Gündem Millet ittifakı na oy vermiş biri ile 24 saat aynı odada kalsanız sıkıntı yaşarmısınız? Yakışıklı_Kayserili Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yaşarım diyalog kurmam Yaşamam diyalog kurarım Diğer 👁️🗨️🧿✔️ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Millet ittifakı na oy vermiş biri ile 24 saat aynı odada kalsanız sıkıntı yaşarmısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sorun yaşamam insanların görüşlerine her daim saygı duyarım gadası 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 941 cevap paylaştı. Hayır aşağı yukarı görüşlerimiz aynı, Özellikle Meral akşener ile iyi anlaşcağımı düşünüyorum. 0 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 820 cevap paylaştı. Derdim zillet ittidaki ile soydaşlarımla değil. 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Gündem konusunda 585 cevap paylaştı. Bende onlara oy verdim zaten sıkıntı yaşamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sorun yaşamam insanların görüşlerine her daim saygı duyarım gadası
Hayır aşağı yukarı görüşlerimiz aynı, Özellikle Meral akşener ile iyi anlaşcağımı düşünüyorum.
Hayır sorun olmaz
Derdim zillet ittidaki ile soydaşlarımla değil.
Bende onlara oy verdim zaten sıkıntı yaşamam
Bitmiş.