AKP nin 2002 den bu yana alamadığı 4 büyükşehirden hangisini 2024 yerel seçimlerde alabilir?
İzmir
Mersin
Diyarbakır
Muğla
Hiçbiri
Hepsi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
AKP nin 2002 den bu yana alamadığı 4 büyükşehirden hangisini 2024 yerel seçimlerde alabilir?
hiçbiri İzmir mersin diyarbakır muğla makatlarını yırtsalar bile alamazlar
İzmir'de chp karpuzu aday koysa karpuz seçilir
aynen diyarbakırdada hdp diyarbakır karpuzunu aday yapsın diyarbakır karpuzu kazanır
@aysekaptan maalesef ben izmirli olarak artık değişsin istiyorum maalesef bizim halk takım tutar gibi parti tutuyor
türkiyenin her yeri öyle bizim ülkenin değişime alerjisi var patates soğana tercih ettiler erdoğanı
Cevap
3Cevap
Hepsini alabilir çünkü hepsi işini hakkıyla yapmıyor.
hiçbirini alamazlar özelikle diyarbakır ve İzmir
@aysekaptan aldıklarında görürsün
bu arada akp li değilim ama gerçekleri konuşuyorum
mantıklı konuş bence İzmir'de İzmir köftesini aday yapsınlar chp İzmir köftesi kazanır diyarbakırdada diyarbakır karpuzunu aday yapsın hdp diyarbakır karpuzu kazanır
Bunları alamaz ama İstanbulu falan alır
İstanbul ve ankarayı kaybetme oranı yüksek chp nin
Aynen öyle. Ankara daha zor aslında ama onlar bir yolunu bulur
bulurlar genel seçimde olduğu gibi
Aynen öyle zaten deniyorlar bir şeyler
hile yapsalarda diyarbakır ve izmiri gene alamazlar aradaki oyfarkıı çok fazla mersinde ve muğladada oy farkı fazla mhp mersini almış ama mhp nin içinde ip nin oylarıda vardı
Aynen öyle oraların zaten imkanı yok. Zaten siyaseti aldım gördükçe sinirim bozuluyor. Bu sene siyaset dozunu fazlasıyla aldık
eskiden siyaset daha güzeldi süleyman demirel turgut özal bülent ecevit necmettin erbakan erdal inönü masa kurup ülkenin durumunu konuşurlardı ama şimdi nerdeee böyle siyaset
Aynen öyle eskiden bir sağ, sol ayrılması vardı ama o da yine böyle değildi. Bence bu derece nefret dili yoktu. Şimdiki siyasetçiler de zaten görüyorsunuz işte boş insanlar. Hele zaten milletvekillerini demiyorum sadece o kadar adamın 5-10 tanesi belki gerçekten işini yapıyordur. Gerisi sadece maaş alıp boş boş duruyor
aynen
İzmir Hatay Muğla İstanbul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar