AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bizde 9 yasinda cocugu yatagina alan Peygamberinizi red ediyoruz.
Cocuklari tecavüz ettiginiz kuran kurslarinizi, yurtlarinizi red ediyoruz.
Red ediyormus, kimseye faydasi olmayan sadece milletin paralarini yiyen dinciler iste.
Tamamdir reddetti beyfendi de, no oldu yani bunun bizim icin onemi nedir djsja
Önemi yok 😂😂😂
Kişisel görüşü
Bir bakıma haklı. Zerre lezbiyen gay travesti kim nedir umrumda olmaz ama voleybolcuların birbirinin kucağına çıkıp bir öpüşmedikleri kaldığı haraketleri hiç hoş değildi.
Kupanın bundan haberi var mı? 🤣
Git ötede havla la ebusıddık i. t. i
Konu seks değil voleybol ama kafa başka yere çalışmıyorsa demek bilemiyorum.
Bi sorarmısınız beyefendiye. Bu ülkeye ne gibi bir katkısı olmuş?
Hocamız prof. farklı farklı alanlarda araştırmaları olmuş
Senin daha diploman var mı önce onu söyle
@xlu2s İnsanları tercihleri ile yargılamak ne hocanın diplomasına kalır nede yargılamasına. Dün geceki maçı kaç milyon (milyar) insan izledi. O şanlı bayrağı ve istiklal marşını dinleyip nasılda gıpta ile baktıklarını görmezden gelemezsiniz. O çocukların başarısıdır. Ve helal olsun o kızlara.
Din herşeyden üstündür umarım o kupa öteki hayatlarında bir faydası olur.
Kınamasına kimse karışamaz sonuçta bir hoca.
Hocaların da mı hürmeti , değeri kalmadı
@xlu2s
Umarim bir gün "Hocalarin" kulu ve köpegi olmamayi becerebilirsin.
@xlu2s bu hocalar nedense hırsızlığa yalana kul hakkına dernek adı altında kurulan dini yerlerde Kur'an kurslarında tecavüze uğrayanlar hakkında hiç kınama yaptığını söz söylediğini duymadık!
Birde sorsana hocana o kadar araştırması olmuş etmiş ya belki mevcut iktidarın neden 23 tane ayetin camilerde ve mavlit tarzı cemiyetlerde okunmasını yasaklamış engin bilgisiyle açıklar ve kınar bu yasaklamayı!
@BaseCamp Müslümanmısın onu söyle önce
Boşuna kendimi yormak istemiyorum çünkü
@xlu2s benim müslümanlığımı sadece Allah sorgulayabilir sen sorgulayamazsın! Kaldı ki bana bunu sorarak bile ayete karşı çıkıyorsun ama olsun sen müslümansın!
Tahrim suresi ni ve fatır suresini oku da sonra gel bu yazdığından utanırsın belki!..
Ek olarak: Kimse kimsenin imanını ölçmeye kalkmasın, çünkü kalpte gizli olanı bitek Allah bilir..
@BaseCamp koskoca dini gömdün gelip bana kuranımı öğretmeye çalışma 8 yıl imam hatipte okudum 1 kez olsun böyle bir hadise duymafık haa yatılı kuran kurslarında da kaldım
Kulaktan yayılmış saçma uydurma hikayeler uyup koskoca dini gömdün daha ne anlatıyorsun.
Gerçek bir müslüman olsanda da zaten bunları söylemezsin
her ayeti de kendi kafanıza göre tefsirini yapmayın. Her ayetinde ne amaçla hangi vakia ile indirildiğine bakmadan da konuşun. Hayret bişeysiniz
@xlu2s Bir söz vardır bilirmisin? Okula gitmekle adam olunsaydı köyün eşeği kaymakam olurdu diye!
Ben ayet ismi vermişim sen kalkmış ne anlatıyorsun biraz aklını kullanan insan bu ayetler ne diyor diye açar araştırır okur ama senin gibi kulaktan duyma hikayeler demez!
Sen ezber yapmışsın ben idrak etmişim aradaki farkımız bu!
Allah birgün sana da idrak edebilme yeteneği verir inşallah!.. hadi şimdi git ismini yazdığım ayetleri oku tefsirlerini araştır hadi bakim :D :D
@BaseCamp Ay bukadar kıt beyinli görmedim taciz te**cavüz yazmışsın onları kimden duydun mübarek dskjfgksd
@BaseCamp
@BaseCamp Sen Dini ve din alimlerini gömüp kurandan bahsediyorsun yaaa baya komik
@xlu2s keşke yazdıklarımı idrak ederek okumayı deneyebilseymişsin! Gerçi sende haklısın senin seviyende olanlara biri bir şey der körü körüne ona inanır biat edersiniz farklı bir şey söylendiğinde kabullenemezsiniz başkasını dinsizlikle itham edersiniz hemen...
