AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Din ile milliyetçilik lafları ile işletiliyorlar.
Ama ortada ne dindar ne milliyetçi var.
Çünkü tayyip fakirleri dinle ve yalancı milliyetçilikle uyutmayı çok iyi biliyor.
Sen Türkiyeye gel anlarsın. Şimdi burdan anlatırsak olmaz sürprizi kaçar
allah yardım etsin almancılar batırdı sizi
Fakirler sürekli makarna yemekten beyni kuflendi mantıklı düşünemiyorlar.
İktidara peygamber diyen insanlar var nasl mantık bekliyorsun yani ondan
Çünkü fakirlerin yaşam standartlarını yükseltti
o zaman sorun yok
Bizim insanimiz aç kalsa da hdpkk ile isbirlikcilerine kazandırmaz. Siz bu olayi kaçırmissiniz
hizbullahla el ele devam edin yola
@umursamıyorumartık Hizbullah diye orgut kalmadi tsk pkkyi yok ettigi gibi onu da cook eskiden yok etti
oturup okudun mu hüdaparın önergelerini Çünkü ya bilgisizsin ya da ülkeyi mahvedecek bir zihniyete sahipsin
@umursamıyorumartık hudapara 3 milletvekilligi verildi ve bunu yanlis buluyorum ancak KK kaznsaydi. Ozerklik getirip kurdistani getiriceklerdi sen bunu okudun mu? HDP'ye bakanlık verilcekti
Sen AKP'nin tarihini bir incele bakalım asıl hdpkk lı kimmiş işte o zaman anlarsın
Evet bunu okuduğumda anladım ki bilgisiz diyerek kibarlık yapmışım cahilsin Nerede okudun sen bunları? Bana kaynak göster kanıt göster erdoğanın miting konuşmalarıyla savunma bana kendini. Kılıçdaroğlu'nun siyasetini ben de beğenmiyorum mecbur kalmasam oy vermezdim. Aksine HDP'ye değil zafer partisine bakanlık teklif etti ve bunu oy istediği halktan gizli yaptı Doğru aday o değil zaten bunu tartışmıyorum. Sadece sana tavsiyem eğer ülkenin geleceğini belirlemede hakkın varsa araştırıp öğrenmen kulaktan dolma bilgilerle hareket etmemen
@umursamıyorumartık ozerklik sozu kime verildi? Hdpye bakanlik sözünü kim verdi? Hdpkk neden destekliyor Chpyi? ee iste biraz aradtirma yapin kitap okuyun ama siz ne anlarsiniz ki. Birileri bisey soyluyor inaniyorsunuz hemen :):) ama çok şükür millletimiz sizin gibi degil
https://youtu.be/djAod6O6ksE?si=DPaUYusNTPQIYwmi
Alin kaniti ama siz arastirma yapmazsiniz kitap okumazsiniz ki :)
Kılıçdaroğlunun söylediklerinde bir sorun yok. Roboski bir katliamdır. Diyarbakır cezaevi de insanlık suçu.
O zaman sen AKP ye kadar hdpkk nın her çeşidi (hadep dep dehap vs. ) DGMler tarafından kalıcı olarak kapatılırken parti kapatmayı yasaklayıp DGM leriniz kaldırıp hdpkkyı kalıcı olarak meclise kim soktu onu söyle
Türklük ayaklarımın altındadır diye kim dedi onu söyle
Osman ocalanı devletin tv si TRT ye kim çıkarttı onu söyle
Sayın Öcalan deyip Öcalan'dan mektup alıp kim okuttı onu söyle
Civan haco itine d. Bakır meydanlarında kim konser verdirdi onu söyle
Barzani'yle kol kola Kürt bayrağınkn altında kim pozlar verdi onu söyle
Kürt açılımk ihanetini ni yapıp tüm Güneydoğu'nun pkk bayraklarıyla donatılmasını ve tüm Güneydoğu'nun pkk ya teslim edilmesini kim istedi onu söyle
Baktı ki oyları hızla düşüyor Türkiye'den kopmak üzere olan Güneydoğu'nun tekrar alknkası için yüzlerce polis ve askerin şehit edilmesine kim sebebi oldu onu söyle
Binlerce pkklı ellerinde pkk bayraklarıyla Kobani'ye giderken Türk sınırlarını açtıran hain kimdi onu söyle.. Daha saya saya bitiremem ama asık hainlik ileride azınlık durumuna düşecek olmamız. Siz anca diriliş ertuğrul kuruluş Osmanlı masallarıhla unutulmaya devam edin hainin haltakçılığını yapın. İleride ülke elden gidince cehaletinizi anlayacaksınız ama neye yarar o saatten sonra.
@umursamıyorumartık ahhh ahhh kitap okuyup arastirmadiginizi biliyordum
Ozerklik vericez anayasinin ilk 4 maddesini degistiricem diyor bu mu dogru olan?
O kadar arastirma yapmaktan okumaktan acizsin ki attigim videoyu izlememis bile ahahahhaa
https://www.youtube.com/watch?v=98cYDr_0DEE&t=3s
https://www.youtube.com/watch?v=CtdWnCmEgJk&t=21s
@ESKIbirKSliadam evet dostum akp onlari yaptığında hataliydi elestiriyorduk ama simdi bu hatalari chp yapiyor simdi de CHP yi eleştiriyorum.
