Bozcaada'da tatil yapan kişinin, "Çanakkale'deki yangın sebebiyle gün batımını doyasıya izleyememenin verdiği hayal kırıklığı" paylaşımı tepki çekti. Mahalle yanarken saçını tarayanlarda bugün! Ne söylemek istersiniz?

Bozcaada'da tatil yapan kişinin, "Çanakkale'deki yangın sebebiyle gün batımını doyasıya izleyememenin verdiği hayal kırıklığı" paylaşımı tepki çekti. Mahalle yanarken saçını tarayanlarda bugün! Ne söylemek istersiniz?
Olm yaaa bu insanlar neyin kafasını yaşıyor ciddi ciddi soruyorum bazen. Orada insanlar canını kaybetme tehlikesi yaşıyor , sen kahvaltıyı düşünüyorsun. Ay özür dileriz kahvaltın mahvoldu tüh ya. Cok uzgunuz biz ölmeye devam edelim söner belki. Sende kahvaltına dikkat edersin 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
ya kötü bir şey dememiş, hakaret yok beddua yok bilmem ne yok.. kime ne. abartı tepki veriyor millet de. Bir şey olsa da linç etsek diye. böyle yazması yangınlarda üzülmüyor anlamına da gelmiyor.
Bazen böyle insanların gerçekten şaka yapıp yapmadığını düşünüyorum. Şaka yapsalar bile bu tür konularda şaka yapacak kadar düşük zekalı olmaları beni bu ülkeden daha da soğutuyor
Ne diyelim! Herkesin hayata bakış açısı farklı.. Evinin kirasını ödeyemeyen insan da dertli, masasına kokteyl söyleyip, getirmeyi unutan gorsona kızan da... Hepimiz bireysel penceremizden bakıyoruz dünyaya
Cevap
43Cevap
Anı yaşa fetişistleri, instagram hayatlar, aşırı ben odaklılık virüs gibi yayıladursun toplumumuzun değer yargıları böyle böyle alt üst edildi işte. Bu insanlar hep vardı. Kendinden başka hiçbir şeye değer vermeyen insanlar dolu etrafımızda. Sosyal medyada daha fazla görünür oldular sadece. Sefillikleri, kibirleri, kepazelikleri gözümüze batıyor. Onlardan birisine rastladık yine. Hepsi bu. Bir de aşağıda bu kadın için "yangının ortasına atacaksın." yazmış psikopatın teki... al sana bir manyak daha. Ruh hastası psikopatlar arasında ruh sağlığını korumaya çalışan herkese selam olsun.
Yaptığı çok bencilce ve insafsızca gibi görünüyor aslında ama şöyle de düşünebiliriz, keşke ormanlar yanmasaydı da doya doya keyifle izleyebilseydik diye üzüntüsünü de dile getirmiş olabilir. Her yöne çekilebilecek bir paylaşım. Yine de böyle yanlış anlaşılmalara müsait paylaşımlardan kaçınmak gerek.
Herkes her şeye üzülmek zorunda değil ve bu yazdığını hangi duygu/düşünce ile yazdığını bilmiyoruz.
Yangını umursamama hakkına da sahip kişi. Bu yüzden onu yargılamak ya da onun bu durumunu alıp KS'de soru yapıp prim kasmak doğru değil + onun yaptığından farklı değil! ;)
Onun üzerinden prim kasmak yerine oraya gidip yangında karınca olsan baş taçım olurdun!
Toy kurnaz.
:)
40 yılın başı tatile zar zor gidebilmiş ve bol bol "en çok satan" herşeyi tüketen zekaya mensup birinin açıklaması bu. Başka bir şey olamaz.
Ne demişler dünyayı su basmış. Ama ördeğin bilmem neresinde mi. Artık insanlar herşeye tepkisiz kalıyor gadası. İsterse Türkiye yansın bazı kesimlerin hiç umrunda değil ki
Ya dikkat çekmeye çalışıyor. Ya da merhametsizin birisi. Her ikisi de iğrenç bir durum
Millet orada kan ağlıyor bu ya.. aagim da güneş batımı için şöyle böyle. diyor onu gün batımına doğru hunharca anladınız..
Ne yapsinlar yas mi tutsunlar. Kalk yardima git sende ozmn burada paylasim yapacagina hic kimse ise de gitmesin gulup eglenmesin ozmn
Shop olabilir gibi söylemler de var... Ama değilse gerçekten psikolojik yardıma ihtiyacı olan birisi
O.. buuu kendini iyi melegi gibi göstermeye çalışmış işte sorsan en adam insan o olur kendince bu o.. buyyaa hersey yapilabilir
O yanan ormanlar sayesinde nefes alıyoruz ve bu paylaşım üzüntü verici kimse o bir agacin hesabini veremez
Napabilir kadın ormanımı söndürecek. Devlete neden vergi veriyoruz. Böyle kötü günlerde bir işe yarasın diye onuda biz mi yapalım
İnşallah kendisi de ateşin içinde yanarak geberir madem bu kadar zevkli izlemesi kendisini de zevkle izler inşallah yanarken.
Kesin paylaşımı yapan kadındır dedim öyleymiş hiç şaşmaz böyle boş beleş şeyleri dert eden varlık kadından başkası olamaz zaten
çağdaş geçinen öküzler. Memleket düşmanları. geberince cenaze yakın olmasın maç var.
buna mahalle yanar o. ospu sacını tararmış deniyor.
Yaptığı çok iğrenç cidden
Maalesef onun yerine utandım.
Bizim insanımız neden bu kadar tuhaf diye düşünüyorum bazen
Görsem kafasını denize sokup ona gün doğumunu izletirdim adadan.
orada masum can veren hayvanları düşünmeyen bir duygusuza ne denebilir ki!
En İyi Cevap