1-şeriat gelir
2-Genel - Yerel seçimleri komple kaldırırlar
3- muhalefet partilerinin tümü kapatılır
sizce hangisi olur?
2-Genel - Yerel seçimleri komple kaldırırlar
3- muhalefet partilerinin tümü kapatılır
sizce hangisi olur?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hadi diyelim ki bunlar surreal yaklaşımlar bunlar olmasa bile geldiklerinden bu güne kadar artan fiyatlar yaşam standartı çöküşleri zengin fakir arasındaki uçurumun daha çok genişlemesi sorun bence ki bunlara devam edecekler
Hiçbiri olmaz gerçekçi değil söylediklerin. Sacmalayarak yapmayın su muhalefeti yapacaksanız adam akıllı doneler koyun ortaya. Kılıçdaroğlu senden daha iyi muhalefet yapıyor sen düşün gerisini
Hepsi😂yaparlar yani ondan sonra cumhuriyetin anlam ve onemiyle ilgili ne kadar onemli olduguyla ilgili cikip iki saat halka seslenis yaparlar...
Şeriat mı gelir, düpedüz dinle kandırıyorlar milleti. Akp laikliğin baş savunucusu kim şeriat getiricek diyorsa kendi çöplüğünde ötsün.
2023 de akp kazanirsa bundan sonra garibana fakire fukaraya acımam hic kimseyede yardim etmem beter olsunlar derim arkalarindan o derece sinirliyim
valla içlerinden bi şeriata karşı değilim artık millet onu hak eder duruma geldi
Ben D diyorum; kaos iç savaş ve devlet büyükleri cinayetleri
Kazansalar bile başlarını kaybedecekler Tayyip Erdoğan in sağlık sıkıntısından dolayı.
20 yıldır başta bunların hiç biri olmadı şimdimi olacak
Keşke Şeriat gelse ahh bı gelse
Şeriat inşallah gelir kimse kimseyi aldatamaz
Ben intihar ederim valla böyle bişi olursa
venezuela gibi 10 dolara çalışırız
Hiç biri
Hiç biri olmaz
Akp kazanır yine hiç biri olmaz