14 yıl önce Münevver Karabulut Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürüldü. Toplumun bilmediği sizin bildiğiniz detaylar var mı bu cinayetle ilgili? Aydınlatır mısınız?
Münevver Karabulut cinayetini biliyor musunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Münevverle aynı okulda ikimizde lise sonuncu sınıftaydık katledildiğinde. O dil bölümündeydi ben sayısal ama görüyordum okulda hep ara ara konuşurduk samimi değildik. Kaybolduğu gün servise bindim sabah, serviste yakın arkadaşım vardı o da münevverin yakın arkadaşıydı aynı sınıftaydılar. Ne oldu vs diye sorunca münevver kayıp bulamıyorlar gibisinden bişeyler anlatmıştı. Cem neredeymiş onun bilgisi yok mu falan demiştim tam hatırlamıyorum konuşmaları. O da Cem’de ortada yok onu da arıyorlar demişti. Sonra okula vardık amaan okul mahşer yeri polisler bilmem neler. Deniz hoca diye bir hocamız vardı münevverle yakınlardı baya o da çok ağlıyordu. Birşeyden mi şüphelendiler ne oldu da bu kadar ağlıyorlardı bilmiyorum. O gün camdan bahçede olanları izliyorduk polis bilmem ne kaynıyor aşağısı. Boş boğaz olduğum için ‘bu çocuk kıza bisey yapmış sonra da ortadan kaybolmuş olmasın’ diye yorum yapmıştım. Aklıma mı gelmiş, içime mi doğmuş ne bilmiyorum öyle çıkmıştı ağzımdan. Kötü bir olaydı
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Deniz hoca daha sonra nasıl bir ruh hali içindeydi?
Çok hatırlamıyorum ama üzgündü o ara da bişeyler biliyor olayla alakalı vs diye duymuştum sanki ama inan hatırlamıyorum zaten kısa bir süre sonra okula gitmemeye başladık. O zamanlar lise sonuncu sınıfları okula gelsin diye zorlamaz, dershaneye gidip üniversite sınavına hazırlanması için serbest bırakırlardı.
Detay bilmiyorum. Deniz hocayla alakalı da bişey duymadım zaten türkiyede değilim uzun zamandır. Liseden de kimseyle görüşmüyorum. Cem’i de hiç görmedim sadece ismen biliyordum
En İyi Cevaplar