Kim dedi lan özerklik vericez diye. Ulan zaten bu videodaki herif bizzat tayyibin adamı. Tayyip'ten gelen emirle yaptı bu konuşmayi sırf Kemal'in oyları düşsün diye. Bu kadar da mı beyin yok sizlerde. Sen yazdıklarımı oku bir önce. BOP un başkanındsn bahsediyoruz biz burada direk dünyayı yöneten çetenin adamıdır o malum şahıs. Türkiye ayağına türkiye elden gitti uyanın artık embesiller uyanın
asıl sen ac iki arastır erdoğan kimi nerede nasıl desteklemis öğren
@ESKIbirKSliadam videoyu sonuna kadar izle. Zaten ittifak ortagijiz ali babacan da istiyor bunu. Ama biz Türkler oldugu surece anayasinin ilk 4 maddesine dokunamazsiniz. Alayiniz gelin
ya cevap sahibi sen troll falan mısın bu kadar s@l@klık gerçek olamaz Anayasanın ilk 4 maddesini değiştirme konusunda asla geri adım atmayan parti sizin ittifağınız neyin kafasını yaşıyorsun
@umursamıyorumartık attigim videoyu izle ve sus :) biz Ataturkculdr olduğu surece ilk 4 maddesine dokunamazsiniz
Hadi hdpli kankalarnla asagida ağla
@umursamıyorumartık https://youtu.be/JlWDqpZVt50?si=f5rXFVXkHuGbAlFA
Bak izle pkknin kanalında ne diyor? Ama 30 snlik videoyu bile izlemezsiniz
Lan ölüm kaç gram beynin var senin. Adam bu konulmayı o malum şahsın emriyle yaptı emriyle. Hani bana o keMALın tel bir açıklamasınk göster özerklik verecem diyen. keMALı zerre kadar sevmem ama zaten onu da CHP nın başına getiren de orada tutan da o malum şahıs ve hizmet ettiği çete. Büyük şeytandan kurtulaydık keMALden kurtulup gerçek Türk Milliyetçilerini başa getirmek en kolay işti. Ama buna bile kafanız basmadı bee. 15 -20 sene sonra anlayacaksınız da iş işten geçmiş olacak
Ölüm=olum
Sen atatürkçü falan değilsin Atatürkçü olmak demek Atatürk'ün ilkelerini esas almak demektir. Atatürk'e ayyaş diyip şeriatçılarla ittifak olmak değil. Hiç merak etme sizin gibiler sayesinde Erdoğan devam ettiği sürece çok kolay değiştirilir anayasa
Sen ATA'NIN ismini ağzına bile alamayacak bir hainsin. Akp demek
Arap
Kürt
Partisi demek
Atatürk düşmanlığı demek
Türkiye düşmanlığı ve Türk milliyetçiliğine düşmanlık ve ümmetçilik demek Arap sevicilik demek
Alma bir daha o hain ağzına Atamızın adını
@ESKIbirKSliadam haklisin bu konuda. Kk ve destekcileri sayedinde Erdogan kazanıyor. Erdogana hic oy vermeyen ben bu secim verdim. Bak mesela bu kzii goruyon mu arastirmaktan nasıl yoksun
@umursamıyorumartık seyit rizayi anan Atatürk dusmani canan kaftancioglu neyiniz oluyor :):) Ataturkculer CHP'ye oy vermez. Pkkyi sevenlernseyit rizacilar oy verir hadi isine sen de hdplisin soylemiyon
@ESKIbirKSliadam sen Atatürkten ne anlarsin
Atatürk dusmani canan kaftancioglunu destekle hadi ilerde agla hdplilerle beraber. :) seloyu da salmicaz ahahahaha
devam et akpyle dogru yoldasın aferin
@umursamıyorumartık hdpkkdan iyidir. Attim videoyu bisey diyemedin. PKK'nın kanalinda soz verdigi seye bak
Ee bilgi birikim olmayinca boyle susup anca devam et dersin hahahahahaha
Bunu unutma bilgili okuyan insan her zaman cahilden üstündür
Sen gerçekten laf anlatılacak bir insan değilsin. Nerede cahil, bilgisiz varsa gelip kendisini bilgili olarak nitelendiriyor ya ona üzülüyorum. Bu ülkenin asıl sorunu eğitimsizlik, cahillik. Ne halin varsa gör.
@umursamıyorumartık hdpli kankalarinla köşede agla hadi nassss
Cattık ya ne m@nyak adamsın Cahil özgüveni diye bir sey var gercekten. Cok üzüldüm aglıyorum su an
@umursamıyorumartık hehhehe videoya bisey diyemedi
Neyse son kez söylüyorum biz Atatürkculer oldugu surece siz hdpliler anayasanin ilk 4 maddesine dokunamazsinzi ve selonun cikmasina da izin vermeyiz
Hadi kudur by
Sen Atatürkçü falan değilsin gerizek@lı. İlk 4 maddenin dokunulmazlığını savunan birisi akp ye oy vermez. Orada burada milliyetçiyim diye de gezme. Milliyetcilik Türkiye'yi araplaştırarak veya Türk milliyetciliğini ayaklar altına alan partiye oy vererek yapılmaz. Ayrıca merak etme Zekeriya baskan değistirecek ilk 4 maddeyi sizin desteklerinizle LKJHGFDESWQERTYHJMNHGFDESWEDRGTJK
Tek videoyla böyle zortlatirim sasirirsin iste :):):)):))
En dogru yorum bu. Tum Turkiye, nin hissettigi bu isbirlikcilerine. Oy yok
Anlamazsin zordur anlamak
fakirleri kandırıyorlar
İşte cehalet böyle bir şey
Bizde anlamıyoruz halk surinmeyi seviyor
Fakirler akpyi kendine ilah edinmiş
Hiç mal görmedin mi