkemizde 0 0 Yorumla
Egegehhe Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Bir onlar kalmıştı gelmeyen, avrupaya gitsinler ne var bizim ülkemizde 0 0 Yorumla
kemalkskc Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl Ukrayna dan gelecek olan mülteciler emin ol Suriyeliler kadar vasıfsız olmayacaklar 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl kızlar gelsin yeter 10 milyon bile gelse kaldırırız 0 2 Yorumla Happybaby77 +1 yıl Erkekler gelsin Yorumla FakDıSistım +1 yıl @Happybaby77 Türk erkeği neyine yetmiyor la? Yorumla
grkmmm9 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Suriyeli ve Afganlarla değiş tokuş yapılırsa olabilir. 0 0 Yorumla
sensational68 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Suriyelilerden iyidir. En azından ülkelerini savunuyorlar. Kadınlı erkekli. 0 0 Yorumla
EtçilAmaEtYiyemiyen Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl kaldırmaz gelmesinler yeminle bomba sallıcam türkiyeye yok olsun bıktık maqq 2 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kimsenin geldiği yok da özellikle Ukraynalı kadınlar üzerinden yapan iğrenç ahlaksız faşist görüşlerin sahipleri ne acıyorum 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Beli incecik olan kadınlar kırılgan oldukları için gelebilirler ama diğerlerini istemiyoruz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl surileri gönderip ukraynalıları alalım. 0 3 Yorumla Happybaby77 +1 yıl Erkekler gelsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Happybaby77 farketmez erkeği kadını gelsin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen her yere ukraynalı erkekler gelsin yazmışsın hayırdır gelince verincen mi hepsine :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gelsinler herkese açık bizim ülke 😆😆
😄
Ukraynali bacıları evlerimizde yatar sorun olmaz
Kendi ülkemizde biz mülteci konumuna düştük. Ortalığı karıştıran ülkelere gitsinler.
Bu göçü türkiye kaldiramaz ama Ukraynanın insanlari suriyelilerden bin kat iyidir, göndersinler suriyeli pislikleri bunlar gelsin
türkiye türkiye değil artık
çorba ülke oldu herkes bize yığılıyor
ileride biz azınlıkta kalıcaz kendi ülkemizde
Bir onlar kalmıştı gelmeyen, avrupaya gitsinler ne var bizim ülkemizde
Ukrayna dan gelecek olan mülteciler emin ol Suriyeliler kadar vasıfsız olmayacaklar
kızlar gelsin yeter 10 milyon bile gelse kaldırırız
Erkekler gelsin
@Happybaby77 Türk erkeği neyine yetmiyor la?
Suriyeli ve Afganlarla değiş tokuş yapılırsa olabilir.
Suriyelilerden iyidir. En azından ülkelerini savunuyorlar. Kadınlı erkekli.
kaldırmaz gelmesinler yeminle bomba sallıcam türkiyeye yok olsun bıktık maqq
Kimsenin geldiği yok da özellikle Ukraynalı kadınlar üzerinden yapan iğrenç ahlaksız faşist görüşlerin sahipleri ne acıyorum
Beli incecik olan kadınlar kırılgan oldukları için gelebilirler ama diğerlerini istemiyoruz
Kaldırır ama çok boşanma olur 😂😂
Türkiye değil yol geçen hanı olduk
yeterince beter olmamışsak demek ki.
Afgan surıye atın ukrayna gelsin
Suriyeliler gidip onlar gelsin.
onlarda buraya gelirdi :D
Gelsin bakarız
Suriyelileri gönderelim onlar gelsin
surileri gönderip ukraynalıları alalım.
Erkekler gelsin
@Happybaby77 farketmez erkeği kadını gelsin.
sen her yere ukraynalı erkekler gelsin yazmışsın hayırdır gelince verincen mi hepsine :D
Hosgelsinler
Gelsinler bakalım :)