Suriyeli mülteci sorununu zaten biliyoruz, açıklamama gerek yok. Bir de Ruslarla Ukraynalılar çıktı başımıza. Rusların, Antalya'nın emlak sektörünün üstüne çöküp Türklere fahiş fiyata kiralık ve satılık evler verdiklerini duydum. Ayrıca, korsan taksicilik şirketleri kurmuşlar. Ege ve Akdeniz'deki kıyı şehirlerini, Ruslar ve Ukraynalılar basmış. Şu anda, Türkiye'ye yerleşen 600.000 Rus varmış. Denizli'yle Van'ı, İranlılar basmış. Abartmıyorum, Trabzon'un nüfusunun neredeyse yarısı Arap. Uzungöl'e 10 yıl önce gittiğimde çok güzel bir doğası vardı ama şimdi, Araplar, Uzungöl'ün etrafına dükkânlar açıp oranın doğasını mahvetmişler. İtalyanlar, Ordu'dan fındık bahçeleri satın alıp "Burada araştırma çalışmaları yapılıyor, kimse giremez." diye tabela asmışlar. Benim ülkemde, benim topraklarıma girmeme izin verilmiyor. Almanlar, Türkiye'den ev alıp vatandaşlık alıyorlarmış. Türk parasıyla dalga geçip Türkiye'den ev ve vatandaşlık alan Alman bir kadının videosunu izledim, sinirlerim bozuldu. Doğu Türkistan'da zulüm gören kardeşlerimiz, ülkemize gelip taşınsalar ve vatandaşlık alsalar, başımın üstünde yerleri var. Onlar da Türk sonuçta. Mesela, Suriye'den gelen Türkmen kardeşlerimizin de başımın üstünde yerleri var. Ama diğerleri gelip de ülkemi içten içe fethedip işgal ediyorlar resmen. Ülke, yol geçen hanına dönmüş. Önüne gelene vatandaşlık veriliyor. Siz, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
+1 yılGerçekten de ülke yol geçen hanına dönmüş, sakız dağıtır gibi herkese vatandaşlık veriyorlar ve resmen ülkeyi sattılar. Buna çözüm geleceğini de düşünmüyorum ülkede ki çoğu kişi problemli ve kimisinin de işine geliyor ama olan bize oluyor.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBak buna deli oluyorum ben Suriyeli mülteci istemiyorum okey ukraynalida istemiorm abi ama bak topluma Ukraynalı olsun Rus olsun suriyeli gitsn diorlar bizim millet kadar uc çukurunu düşünen beyinsiz millet yok hepsi gitsn
04 Yorumla- +1 yıl
Çoğunu atalım o zaman bizim millt tam bir sapıklık ordusu
- +1 yıl
🙏🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılDoğu Türkistanlı dediklerin ülkeye gelse döviz getirirler mi? Tabiki hayır. Bu devirde para konuşur. Rus'un, Ukranyalının parası varsa gelir, gelmeleri de beklenir.
014 Yorumla- +1 yıl
Özbekistanlıları o amaçla yerleştirdiler diye hatırlıyorum ama tutmadı o hesap.
- +1 yıl
Doğu Türkistanlı olmasına gerek yok. Suriyeliler de o pozisyonda şu an. Kürt nüfusu dengelemek için Suriyeliler daha etkili olmuş gibi.
- +1 yıl
Suriyelilerin yapmasına gerek yok. Kürtler de öyle bir durumda ihbar edebilir korkmuyorsa. Suriyeliler ve doğu Türkistanlılar aynı cihatci geleneğe bağlılar. Neyse dediğin gibi...
- +1 yıl
Gerçi tüm Suriyelileri kastetmiyorum. Irkçılık yapmış olurum. İçlerinde çok az selefi var. Zaten selefiler Afganistan'dan geldi.
- +1 yıl
Hmm, anladım. İslam'ı savaşarak yaymaya çalışmak, insanları İslam'dan daha çok soğutur. Onun yerine, İslam'ı yaymak için bir sürü alternatif var. Cihat, sadece kan dökerek olmaz. Örneğin, nefsimizle savaşmak ve İslam'ı tatlı dille anlatıp yaymak da bir cihattır. Peygamberimizin emrine göre kan dökme işi, sadece savunmak için yapılır. Fetih için bile kan dökülmez. Örneğin, Mekke'nin fethinde kan dökülmemiştir. Ama Selefiler, cihat anlayışını çok yanlış biliyorlar. Neyse, Allah, onlara doğru yolu göstersin.
