Hep derim, çöküş tüm insanlığın sorunu, sadece birkaç millet veya birkaç ülke değil, tüm dünya ve insanı inanılmaz bir çürümenin ve çöküşün içinde, bunu kimse inkar edemez, üç beş aklı selim kimseler de olmasalar bugün durur tüm gelişme, yoksa çoğunluğun hiç mi hiç umurunda değil gelişme de ilerleme de..
Bu zaman da bu adamı çok görmemek lazım. Reisin de 40 milyon takipçisi seveni var. Mazotu 100 TL de yapsa seviyorlar. Demek ki suç göbek sallayan da değil onları cahil bırakan sistem de.
O sevgiden değil CHP zihniyetinin millete, ümmete verdiği zarar inanılmaz boyutlarda ki halk Osmanlı padişahını geri istiyor. Yanlış yaptı bunun farkında bak 1909da Abdülhamid i bu millet gönderdi Allahta belasını verdi bu milletin. Bende öyle düşünüyorum Abdülhamid bugün gelsin bizi toplasın ac kalmaya razıyım. Tayyip de modern Abdülhamid olarak görülüyor yani kurtarıcı
@ladymelo Abdülhamid eğer vatanperver olsaydı ülkeyi parsel parsel satmazdı. Atatürk Türkiye Cumhuriyetini kurdu yeniden şimdi Abdülhamid soyu yıkmaya çalışıyor.
@ladymelo bu mu ülkeyi kurtaracak adam. Sarayda yaşayıp halkı aç bırakan. Seçime kadar hiç birşeye zam yapmayıp seçimden sonra kat ve kat koydu herşeyin üzerine. Eğer ki cennet cehennem varsa ki bu saatten sonra inanasım kalmadı hepiniz onunla yanacaksınız. Çünkü bu katliama hepiniz ortak sınız.
Sen kandırılmış bir zavallısın. Aksini zaten düşünemezsin suç! Oyle bir özgürlük yok. Ayrıca Mustafa Kemal Türklerin atası değil Atatürk olamaz o ingilizin dayatması. Uyanın alooooo yil, 100 yil geçti
Zincirleri kirmanin bedeli var. Tayyip mi istiyor zam olsun? Biraz mantıklı ol ya. Lan adam zevkinden mi yapıyor? Yahudi ne derse o oluyor isterse yarin doları 100tl yapar çünkü gücü var. Adamlar bizi ekonomi ile vuruyor anlayın artık.
@ladymelo senin ülkenin başında şu anda o var 20 yıldır iktidarda ne yaptı 20 yıldır. Sosyal bir devlet olmanı sağlayamıyorsa bu onun suçu. Atatürk ne yaptı fabrikaları kurdu köylüye üretim için destek verdi. Tayyip ne yaptı üretimlere engel olmak için kota koydu. 2 kilo şeker üreteceğinize 1 kilo üretin dedi. Ekonominin düzelmesi üretim ile olur. Satılan fabrikalar zam üstüne zam gelen mazot herkesin belini büktü gözünü aç artık. 100 yıldır yıkamadığınız ülkeyi bir 100 yıl daha geçse yıkamayacaksınız. Atatürk demiş ya 100 yıl önce ülkeyi bölüşmeye geldiklerinde sıra birbirlerine düşecekler diye gördük 15 Temmuz'da nasıl düştüler birbirlerine. Geleceği görüyor adam geleceği. Tek suçu Atatürk'ün Türkiye'nin başına gelmekti keşke başka ülkenin lideri olsaydı. Çünkü hak etmiyor bu ülke bu insanı.
Olay sana anlatıldığı gibi değil Bunu kimse yapmaz İktidar olmak isteyen biri hic yapmaz herkes halkı için refah ister. yani şeker fabrikalık bir olay değil Büyük düşün Hatta şöyle diyeyim bugün Türkiye Dogu Akdeniz, Libya Suriye Iraktan çekilsin yarın dolar 1 tl ama neye yarayacak. Mustafa Kemalin verdiği tahribatı 20 yılda bitiremezsin bakin halen yil 2023 chp zihniyeti başörtüsü ile uğraşıyor Ahmaklar Demek istediğim sekerden fabrikadan bu dava
@ladymelo kimsenin başörtüsüyle uğraştığı yok. İyi bak etrafına kimin ne ile uğraştığına. Avrupa Birleşmiş Milletler istiyor diye her şeye kota koyuyor sığınmacıları ülkeye alıyor ülkenin refahını bozuyor anlamıyorsun bunu. Ayrıca Osmanlı padişahlarının son dönemde neler yaptıklarını bizim kaynaklardan değil farklı kaynaklardan oku bak bakalım. Bizim tarihimizi bizim kitaplardan değil diğer ülkelerin kitaplarından oku bak bakalım.
Ben cok okudum araştırdım gördüklerimin bize anlatılanlarla alakası yok Bu millet tarihin en büyük ihanetine uğradı yani Ayasofya ya kadar kapattılar. Daha binlerce olay neyse gözünü acman dileği ile
@ladymelo ayasofya'ya kaç kere gittin acaba. Ayasofya önceden paralı girişi vardı şimdi sadece parasız giriş oldu başka bir şey yok ki. Yine aynı şekilde isteyen namazını kılıyor isteyen gezi yapıyor. Ayasofya'ya ben de gittim gezdim çıktım namaz mı kıldım. Sultanahmet de öyle giriyor insanlar camiyi geziyorlar çıkıyorlar yine isteyenler namazını kılıyor. Ayasofya'nın cami ve müze olduğunu hala idrak edemediniz.
Bunu yazan paylaşan da zaten bütün tıp, kültür sanat dergilerine makale veren birisiydi, senin yaptığın da bu görseli paylaşanın yaptığı da onun takipçilerinin yaptığıyla aynı.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne alakasi var ben demiyorum ki gidin adami takip edin sadece ulkenin seviyesi bu kadar iste , adamin hic bir özelli yok iki g0bek sallamayla ünlü oldu bunu da yapan türk halki Burdaki sitedeki insanlar onu gidipde takipe bile almaz ben reklam yapmiyorum sadece türk insani boş bi insani bu kadar yuksek seyiyeyi getirmesi şaşırtıcı
Bizim ülkede çoğunlukla boş insanlar ünlü olur, zengin olur vs. :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Binlerce kadin dotununsallayarak unlu olumca kimsedrnnses cikmiyor bi tane adam gobek sallayip ünlu olunca klavyesi olan laf ediyor. Kadinlarin tekelinde mi biyerlerinsallayip unlü olmak niye zoruna gidiyor insanlarin?