Dünya 5'ten büyüktür ve daha adil bir dünya mümkündür dedi %52 inandı şu an ona tapıyor namaz kılıp dua ediyor 😅
2 ay
RTE İNANDIK HEPİMİZ TAMAM ?

Ben agnostik bir komünistim
Oyumu ona verdim çünkü kk dan daha iyi olduğunu biliyorum.
Gelecek seçimde umarım daha iyisi çıkar da ona veririm.
Troll oldugunu umuyorum. Degilsen ciddi zihinsel problemlerin var.
@Besiktas256 neden?
Oy verirken b, k yerine çamura verdim çünkü temiz yok yoktu. Çamuru b. ka tercih etmek mi saçma?
Kilicdaroglu ne kadar kötü olursa olsun, Erdogandan daha iyi bir adaydi. Yolsuzluk, rüsvet hukuksuzluk konusunda ayni olsunlar yinede daha iyi bir aday.
Her aday siyasi Islamcidan daha iyidir. Bir Gayrimüslüman olarak seni yok etmek isteyen bir akima oy vermen, tecavüz kurbaninin tecavüzcüsü ile evlenmeye benzer.
AKP propagandasina saglam kurban gitmisin... Agnostik adam gidiyor Siyasal Islamcilara oy veriyor... Bu Millet de gercekten zeka geriligi var ya...
@Besiktas256 Erdoğan 20 senedir iktidar ama gayrimüslimlere en küçük bir sıkıntı yaratmadı.
Kk direkt ABD uşağı. Dedim ya ben komünist yani antiemperyalistim. Ülkeyi ABD hegomanyansına sokaczk siyasi değişiklikler yapılmasına karşıyım.
RTE nin de eyt, sıpınmacı politikaları, gibi rezil uygulaalarına karşıyım ama dediğim gibi çamura basmayı, b. ka basmaya tercih ederim.
Erdogan simdiye kadar ABD'nin her istedigini yerine getirmis birisidir. Daha dün "Biz Suriyeleri ülkemizde tutmaya devam edecegiz" deyip ABD'nin ve AB'nin duymak istediklerini söyledi.
Bu adam Irak askerleri icin dua ediyorum demis birisi. Papazi geri verebilmek icin hakimleri ve savcilarin koltuklarini degistirdi, sen hangi ülkede yasiyorsun kardesim?
Gayrimüslümanlar sikinti yasamadi mi? Herif Ateist kelimesini hakaret olarak kullandi. Milleti tecavüz edenler, sokak ortasinda bir kisinin sacini yakan herif serbest dolasirken Camide ickili fotograf ceken 18 yasindaki cocuk terörist tutuklanirmis gibi tutuklandi ve hapiste.
Senin ülkeden haberin yok. Sen bana burada AKP propagandalarini sayikliyorsun... ATV izlemeyi birak.
@Besiktas256 ya 3 Gr beyninle gelmiş burada bana propaganda yapmaya çalışıyorsun.
Her yazdığını cevaplayayım ve sonra git kumda oyna.
1- Suriye sığınmacı politikasını beğenmedşğimi söyledim
2- karşılığında ne aldı ve bıraktı bunu biliyor musun? ABD Rus ajanını yakaladı, geri verdi neden? Korktuğu için mi, yoksa karşılığında istediği bir şeyi aldığı için mi? Bilmeden boş boş Dalaman çapını ortaya koyuyor:)
3- camide alkol alıp bunu paylaşmasın. Paylaşırsa da ağlamasın. Bu karar doğrudur. Asıl yanlış karar o saçı yalan ruh hastasının tutuksuz yargılanma kararıdır.
Bunları kk daha iyi hale mi getirecekti de kk ya oy verecektim. Ümit e verdği sözlerden parti üst kurulunun bile haberi yok. Başka kime hangi sözleri verdi? Böyle bir adama oy vermek için primattan daha düşük IQ sahibi olmak gerek
Sana zaten Mülteci programini begendigini söylemedim, halk istemedigi halde Erdoganin Bati istiyor diye onlari ülkede devam bulundurdugunu anlattim.
Ne aldi, ne gecti elimize? Bir bok almadik, elimize birseyde gecmedi. Haberimiz yokdu bilseydik coktan verirdik mesaji verildi amerikaya.
Camide icki icmenin sonucu hapis olmasi en basta yanlis. Saci yakan kisinin kararida yanlis demisin de, ülkede butür cifte standart kararlar verilmesinin nedeni en basta AKP hükümetidir.
Bu yanlis kararlarin verilmesinin sorumlusu en basta Erdogan degilde kim? boş ver kardesim kafan basmiyor.
@Besiktas256 aptala anlatır gibi anlatmam bile işe yaramamış sende :)
RTE nin beğenmediğim şeylerini aktarıp çamur şeklinde bir benzetme yaptım, kk daha vahim diye aktardım. RTE ABD den tam bağımsız da demedim. Kk tam ABD uşağı olurdu vs diye de izah ettim ama zekan anlamana yetmiyor maalesef
Yargı konusunda da akp nin kontrolü yok hala. AKP nin en büyük eksiği brokrasiyi ele alamaması ki yargı kesinlikle akp de değil
Şimdi biraz önce söylediğim gibi git kumda oyna
Cevap
4Cevap
Geri kalmis toplumlarda siyasetcilere tapinma görülür. Kültürsüzlükten kaynakli.
Erdoganin kazanmasinin bircok nedeni var. En büyük nedeni ama fakir AKPlinin kiskandigi ve zengin sandigi CHPlinin kazanmasini görmek istememesi.
AKP iktidari, muhafakarlar eziklik kompleksleri ve kiskancligi üzeri kurulu.
Ve Türk evinde. B. NETENYAHU ile görüşüp ticari ve siyasi ilişkilerin sıkılaşması için görüşme yaptı. 🇮🇱✡️🕎💪🤍💙
Ben Türk vatandaşı değilim, o yüzden bir kesime dahil etmen yanlış olur. Benim için İsrael'in çıkarları önemli. Zamları senin vatandaşların Allah'tandır geldiğini söylüyor. 🤣🤣🤣.
Ama hepsi geçim sıkıntısı çekiyor gadası
maalesef
Yakında onu tanrı ilan edecekler
Onu zaten yıllardır söylüyorlar
Ona oy verenler ne dese inanıyor zaten
İyi sen
Yok saol
En İyi Cevap