- +1 yıl
Aynen. Hz. Ali'nin dediği gibi en iyi cihat nefsinle yaptığın cihattır. İui gecelrr
Gündem konusunda 401 cevap paylaştı. Yanlış ve lakayit politakar yurutmekten ya da politika yurutememekten kaynaklı olarak bu ülkenin bir numarali sorunu mülteci sorunu haline geldi ve gelecek yıllara nesillere sorun yumağı bı mesele bıraktı bu iktidar
01 Yorumla
+1 yılRus, Alman, Ukraynalı hatunlar yüzünden evde kalıcan diye korkuyon dimi :D bu yüzden sordun kesin
00 YorumlaKısacası Türkiye kan kaybediyor daha çok kan kaybetmeye devam edecek
016 Yorumla- +1 yıl
Bence de öyle. Dünyada ve siyasette çok sırlar var. Mesela, bugün öğrendim ki aslında Adolf Hitler, İsrail devletinin kurulması için siyonist Yahudiler tarafından fonlanan bir adammış. Daha bilmediğimiz ne sırlar var, kim bilir. Biz, Adolf Hitler'in sırrını nasıl öğrendiysek, ileride torunlarımız da bu dönemki sırları öğrenecek. Ama o zamana kadar biz, ölmüş oluruz.
+1 yılmültecilere ırkçılık yapmıyorum, bu olayın tek sorumlusu iktidar
09 Yorumla- +1 yıl
Ben de ırkçılık yapmıyorum. Onlara zulmedilmesine, eziyet edilmesine karşıyım ama ülkemizi içten içe fethediyorlar. Bu ülke kolay kazanılmadı. Benim hem anne hem de baba tarafımdan büyük dedelerim Kurtuluş Savaşı gazisi. Bu ülke, kanla alındı. Öyle bedavaya toprak ve vatandaşlık yok.
- +1 yıl
hepimiz bu vatanın evladıyız ama konu seçim yapmaya gelince berbatız, herkes hak ettiği gibi yönetilir
- +1 yıl
bu arada doğu türkistanlı da gelmesin, benim atam savaştı bu topraklarda benim hakkım senin hakkın yok, öyle etnisite kartını oynayıp ülkeye yerleşmek
- +1 yıl
Ben, taraf tutmuyorum, parti tutmuyorum ama artık bu ülkenin düzgün bir muhalefetinin olması lazım. Erdoğan'ın kazanma sebebi, ülkede düzgün bir muhalefet olmaması. O kadar "aday olma" denildi ama inat etti, aday oldu. Türkiye'nin ana muhalefet partisini, terör yuvasına çeviren de CHP koltuğuna yapışan o dede zaten. O, CHP'nin koltuğundan inmedikçe, muhalefet düzelmez kesinlikle.
- +1 yıl
aday olmamalıydı ama ona rağmen seçilmeliydi
yahu stereotip olarak o kadar aynısınız ki hepiniz aynı cümleleri kullanıyor birebir aynı fikirleri benimsiyorsunuz ama sorsam ülkeyi siz aydınlığa çıkarırsınız, az derine ineyim postal yaladığına şahit olurum kripto akpli olduğunu ortaya çıkarırım o kadar eminim - +1 yıl
Doğu Türkistanlı kim hocam ne demek Kürt illerine yerleştirelim, ağzından baklayı çıkarsana dümdüz de Kürtleri asimile edelim diye. Ulan hiç mi aklınız çalışmıyor direkt Kürt Sorununa yönelmek, yörenin sorunlarını çözmek varken ne diye halka zarar verecek işlere girelim?
- +1 yıl
Milliyetçilerin %95'i kripto akplidir, bir protesto olur öğrenci joplanır çocuk öldürülür #polisiminyanındayım dersiniz, uluslararası hukuktan demokrasiden bahsederiz "öğöğöğö terörist" dersiniz, ekonomik sıkıntı bu derece olmasa büyük bir çoğunlunuz akpli olur, bu kadar mülteci olmasa alayınız akpli olur
ben dünya siyasetine göre sağda hatta aşırı sağda kalan bir insanım Liberteryenim ama Türkiye'de sorsan bana hangi kesim daha muhalif vallahi solcular derim
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇare Zafer partisiydi ama %2,23 oy aldı. Halk tercihini yaptı.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHepsi gidecek gerekirse zorla dedi Ümit Özdağ. Vatandaşlık satışına da son vereceğiz dedi. Ama halk onu ve partisini meclise sokmadı.
- +1 yıl
Anladım, evet, hepsi gitmeli. Verilen vatandaşlıklar geri alınıp ülkelerine postalanmalılar. Bir daha kimseye vatandaşlık vermek yok. Suudi Arabistan, ne olursa olsun, başka ülkedeki insanlara vatandaşlık vermiyor. Evlilik olsa bile vermiyor. Adamlar, çöl toprağını koruyorlar. Biz, cennet ülkemizi koruyamıyoruz. Bu konuda Suudi Arabistan'ı örnek almalıyız.