@BaseCamp Kendini bu kadar yormana gerek yok. Tek bir şey diliyorum. Ey Rabbim madem yaratıyorsun bari takip et. Bu cehalet bitmez bunların.
Dini kullanıp pirim yapan herkesi reddediyorum
bir şey demiyorum ama şunu iyi anladım ülkemizde lgbt bireyi de lgbtyi savunan insan da çok fazla varmış allah akıl fikir versin bu gidişle bu ülke daha çok doğal afetlere kurban gider
Evet, depremler LGBT yüzünden oluyor. Muhafazakar kitlede ekmege sürünecek beyin yok kardes.
14 tane lgbt derneğinin kurulmasına ve lgbt hoteli açılmasına izin veren hükümete de laf etsene biraz!
Ya da okşan yengen için laf et ya da şu sözde hocaların erkek cocuklara tecavüzleri için de laf etsene görelim seni
@BaseCamp
Hayir kardes, bunlar kuran kurslarinda bacak kadar "ERKEK" cocuklari tecavüz ediyor diye deprem olmuyor, depremler LGBT dernekleri nedenile oluyor.
boş ver kafasi zaten basmaz, ben Müslümani adam yerine bile koymam.
@Besiktas256 muhafazar kitleye kurban ol
@BaseCamp lan mal tarikatları niye seviyim
@Besiktas256 sen kimsin ki adam yerine koymuyorsun turkiyede yaygın inanç islam zaten
işte zekan bu kadar yazdığımda tarikat kelimesi bile geçmiyorken tarikatlara neden inanayım yazıp üstüne hakaret edecek kadar aciz ve zavallısın!
@BaseCamp dinini gayet hakkiyla yaşayan imanlı insanlar da var size göre her müslüman vatan hainiyse ülkenin büyük çoğunluğu vatan haini o zaman? Şu lafı reelde de konuşsanıza müslümanlar vatan haini olur diyin hadi reelde
hala saçma canım yorumlar yazıyorsun! okuduğunu idrak etmeyi öğren öğrenemiyorsanda sana anlatarak idrak etmeni sağlayacak birinden ricada bulun!..
Bize göre müslümanlar vatan haini demekse mi? komik şey senii..
Müslümanım diyorsun ama başkasını dinsizlikle daha doğrusu müslüman olmamakla itham ediyorsun ama maşallah o kadar islamı doğru yaşıyorsun ki Kur'an-ı Kerim e göre başkasını dinsizlikle itham etmenin dinden çıkma sebebi olduğunu bile bilmiyorsun!
Hadi git şimdi kumda oyna kendini sorgula aciz şey
@BaseCamp aynı dine inanıp da o zaman yobaz demeyeceksin bana dinsizlerin ettiği lafları kullanma
Sonuna kadar haklı hocam
lezbiyenlik nerede
7 8 yaşlarında bir cocuk ya da çocuğunuz tv de gördüğünde bu kizmi erkekmi dediğinde ne cevap vericeksiniz
kimi görecek
Kadın diyorum ne dicem abla,, kadınlarla ilişki kuruyor olması kadın olduğu gerçeğini değiştirmiyo djsjak
Şuanda milli takim falan yok ortada en cok melisa vargas ya da ebrari görüyosunuz heryerde.
Voleyboldan da anlamiyon ki abla sen djsjaka Vargas pasör çaprazı, en çok hücum yüzdesi onda bu yüzden en çok onun konuşulması en normal şey. Ebrar da pasör çaprazı geçmişi olan bir smaçör, o yüzden en çok sayı yükü olan 2. kişi. Bu da onları daha popüler yapıyor.
Adı ortada yok dediğin takımdaki diğer kişilerden Zehra ve Gizem dünya şampiyonasında kendi mevkilerinin en iyisi oldular. Eda hücum yüzdesi en yüksek orta oyuncu ve takım kaptanımız. Sizin işiniz gücünüz kim kime ne yapmış olduğundan sadece ebrar-vargas çekiyor dikkatinizi
Dunyada oldukları hicbir konumla ilgilenmiyorum
biz de onu reddediyoruz
Bu kişi reddetse ne olur.
Boş yapıyor.
Anlamadım ki olayı 🤔 neyse red ederse etsin
Boş yapmasın abdulhamid
bu kim
Gitsin ötede oynasın
Haklı , ağızına sağlık
haklı
Çok da fifi.