Celal ve Naci efendi öldük bittik diyor. Ahmet hoca 2045 diyor.
Aralarında en detaylı bilgi vere Şener hoca ki çoğu ön görüsü diğerlerine göre fazla tutmuş abartıyor diyor bence bu abartanlar İstanbul için farklı planları olanlara hizmet ediyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Celal ve Naci efendi öldük bittik diyor. Ahmet hoca 2045 diyor.
Aralarında en detaylı bilgi vere Şener hoca ki çoğu ön görüsü diğerlerine göre fazla tutmuş abartıyor diyor bence bu abartanlar İstanbul için farklı planları olanlara hizmet ediyor mu?
Bunları alacaksın adam akıllı çalışma sahası temin edeceksin anca öyle. Doğa bilimi ama bir netlik verebilirler vermek isteseler. İstanbulu boşaltma olayı tam olarak ney için. Anası ağladı o bu şu giriyor gelen geçen basıyor ülkeye iyice cıvkını çıkardılar zaten. Türkiye de ki halkı umursayan birini görmüyorum siyaset alanında. 80 yakın parti vs var diyorlar. O kadar millet vekili para hortumluyor. Ne halta yariyor bunlar anlamadim. Muz cumhuriyetimi burası. Mutahit ev yapar kumdan kale gibi hepsi yıkılır. Avarelerini hısmını sokarlar. Sınavda soruları çalarlar. Milletin de kolayına geliyor. Parayı vs görüce düşünmesi yok hazır oturuyorlar kucaklara. Cahil derken bundan diyorlar. İç savaş savaş da çıkar o kadar ayrışma var ki. İyi ce b0k bir hale girdi ülke.
Bilimde öngörü ile hareket edilmez. Ben hiç Şener veyahut Ahmet Hoca dediğiniz insanların Bilimsel bir makale'den tut, Bilimsel geçerliliği olabilecek bir araştırmasını dahi görmedim. Yok yani. Adamların Bilim Camiasında kabul görmüş tek bir araştırmaları yok.
Celal Şengör ve Naci Görür, bu konularda Araştırmalar yapıyor, fayın olduğu yere gidip incelemeler yapıyor. Ayrıca tarih vermiyorlar. Eli kulağında ve sonuçları çok ağır olacak diyorlar.
Hocam tam tersi olmasın Şener Üşenmezsoy bir sürü araştırması var 1999 Şener hoca ısrarla parmak bastığı yerde düzce de deprem olurken diğerleri başka ısrar etmiş tabi ilim ama Tarih için Ahmet hoca bilmem ama Şener hoca araştırma yapmıyor demek ilginç geldi. Saygım var yine
Medya korku pompalayanları ön plana çıkartıyor maalesef :)
Ahmet hoca neye göre konuşuyor? Celal ile Naci hoca en azından elde ettiği verilere göre konuşuyorlar ve Güneydoğu bölgesine önceden uyarı yapmışlar. Ahmet hocaya inanmaktansa Celal ile Naci hocanın söylediklerini daha değerli buluyorum
Cevap
1Cevap
Farklı görüşler olabilir. 2045 Naci Görür'ün verdiğin en geç tarih. "Yani çok yakında olma ihtimali var ama tam zamanını bilemeyiz en geç 2045'e kadar olur." diyor.
Eninde sonunda olmayacak mı? Deprem ülkesinde olduğunuzu bir an önce kabul edin. Ha şimdi ha 20 yıl sonra hiç fark etmez.
Ya arkadaş olan depremlere bakarsak 20 yılda bir saglam oluyor boş ver
Fazla teori ve yorum var ondan yoksa dediğin gibi öleceğiz elbet bu da dünyaya bağımlılık
Çine bak deprem kaygısı yok adamlarda 9 şidetini gördü neden yikilmiyor alt yapı sağlam raylı sistem ve teknolojiyi kulnaiyorlar abd de de aynı gökdelenler var Arap ülkesinde yani turkiyede evlen bitik
Hiç birinin söyledikleriyle ilgilenmiyorum.
Celal sengor ile Naci görür yıllardan beri olacak diyor bende biliyorum olacak senelrdir soyluyir inanamıyorum
Herkes her telden çalıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?