Cevap sahibi+1 yılMaalesef %97,77 bunları postalayacak tek partiyi seçmedi.
Cevap sahibi+1 yılZaten o mantıkla oy kullandıkları için ne iktidar değişiyor ne de muhalefet. Hâlbuki herkes ülke için en iyi olacak partiye oy verseler ne Erdoğan kalırdı ne de Kılıçdaroğlu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuraya yabancı düşmanlığı mı yapmaya geldin... yazıklar olsun
09 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var, onlara da saygı duyuyorum, onlara zulüm yapanlara, eziyet edenlere karşıyım ama ülkemizin içten içe işgal edildiğinin farkında değil misiniz? Suriye'de savaş bitti. Türkiye'deki gönüllülerin yardımıyla Suriye'de iş sahaları kurulabilir. Zaten Katar, Suriye'ye evler yapıyor. Bu şekilde Suriyelileri kademeli olarak ülkelerine gönderebiliriz. Rusları ve Ukraynalıları da postalamalı, vatandaşlık verilenlerin vatandaşlıklarını iptal edip onları da ülkelerine postalamalıyız. Biz, bu ülkeyi kolay kazanmadık. Benim hem anne hem de baba tarafımdan büyük dedelerim Kurtuluş Savaşı gazisi. Bunlara bedavadan toprak ve vatandaşlık mı vereceğiz?
Cevap sahibi+1 yılSenin gibiler yerin dibine batsın Kafatasci faşist zihniyetler... Allah belanızı versin
Cevap sahibi+1 yılSenin beynin bozuk bir kere zihniyete bozuk bu ülkeyi terk edin gidin defolun gidin Ermenistan sana yarar
Cevap sahibi+1 yılDefol git aşağılık pislik
Cevap sahibi+1 yılSen git bir beyin doktoruna gözuk zihniyeti bozuk
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşımızdaki Türk düşmanı ve bunu destekleyen cahiller varken dicek bir şey yok
00 YorumlaSadece Suriyeliler Afganlar değil ya hakikaten.
Herkes gelir oldu. Problem bu.
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMültecilerin hepsi gitmeli ama en azından rus ve ukraynalılar türkiyeye uyum sağlamada daha rahatlar. Suriyeli afgan mülteciler kültürel olarak bizim ülkemize uymuyorlar
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn başta dediğim gibi hepsi gitmeli ama suri ve afganlar öncelikli
- +1 yıl
Türkiye'deki ve başka ülkelerdeki gönüllülerden para toplayıp Suriye'ye iş sahası kurulmalı. Katar, zaten Suriye'ye evler yapıyor. Ondan sonra Suriyeliler, kademeli olarak gönderilmeli. Türkiye, Taliban'ın biraz kulağını çekmeli ve ülkedeki saçma sapan, İslam'la alakası olmayıp "şeriat" adı altında uygulanan baskıcı kurallardan vazgeçmesini söylemeli. Türkiye'yi dinleyeceklerine eminim. O zaman, Afganları daha kolay bir şekilde gönderebiliriz. Sonra vatandaşlık verilen herkesin vatandaşlığı iptal edilmeli ve Ruslarla, Ukraynalılarla birlikte ülkelerine postalanmalılar.
Cevap sahibi+1 yılSeni dısisleri bakani yapmamiz lazim
Cevap sahibi+1 yılKeskeee slaven bilicin de dedigi gibi bilgisi olanlarin yetkisi, yetkili olanlarin ise bilgisi yok
Cevap sahibi+1 yılBu arada takip ediyorum umarim sorun olmaz
Cevap sahibi+1 yılTamamdir nasil istersen iyi geceler
+1 yılFacebook tayfa buraya mı geldi ya
010 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
- +1 yıl
Hadi hadi başka yerde ağla
- +1 yıl
Mülteciyi şikayet eden modele bak geberseniz kahkaha atarım yıkıl karşımdan
- +1 yıl
Kesin yaşanmıştır bu ucuz hikayen bildirim yapma otur evinde kısırını ye ülke hakkında cahil cahil konuş
- +1 yıl
Beni tanımadan bilmeden hakkımda atıp tutuyorsunuz. Gazi dedelerime hakaret ediyorsunuz. Ben, seviyeli konuşuyorum ama siz, haddinizi aşıyorsunuz. Sizin seviyenize daha fazla inmeyeceğim. Eğitim seviyeniz, seviyesizce konuşmalarınızdan ve bana iftira atmanızdan belli oluyor.
- +1 yıl
Okumadım by
+1 yılTürkiyede mülteci sorunu yok.
03 Yorumla- +1 yıl
Yok işte.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanka suriyelileri vs salın artık gelemezler mi ya ne bu ayrıştırma
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat