Güncellemeler
+1 yıl
Egzama mı artık yağlı egzama dedikleri idk hâlâ elim kafamda derim kaşındıkça gidiyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Saç egzaman olabilir, ketoral iyi gelir, hangi şehirde oturuyorsunuz? Kimi eczanelerde Saç diplerine bakıyorlar bunu yapan yeri bi araştırın, bende gittim cildiyeye bi halta yaramadı.
Size birde alerji ilacı lazım kaşıntı için
Aydın.. Küçük şehir durumları, burada sanmam yakınlarda bakıldığını.
Dmden bana ulaşabilir misin
Neden alerji ilacı kullanmam lazım ki test yaptırdım testte çıkmamıştı ama alerji şüphesiyle bu sene başında ilaç ve sprey kullanmıştım
Alerji ilacı kaşıntınız için elbette, ne kadar çok kaşırsanız o kadar çok tahriş olur ve egzama yayılır
Bana bi mesaj atın detayları konuşalım sizle
Atamıyorsanız takip atın ben size ulaşırım.
Zamanında ben çok uğraştım bu dertle, şu an Allah'a şükür yok, yinede seçim sizin, sağlıcakla kalın. Ama dediğim gibi, cildiyeyle falan uğraşmayın zaman kaybedersiniz, zaman kaybettikçe saçlarınızdan olursunuz, Allah şifa versin.
Medikal şampuan yazan kortizollu bu yüzden feci karaciğer hasarı yapıyor asla kullanılmamalı.
Egzamanın çok basit tedavisi var. Eczaneden %5 lugol iyot alıp sulandırıp sorunlu yeri düzenli yıka maksimum 1 haftaya iyileşir.
4 farklı uzman cilt doktoru bunları önermişti karaciğer hasarı verecek şeyleri neden önerirler ki
O dediğin içilen bir şey değil mi
Ayrıca 1 haftada bir şeyin geçirmesi imkansız sivilceler sönecek de yaralar iyileşecek de..
Canan karatay gibi gerçek doktorlar iyot önerirken kapitalist sisteme hizmet eden doktorlar tedavi yerine oyalayıcı şeyler önerirler. Araştır kortizol hormonunun karaciğeri mahfettigini öğrenirsin
Canan Karatay'a pek güvenemiyorum ya, his. Doğal şeyler doğallığıyla yetseydi zaten kimse hastalanmaz, ölmezdi.
Karaciğerden hastaneye kaldırılınca da bu cehaletinle güvenmiyorum dersin
Cahillik mi? Eğitimin ne de bana cahil diyorsun? Aşı karşıtları yüzünden bebeğimizi kaybettik s. ktirtmeyin bana komplo teorilerinizi. Çoğu doktorun söylediklerine karşı çıkan bir doktorun mu savunmasını yapıyorsun bana? Onun haklı diğerlerinin haksız olduğuna nereden emin oldun? Eczane sektöründen bahsetmiyoruz, doktorlardan bahsediyoruz para kazanacakları ürünler değil.