Güncellemeler
1 yıl
Bugün siyasete yön veren tarikat ve cemaatleri görünce geçmişteki askeri darbelerin (sıfırlamaların) ne denli haklı ve yerinde bir kararla yapıldığına şahit oluyorum. Şüphesiz bugün yaşadıklarımıza benzer sorun o dönemlerde de yaşandı. Aradaki tek fark artık "Askeri Darbe" değil "Siyasi Darbe" yaşıyor olmamız... Tek Adam Rejimi... Tutuklamalar... Kayyumlar...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Faşist bakış açısı gibi gelebilir ancak ben tüm orta doğu ülkelerinin belli aralıklarla, belli koşullar içinde temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Ancak askeri yönetim şekli artık geçerli değil.
Bunun ne anlama geldiğini biliyor musun? Darbeler ülkeyi geriye doğru götürür
Ekonomide, Adalette, İnsan Haklarında çok ilerlemişiz gibi konuşma lütfen😏
Daha da geriye gittik farkındayım. 12 Eylül de ki işkenceleri hatırlatırım. Kimseye faydası olmaz onun
O işkencelerin çoğu düzene başkaldıranlardı. Sağ-Sol meseleleri ile sokaklarda çatışanlara her şey müstehak. Kurunun yanında yaş da gitti elbet. Askeri Nizam şakaya gelmez. Memleketin başına ne geldiyse "Tarikat-Cemaat" ile geldi zaten... Herkes üyesi olduğu cemaatle hareket edip, siyasete yön vermeye çalışıyor. Mevcut düzenden en çok beslenenler de şüphesiz onlar. Siyasetin yolu bile cemaatten geçmiyor mu?😏 Geçmişte sözde hocalarıyla poz verenler bugün milletvekili, bakan oldu😏
Ne diyeyim bilemedim