Suriyeli, Rus, Ukraynalı mülteci sorunu?

Suriyeli mülteci sorununu zaten biliyoruz, açıklamama gerek yok. Bir de Ruslarla Ukraynalılar çıktı başımıza. Rusların, Antalya'nın emlak sektörünün üstüne çöküp Türklere fahiş fiyata kiralık ve satılık evler verdiklerini duydum. Ayrıca, korsan taksicilik şirketleri kurmuşlar. Ege ve Akdeniz'deki kıyı şehirlerini, Ruslar ve Ukraynalılar basmış. Şu anda, Türkiye'ye yerleşen 600.000 Rus varmış. Denizli'yle Van'ı, İranlılar basmış. Abartmıyorum, Trabzon'un nüfusunun neredeyse yarısı Arap. Uzungöl'e 10 yıl önce gittiğimde çok güzel bir doğası vardı ama şimdi, Araplar, Uzungöl'ün etrafına dükkânlar açıp oranın doğasını mahvetmişler. İtalyanlar, Ordu'dan fındık bahçeleri satın alıp "Burada araştırma çalışmaları yapılıyor, kimse giremez." diye tabela asmışlar. Benim ülkemde, benim topraklarıma girmeme izin verilmiyor. Almanlar, Türkiye'den ev alıp vatandaşlık alıyorlarmış. Türk parasıyla dalga geçip Türkiye'den ev ve vatandaşlık alan Alman bir kadının videosunu izledim, sinirlerim bozuldu. Doğu Türkistan'da zulüm gören kardeşlerimiz, ülkemize gelip taşınsalar ve vatandaşlık alsalar, başımın üstünde yerleri var. Onlar da Türk sonuçta. Mesela, Suriye'den gelen Türkmen kardeşlerimizin de başımın üstünde yerleri var. Ama diğerleri gelip de ülkemi içten içe fethedip işgal ediyorlar resmen. Ülke, yol geçen hanına dönmüş. Önüne gelene vatandaşlık veriliyor. Siz, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Suriyeli, Rus, Ukraynalı mülteci sorunu?