Güncellemeler
+1 yıl
Geceleri sokağa cikamaz olduk bu suriyelilerin birçoğu psikopat yaşanamaz halde geldik
Güncellemeler
+1 yıl
Daha ne kadar böyle olacak ben afganistanlilari saymiyorum bile zaten herkesi darp edip güvenliklerini tehdit ediyorlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ahhhh bu haberi gördüm işin kötüsü gereken yapılmıyor olan türk gencine oluyor yetkililer kılını kıpırdatmıyor yazıklar olsun kendi Ülkemizde 2. sınıf vatandaşıyız.
Ben bursada yaşıyorum coğu Işidçi psikopat katil bunlarin sokaklara 505 yazıyorlar şifreleri onlarin
Umarım başınıza bir şey gelmez bi kadın olarak zor Yazılar olsun suriyelilere bu kadar hak tanıdığı için.
Ya ceteler halindeler 8-10 kişiler bunlar kürtlere böyle irkcilik yapacaklarina suriyeli ne odlugu belirsiz mültecilere yapilsin ben kürdüm sana yemin ediyorum en azindan kürtler daha şerefli kötüsü dağda iyisi türkiye vatandası ama bunlar gibi halka zararlari yok alenen
Hizbullahci hüdaparci bunlar ondan burada
Tamam kürtler bazıları cahil ve kaba da olsa bi geçmişimiz var aynı topraklarda birlikte mücadele etmişizde bu mülteci sığınmacılar sadece Türkiye iç karışıklığa neden olmak için var
Türk Kürt kavgası yaptılar yıllarca ( ki bence ırkçı davrandım fakat bu olmamalıydı) asıl düşmanımız sığınmacılar Türkiye de yaşıyan her insana zararları var faydasını gördük mü
Cidden bak dedem kurtuluş savasinda savasti ataturkcuyuz biz ailecek fakat bursada cok ülkücü var yillarca psikolojik mobbinge maruz kaldım yani ama bu suriyeliler elini kolunu sallaya sallaya kimliksizler bide sana yapişsa Allah muhafaza bulamazlar ne oldugu belirsiz dili cismi ne oldugu belli olmayan ceteleri saliyorlar zaten yaşanmaz burada vatanini seviyorsa savaşsaydilar ya neden kactilar hainler cunku
Nasil dövmüşler cocugu Allahin belalari birde terligini opturmus şerfsz
Biliyor musun bizim sorunumuz ne biliyor musun türk halkı olarak biz birlik olamıyoruz birbirimize destek olmuyoruz amann banane diyor bir çoğumuz şunu unutuyoruz biz aynı ülkenin çocuklarıyız
Kesinlikle bizi birbirimize dusuren muhalefet utansin..
analarının a... hepsinin
Ya ceteler halindeler 8-10 kişiler bunlar kürtlere böyle irkcilik yapacaklarina suriyeli ne odlugu belirsiz mültecilere yapilsin ben kürdüm sana yemin ediyorum en azindan kürtler daha şerefli kötüsü dağda iyisi türkiye vatandası ama bunlar gibi halka zararlari yok alenen
Ben bursada yaşıyorum coğu Işidçi psikopat katil bunlarin sokaklara 505 yazıyorlar şifreleri onlarin
Hizbullahci hüdaparci bunlar ondan burada
Suriye'de savaş bitti, ülkelerine dönsünler
Dönerlermi sence mis gibi ulke bulmuslar bizi kovarlar yakinda
Suriye'de savaşın bittiğini her yerde yazmalıyız
Ne ilgisi var halk isyan edip eger gercekten demokratik bir ulke olsa isyanlarla gonderirlerdi şimdi faydasiz hepsi yerleşmiş bizi kovarlar