Serdar Ortaç şarkıları yeni albüm neden yapıldı? Niye böyle bir şey oldu bir anda kaçırdım ben🙄
Aleyna Tilki ve Reynmen çok güzel söylemiş🔥

Serdar Ortaç şarkıları yeni albüm neden yapıldı? Niye böyle bir şey oldu bir anda kaçırdım ben🙄
Aleyna Tilki ve Reynmen çok güzel söylemiş🔥

Selam,
Serdar Ortaç, müzik dünyasının önemli söz yazarlarından biri. Özellikle Türk pop müziğine önemli katkıları olmuştu. Müzik şirketleri zaman zaman müzik dünyasının önemli isimlerinin şarkılarını yeniden gündeme getirmek için farklı projeler yaptırıyor.
Daha önce Serdar Ortaç Şarkıları Vol.1 albümü yapılmıştı. Bu sene ise popüler sanatçılarla birlikte Serdar ortaç Şarkıları Vol.2 albümü yapıldı. Yeni albüm benim daha çok hoşuma gitti. Sevdiğim sanatçılar gayet güzel yorumlamışlar.
Serdar Ortaç şarkıları yeni versiyon projesi Ozinga ve DMC tarafından yayınladı. Bu albümün yayınla amacının ise saygı albümü olduğu söyleniyor. Yani Serdar ortaç’a saygı albümü diyebiliriz.
Serdar Ortaç şarkıları yeni albüm projesiyle 20 şarkı 21 sanatçı tarafından yeniden yorumlandı. Edis ve Gülşen, Sor şarkısı için düet yaparken diğer sanatçılar single olarak Serdar Ortaç şarkılarından birini yorumladı. Albümdeki sanatçılar ise şöyle;
Edis-Gülşen, Semicenk, Melis Fis, Reymen, Berkay Altunyay, Buray, Çağla, Didomido, Göksel, Ece Mumay, Alaturca Club, Aleyna Tilki, Aycan Çelik, Irmak Arıcı, İrem Derici, Kafadar, Nahide Babashlı, Sancak,, Tan Taşçı ve Tarık İster.
Hiç sevmesem de güzel şarkıları var hakkını yemiyelim şimdi 😬 fakat seslendirenleri tekrar dinleyince serdar ortaçın geçirdiği verdiği duyguyu vermiyorlar maalesef
Ben de kaçırmışım jskzksks
Paraya sıkışmış herhalde aşkom
Serdar Ortaç’a destek olmak için
Cevap
14Cevap
Bilmiyorum ama bence popüler olduğu için olabilir zaten genellikle bir şey tutunca ya da diğerleri yapınca herkes yapıyor o şeyi ya da deniyor.
Şarkılarıyla bir döneme damga vurmuş bir ekoldü serdar ortaç
Tabi ki biliyorum şarkılarıyla büyüdük
Serdar Ortaç çok fazla şarkı yazmış ve bunları satmıştır. Dolayısı ile parayı ödeyenler bu popüler şarkıları yeniden gündeme getiriyorlar.
lütfen Serdar Ortaç şarkılarını sadece Serdar Ortaç söylesin hiç biri beğenmedim
Bir tek reymen iyi gerisi fiyasko onu geçtim bunlar bir şey üretemeyince eski şarkılara sarıyor ne kadar yaratıcılığı az şarkıcılar
Adam güzel şarkılar yaptı çocukluğumun sarkıcılqrindan tabi o zamanlar yaz mevsimleri baska güzeldi
Sanırım birkaç sene önce Yıldız Tilbe’nin de şarkıları aynı bu şekilde birkaç şarkıcı tarafından okunmuştu.
Hasta ve maddi durumu kotu oldugundan destek olmak icin diye tahmin ediyorum
Bence eski şarkıların seslendirmesi saçma. Eskisi gibi olmuyor.
Şarkı çıkaramıyorlar juyyfftt okuyun okuyun
çünkü çok güzeller ayyh serdarım ya aşığım ona. Neyse bu zaten yeni olan bi şey değil ki bi kaç yıl öncede seslendiriyorlardı şimdi hız kazandı sanırım
çünkü adam akıllı beste çıkartan biri olmadığı için hazıra konuyorlar
Yenilerde beyin gramajı eksik eskilerde var ne varsa! üretemeden hazıra konuyolar.
Adam ruhen rahmetli olmuş gibi çünkü anısına 😄
Seviliyor ondan
Hic bir ilgim ve sempatim yoktur hic birine, birakin kendilerince takilsinlar ve reklamlarini yapmayin.
bilmiyorum ama semicenk baya iyi seslendirmiş
Vay anasını bende şimdi farkettim biraz tuhaf olmuş bence.
Cunku kendisi muzige kustu kusecek
ben de bunu düşünüyordum
hem de son 3 haftadır hep
Chloe güzel kardeşim yüzünden hep
Öldü mü acaba Serdar
adam popun elvisi
gayet güzel çünkü eski şarkıları
ölecek galiba :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?