Çünkü önlem almak para kazanmaktan daha önemsiz bazıları için.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü önlem almak para kazanmaktan daha önemsiz bazıları için.

Şimdi de müteahhitler mi suçlu oldu? Neden kimse 99 depreminden beri ülkeyi yeniden imar etmek için alınan ötv ile toplanan 7 trilyon dolar nerede diye sormuyor. Neden kimse sırf malum şahsı eleştiriyor diye mühendis odalarının yapı denetleme yetkisi ellerinden neden alındı diye sormuyor? Neden kimse bu kadar rüşvetin döndüğü asla gecemekyecek projelerin rüşvetle geçirildiği belediye imar müdürlüklerinde 20 senedir bir kişi bile rüşvetten ve toplu adam öldürmeye kasten teşebbüsten tutuklanmadi diye sormuyor? Neden kimse yapı denerim. sirketlerinin parasını müteahhitler ödüyor ve istediğini seçiyor , neden hickimse parasını bizzat ödediği ve canının istediği yapı denetim firmasını seçtiği bir düzende yapı denetim firması o metahhiti denetleyebilir mi diye sormuyor?
Devlet sadecemilletten maximum vergiyi almak pesinde. Onun disinda hicbiseyde vergi almak iban atmak ceza kesmek gibi aktif degil. Bu furumun sonucu olarakhalk fakir kaliyor. Fakir halk konita yeterince para veremiyor. Yeterince para alamayan muteahhit o paraya hore daire yapiyor. Olayin özü bu. Bu halk fakir olmasa emin olun iyi evlerde yasamayi da caninin kiymetini de aldigi malin kalitesine dikkat edecek bir halk. Ama maalesef fakir bir milletiz. Cok uzgunum gercekten inanilmaz acılar yasaniyor su anda.
Cevap
6Cevap
Çünkü yeterli ciddiyeti almadılar hiç
Çünkü onların söylediklerine kulak tıkadılar, her şey daha çok para kazanmak uğruna yapıldı da ondan.
Celal Şengör soruyordu işte ''Kim önlem alacak?''
Ülkeyi halkın seçtiği liderler yönetiyor, halkın deprem gibi bir derdi var mıydı? Yoktu.
herkes kendi parasına bakyor kimse işini hakkıyla yapmıyor maalesef...
Çünkü devleti önlem almaya zorlayacak bilinçte bir halk yok.
Onları umursamadılar ki
Çünkü çok fazla kafa ve para gerekiyor
Her şeyi kadere bağlıyorlar ya
Başkalarına sor elimizde değil bu
işlerine gelmiyor
Bilincizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?