Münevver Karabulut cinayeti sizce de ayin cinayeti miydi? Yahudilere ve satanistlere ait korkunç ayin cinayetlerinden olduğu söyleniyor. Peki siz ne düşünüyorsunuz?
Bu olay çok başkaydı ya ben münevverle aynı liseye gidiyordum. Kaybolduğu gün sabah okula polisler gelmişti falan dil sınıfındaydı münevver ordakilerle konuşmuşlardı. Yakın arkadaşları çok ağlıyordu sanki ölüm haberini almış gibi ama aslında henüz öldügünü bilmiyorduk ay çok fena zamanlardı
@asyaburcu deniz hoca sorguya alındı baya bi uzunca o ilk kaybolduğu gün ve baya ağlıyordu diye hatırlıyorum. Cemi görmedim hiç bizim okuldan değildi zaten. Okula geldiyse de dikkatimi hiç çekmedi
Bazıları güçlü aile falan diyor, yalan kimse güçlü olamaz hele ölene dek asla, ayin falan da değil, yalnız bu iş kapatılmaya çalışılıyor öyle ya da böyle, Bazı fake hesaplar paylaşımlar yapıyor, onlar internette bu aile paylaştı diye lanse ediliyor. Her habere inanmayın.
Ayin cinayeti olsa ne yazar ki dünyada çok kez insan cinayete kurban gidiyor. İstatistiklere göre ülkemizde bile hergün oluyordur kaç kişi başına katil olmak.
Öyle olsa ne olur başka türlü olsa ne olur ne faydası olacak ki bunu bilmenin? Geri mi canlanacak? Ailesinin acısı dinecek mi? Hayır hiç bişeye yaramaz
Ya bu konuda birçok şey söyleniyor ama beni hiçbirisi ilgilendirmiyor sonuçta birisi ölmüş birisi öldürmüş yani benim ilgi alanım dışında
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
O kadar çok cinayet oluyor ki ülkede münevver karabuluta sıra gelmez. Ama medya sürekli bu cinayetle uğraştı. İşin arkasında karanlık yüzlerin olduğu aşikar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Arkadaşlar ben olayı bilmiyorum biri anlatabilir mi?