Hayır. Bu yaşam tarzına müdahaledir.
Evet. Alkol dinen yasak ve sağlık yönünden zararlıdır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Parti tutmuyorum hangi partinin dediğinin de önemi yok.
Alkolün yasaklanması ve hatta satışının bile yasaklanması gerekiyor.
Alkolden kaynaklı trafik kazaları, kalıcı sakatlık, felç, ölüm, yaralanma vb. bir çok şey yaşanmıştır.
Alkolden kaynaklı eşine, çocuğuna ve çevresine şiddet uygulayan. Öldüren yaralayanda olmuştur.
Alkolün çok az faydası vardır ancak bu faydaları zaten sarhoş etmeyen bir çok gıdadan alabiliyoruz daha iyi bir şekilde.
Alkolü zaten sağlığı için içen insan sayısı %0.0001 var ya da yoktur. Gerçekçi olursak sağlığını düşünen zaten alkol içmezdi başka şeyler tüketir yerine.
Taciz olayları da oluyor sık sık.
Alkollüyken söylenen sözlü taciz veya farklı bir olayda kişi alkollüydüm hatırlamıyorum diyerekten ceza almadan kurtulabiliyor. Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok. Buna potansiyeli alkol veriyorsa kaldırılmalı zaten dini yönünden başka bence vücudumuza ve çevremize verdiği zararları göz önüne almalıyız. Yasaklanmalı.
İsteyen kullanir isteyen kullanmaz. Boyle bir yasak kabul edilemez
Birleşmiş Milletlerin İslami çoğunluk olmayan ülkelerdeki liderler İslamofobik Müslüman liderlerin ağzından koz almayı başarabiliyorlar. BM odasında gizli görüntülü sesli bile kaydeden yöntemler ile videoyu kaydedip dolayısıyla İslami bir liderin insanın yapacağı ve çevirdiği entrikayı ifşa eder o esnada ağzından çok kontrolsüz sözlerin delili olur hatta kendi mümin kardeşine alçaklık yaptığı delili bile müslümanları ve mezheplerin alt grup çeşitlerin hepsini birbirine katlettirebiliyor. Anlayacağınız Türkiyedeki Cumhurbaşkanı bile korumalarıyla ve alçak yönüm ifşa olucak korkusuyla saadeti zehir oluyorsa anlayın ki bu dünya nelerden ibaret
hüda parı ve onu destekleyen kim varsa soyunu sülalesini...
Cevap
1Cevap
Önce çocuklara tecavüzü yasaklasınlar çocuklara tecavüzü inşallah maşallah diyenler gerçekleştiriyor içenler değil.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?