Kişilik & Karakter Yükseleni koç olan terazi burcu erkeği hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hatta hiç üşenmedim. Araştırdım Ay burcum da Oğlak. Siz ne düşünüyorsunuz bu irkek hakkında? Umutsuz Vaka mı? İş Kazası mı? 😀 Güncellemeler+1 yıl Yok mu artıran? Yükseleni koç olan terazi burcu erkeği hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
interstellar1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl Bunlara çok takılmamak lazım 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Dur ben tahmin edeyim. Sen yükseleni yengeç olan akrep burcu hanımısın. Yorumla interstellar1 +1 yıl Yükseleni ikizler olan ikizler burcu Yorumla Soran +1 yıl Yani Allah belamızı vermiş diyorsun Yorumla interstellar1 +1 yıl Haha yok ya rahat böyle Yorumla
varyans Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 801 cevap paylaştı. En felaket erkek turu. Bogayla akrepten sonra. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sorma ya 😊 Yorumla Soran +1 yıl Senin yükselenin akrep herhalde? 😊 Yorumla varyans +1 yıl Burcum da yukselenim de terazi Terazilerin cigerini bilirim Yorumla
SummerAnna Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ay burcu da Balık olursa o kişi benim ruh eşim oluyor :D :D :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bunlara çok takılmamak lazım
Dur ben tahmin edeyim. Sen yükseleni yengeç olan akrep burcu hanımısın.
Yükseleni ikizler olan ikizler burcu
Yani Allah belamızı vermiş diyorsun
Haha yok ya rahat böyle
En felaket erkek turu. Bogayla akrepten sonra.
Sorma ya 😊
Senin yükselenin akrep herhalde? 😊
Burcum da yukselenim de terazi
Terazilerin cigerini bilirim
Ay burcu da Balık olursa o kişi benim ruh eşim oluyor :D :D :D