Gündem Yerel Seçimlerde oylar kime? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben Zafer Partisi diyorum Zafer Partisi - Memleket Partisi CHP İYİ Parti HDP AKP/MHP/Hüda PAR Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl SIĞINMACILAR GİTSİN DİYE ZAFER PARTİSİ DİYORUM Yerel Seçimlerde oylar kime? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kimseye vermek istemiyorum gadası 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Gündem konusunda 341 cevap paylaştı. Zafer partisini ciddiye almıyorum ama memleket partisi de aynı şokta olduğu için orayı işaretledim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ümit özdağ çok akıllı bir adam umarım bu millet geç olmadan onu anlar Yorumla Master81 +1 yıl Ümit Özdağ bir faşist ve sığınmacılar harici adam gibi tek bir söylemi yok. Yalan yanlış paylaşımlar yaparak ülkede fitne çıkartıyor sürekli.Liseli ergen gibi ona buna atar yapıyor. Bu çapta biri bırak ülke yönetmeyi, sınıf başkanı yapsan sınıfı yönetemez Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Chpliyim AKP'den aday olana vercem bu ülkenin bu şekilde bitişi hoşuma gidiyo nedense 0 4 Yorumla Soran +1 yıl lütfen böyle düşünme bu vatan kolay kazanılmadı Yorumla FreePowerFullll +1 yıl Banane bea soğan domatese satmayanlar dolu ülkede Şu an Yorumla Soran +1 yıl atatürk ve silah arkadaşları ve nice şehitleri düşün Yorumla FreePowerFullll +1 yıl Kardeşim ben CHP'li bı ataturkcuyum ama inan bu kadar cahil ile soğudum artık sadece kendimi dusunuyom kim yönetecek umrumda değil artik Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 851 cevap paylaştı. Liberal Demokrat Parti 0 0 Yorumla
BaharAmaYagmursuz Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Partiye değil adaya oy vereceğim. 0 1 Yorumla rnoft +1 yıl @BaharAmaYagmursuz krall Yorumla
highanxiety Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl AKP'ye. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ama ülke elden gidiliyor satılıyor araplara Yorumla highanxiety +1 yıl Diğerleri gelse aç kalırız. Yorumla Soran +1 yıl umarım ironi yapıyorsundur başka cevap vermeyeceğim ironi ise lütfen belirt Yorumla highanxiety +1 yıl Hayır değil 6'lı masa dediler bak sonuca noldu? Hepsi dağıldı birbirlerine sataşıyorlar. Ülke bunların eline geçseydi ne olurdu? Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Tayyip baba 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sığınmacılar gitsin ülemiz düzelsin ekonomi düzelsin lütfen zafere oy ver Yorumla Furkan_Geri_Döndü +1 yıl Bı cacık olmaz gönderirse Tayyip baba yollar Yorumla Soran +1 yıl yollamıyacağım dedi lütfen iyi düşün Yorumla Furkan_Geri_Döndü +1 yıl Yollar gorursun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kimseye vermek istemiyorum gadası
Zafer partisini ciddiye almıyorum ama memleket partisi de aynı şokta olduğu için orayı işaretledim
ümit özdağ çok akıllı bir adam umarım bu millet geç olmadan onu anlar
Ümit Özdağ bir faşist ve sığınmacılar harici adam gibi tek bir söylemi yok.
Yalan yanlış paylaşımlar yaparak ülkede fitne çıkartıyor sürekli.
Liseli ergen gibi ona buna atar yapıyor. Bu çapta biri bırak ülke yönetmeyi, sınıf başkanı yapsan sınıfı yönetemez
Chpliyim AKP'den aday olana vercem bu ülkenin bu şekilde bitişi hoşuma gidiyo nedense
lütfen böyle düşünme bu vatan kolay kazanılmadı
Banane bea soğan domatese satmayanlar dolu ülkede Şu an
atatürk ve silah arkadaşları ve nice şehitleri düşün
Kardeşim ben CHP'li bı ataturkcuyum ama inan bu kadar cahil ile soğudum artık sadece kendimi dusunuyom kim yönetecek umrumda değil artik
Liberal Demokrat Parti
Partiye değil adaya oy vereceğim.
@BaharAmaYagmursuz krall
kim iyi hizmet ederse ona partiye bakmam
AKP'ye.
ama ülke elden gidiliyor satılıyor araplara
Diğerleri gelse aç kalırız.
umarım ironi yapıyorsundur başka cevap vermeyeceğim ironi ise lütfen belirt
Hayır değil 6'lı masa dediler bak sonuca noldu? Hepsi dağıldı birbirlerine sataşıyorlar. Ülke bunların eline geçseydi ne olurdu?
Tayyip baba
sığınmacılar gitsin ülemiz düzelsin ekonomi düzelsin lütfen zafere oy ver
Bı cacık olmaz gönderirse Tayyip baba yollar
yollamıyacağım dedi lütfen iyi düşün
Yollar gorursun
chp tabiki
Komünist partiye
Kendime