Adamın damarlarından bile ego akıyor Şampiyon birine cüsseye dayalı gövde gösterisi yapmanın sonucu cidden ağır oldu… 1.88 e 125 kiloda olsan hiç kavga etmediysen sonucun başka bir şey olması beklenemezdi. 🤦♂️
Kaan Kazgan vs Savaş Cebeci Konu Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
profesyonel lisanslı bir dövüş sporcusunun böyle mahalle kavgasına girişmesi her türlü kural ve yönetmeliğe aykırıdır. rezilliktir ve spor dünyasında kabul edilemez.
Kavga hiç centilmence başlamamış yani bu şekilde olmamalıydı. Etrafta silahlı adamlar falan var. Ringte olması gerekiyordu
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Centilmenlik ile kavga aynı yerde zaten bulunamaz da farketmeyecekti demeyeceğim ring olsaydı daha profesyonel olup savaş Cebeci için dana kötü bir son olurdu diye düşünüyorum. Hoş değil tabikide ama bazen ders almak gerekir…
Olsun sonuçta ikisi de profesyonel sporcu sonuçta. Profesyonel sporcu adam liseli ergen gibi çıkıp da çimende etrafta silahlı adamların yanında kavga etmez. Şimdi ne oldu haklı olarak kazanacağım dövüşü şaibeli olarak kazandı. Adam ısrarla ringe gidelim diyor. Belli ki oraya kavga etme maksadıyla gelmemiş. Ben olsam tamam öyle mi söz mü gelecek misin ringe derim. Söz kardeşim alırım sözü ringte dövüşürüm. Yani bi düdük çalan birisinin olması gerekiyordu.
O sorumluluğu herhangi birilerinin alıcağını sanmıyorum savaş Cebeci’nin yanında ki salon hocası da almadı o sorumluluğu bende olsam almam. Salon doluydu veya değildi almamasının sebebi de seninde söylediğin gibi “silahlı” kişilerin olmasıydı bana kalırsa.
Yani olabilir bilemiyorum ancak bu şekilde olmadı. Ringe gel diyen adamı gafil avla sonra da ben kazandım de. Hee ringe çıkarsın döversin uygun yerde uygun bi ortamda hakem de olur. Kazanırsın Sonra herkes de sana helal olsun der. Tertemiz iş yaparsın.
War cebeci rezil oldu beklendiği üzere dhdjdjdh az bile dövdü bence Kaan o kadar küfürü bana etse ben duramayabilirdim adam çok profesyonelce dovusup gitti.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aynı soru 4 5 defadır farklı farklı insanlar tarafından soruldu yetmez mi artık arkadaşlar😀
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç görmedim valla olayı da yeni gördüm ben sanırım 😂
Adam 50 yaşında kanki sırdan ağır sikletci bile kaanı patates eder maçı izledim zaten savaşın hiç maça hazır olduğunu bile düşünmüyorum adam hala kolunu kırarım diyip goygoy peşinde biraz beklenmedik olmuş açıkcası